Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین «حبیب الله شعبانی موثقی» روز دوشنبه در دیدار با مدیر کل تامین اجتماعی استان همدان، به حذف دفترچه تامین اجتماعی اشاره کرد و اظهار داشت: حذف دفترچه، در کنار آن که فرایند کار را آسان‌تر می‌کند، در چاپ و استفاده از کاغذ نیز جلوی اسراف را می‌گیرد، البته لازم است که با فرهنگ سازی در جامعه، فواید آن را برای مردم بازگو کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسئولان و پرسنل تامین اجتماعی خدمت به جامعه هدف را توفیقی برای خود بدانند، گفت:  سیاست جدید در بحث تعدیل مراجعات حضوری و انجام فرایند بازنشستگی موضوعی است که باید سعی کنیم بیشتر به این سمت حرکت کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان افزود: همه مسئولان باید در جهت رضایت مردم تمام تلاش خود را به کار گیرند چرا که حرکت در مسیر رضایت مردم، حرکت در مسیر رضایت پروردگار عالم است.

حجت الاسلام والمسلمین شعبانی موثقی یکی از ویژگی‌های مهم برای مومنان را رسیدگی به اقشار بی‌سرپرست عنوان کرد و گفت: بزرگان دین ما به عنوان سرپناهی برای این افراد در طول تاریخ بوده‌اند و لذا امروز نیز خدمت به این افراد توفیقی از جانب خداوند است.

وی با بیان اینکه حمایت از افراد بازنشسته در دین اسلام بسیار مورد تاکید بوده، مطرح کرد: اهل بیت، نگاه  حمایتی نسبت به این جامعه هدف داشتند و بنابر فرمایش امیرالمومنین(ع) بیت‌المال مسلمین موظف به تامین این افراد است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با اشاره به اینکه دولت باید از این افراد حمایت کند، عنوان کرد: یکی از مصادیق صرف بیت‌المال در مباحث بودجه، کمک به جوامع بازنشسته و یا بی‌سرپرست است که لازم است دولت توجه بیشتری نسبت به آنها داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین شعبانی موثقی با اشاره به اینکه غالب جامعه هدف تامین اجتماعی، افراد بازنشسته و سالخورده هستند، گفت: در این جا باید از این عزیزان تقدیر ویژه‌ای داشته باشیم که با وجود همه سختی‌ها، متانت خود را حفظ کرده‌اند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان یادآور شد: در این مدت شاید حقوق این افراد یک میلیون اضافه شده، اما هزینه‌های آنها چهار برابر شده، بنابراین با وجود اعتراضات به حق این قشر، برخوردی با متانت داشته‌اند که خیلی ارزشمند است.

نسخه‌نویسی الکترونیک یک تحول و خدمت ماندگار در حوزه سلامت برای مردم است و کمک بسیاری در ساماندهی وضعیت سلامت مردم خواهد داشت.

طبق آخرین آمار ۱۵۰ پزشک عمومی، ۱۶۲ متخصص و فوق تخصص، ۳۵ دندان پزشک، ۱۸۱ داروخانه، ۵۲ آزمایشگاه، ۴۰ مرکز توانبخشی، ۲۳ پرتوپزشکی، ۲۵ درمانگاه خصوصی و خیریه، ۹ درمانگاه خصوصی و ۱۹ بیمارستان طرف قرارداد با اداره کل بیمه سلامت هستند.

 ۲۹۵ پزشک طرف قرارداد با بیمه سلامت استان سال گذشته ۴۲۲ هزار نسخه‌ الکترونیک نوشتند.

برچسب‌ها همدان امام جمعه همدان طرح نسخه الکترونیکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان امام جمعه همدان طرح نسخه الکترونیکی همدان امام جمعه همدان طرح نسخه الکترونیکی امام جمعه همدان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قم؛ علی نیک با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوسرانی جابجا می‌شوند، از آموزش اجباری رانندگان اتوبوسرانی خبر داد و افزود: ناوگان حمل‌ونقل عمومی نجات‌دهنده بسیاری از مسائل ازجمله مصرف سوخت، ترافیک و آلودگی هوا است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم به تلاش برای بالا بردن متوسط تعداد جابجایی مسافر در روز اشاره کرد و گفت: حداکثر پیاده‌روی یک شهروند برای رسیدن به ایستگاه باید ۴۰۰ متر باشد و در تلاشیم هرچه سریع‌تر به ان مهم دست یابیم. 

وی با اشاره به در حال احداث بودن ایستگاه‌های سبز توسط شهرداری‌های مناطق افزود: دو خط رایگان گردشی اطراف حرم مطهر با ۶ دستگاه اتوبوس با هزینه ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون تومان و خودرو‌های برقی در سه مسیر اطراف حرم از جمله اقدامات این سازمان برای رفاه حال زائران و مجاوران حرم مطهر بانوی کرامت است.


نیک، خدمت به مردم را هدف اصلی سیستم مدیریت شهری قم دانست و افزود: سال گذشته ۹۰ درصد اعتبارات ۱۸۵ میلیارد تومانی سازمان اتوبوسرانی بودجه در بخش درآمد‌ها و هزینه‌ها محقق شد.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه برای امسال هم ۲۷۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده گفت: در تلاشیم با تکنولوژی پیش برویم که نصب دوربین‌های نظارتی در ایستگاه‌ها و اتوبوس‌ها برای ارائه بهترین خدمات به مردم، گواه آن است.

دیگر خبرها

  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • نه از یاران «ب. ز» می‌گویند نه مسائل مالی پرونده را شفاف می‌کنند
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • سپاه حضرت ولیعصر به وجود افراد فعال و جهادی نیازمند است
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • استقبال خانوار‌های استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه