Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی از محققان در تازه‌ترین مطالعات خود دریافتند سطح سلول‌های B ارتباط مستقیمی با شدت بیماری کرونا و تب دنگی دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از مدیکال اکسپرس، گروهی از محققان وابسته به موسسات آمریکا، کامبوج و فرانسه ارتباطی بین سطح آنتی بادی آفوکوسیله ایمونوگلوبولین در خون و شدت تب دنگی و احتمالا کووید-۱۹ یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دی آلوئیس و اووئی محققان این مطالعه گفتند بیشتر تحقیقات انجام شده در زمینه مطالعه آنتی‌ژن‌ها بر روی قسمت «V» مولکول‌های آنتی ژن شکل «Y» متمرکز شده است؛ در این تلاش جدید، محققان به بررسی مولکول‌های قند مرتبط با حوزه Fc و ارتباط آن‌ها با شدت تب دنگی و کووید-۱۹ پرداختند.

در انسان آنتی بادی توسط سلول‌های B ایجاد می‌شود، فراوان‌ترین نوع آن ایمونوگلوبولین G (IgG) است. تحقیقات قبلی نشان داده است که بیماران دارای علائم تب دنگی شدید تمایل دارند که در گلوکوفرم‌های IgG۱ (انواع ساکاریدها) در خون، آفوکوسیله (حالت سمیت سلولی وابسته به آنتی بادی) افزایش یابد. تاکنون مشخص نبود که این افزایش‌ها به دلیل عفونت دنگی به وجود آمده است یا اینکه این بیماری از قبل وجود داشته که ممکن است منجر به علائم شدیدتر بیماری شود.

برای پی بردن به این موضوع، محققان مناطق اتصال هر دو بخش Fab (بخش V Y) و Fc را بر روی آنتی‌ژن‌های بیماران قبل و بعد از عفونت با شدت علائم متغیر بررسی کردند. آن‌ها دریافتند در آن دسته از بیمارانی که علائم شدیدتری داشتند، بلافاصله پس از عفونت، سطح ایمونوگلوبولین آفوکوسیله شده در خون آن‌ها بالاتر از بیماران با علائم کمتر بود.

این یافته‌ها نشان می‌دهد آزمایش چنین سطوحی در بیماران آلوده به دنگی می‌تواند ابزاری را در اختیار پزشکان قرار دهد تا دریابند کدام یک از آن‌ها علائم جدی‌تری دارند. محققان همچنین تاکید کردند که تب دنگی و کووید-۱۹ دارای یک آسیب شناسی مشترک هستند و به همین دلیل، آزمایش سطح گلیکوفرم IgG۱ نیز می‌تواند به عنوان شاخص شدت علائم در بیماران کووید-۱۹ باشد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کووید ۱۹ تب دنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد