Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «بهزاد سام‌دلیری» روز دوشنبه در جریان بازدید از شرکت خودروسازی بن رو شهرستان ساوه و در جمع خبرنگاران گفت: این شرکت یکی از صنایع مادر در کشور به شمار می رود و از جمله خودروسازان مطرح زیرمجموعه سایپا است.

وی اظهار کرد: هر چه کارگران متعهدتر باشند چرخه تولید پررونق‌تر و کیفیت محصولات نیز بهتر خواهد بود زیرا منابع انسانی مهمترین سرمایه واحدهای تولیدی محسوب می‌شود که لازم است برای تامین رفاه آنها اقدامات جدی به عمل آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سام دلیری افزود: در بحث تعاونی مسکن کارگری با توجه به شرایط قانونی، هر تعداد تعاونی موردنیاز در شهرستان ایجاد خواهد شد و با ما نیز متناسب بل شرایط خاص کشور کمک می کنیم.

وی گفت: مقدمات و بستر تشکیل تعاونی های کارگری در صنایع شهرستان ساوه از جمله کارخانه بن رو مهیا است.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت:رعایت استانداردها و الزامات ایمنی امری ضروری است که خوشبختانه کارفرمایان نسبت به این موضوع اهتمام جدی دارند.   

وی بیان کرد: در زمینه ایجاد فضای رفاهی و انگیزشی برای کارگران باید اقدامات جدی انجام شود زیرا که توجه به مسائل روحی کارگران علاوه بر سلامت جسمی آنها موضوعی حائز اهمیت است.

وی حمایت و پشتیبانی از واحدهای تولیدی را دغدغه اصلی بخش دولتی عنوان کرد و گفت: تامین مسکن کارگری در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد این در حالی است تحقق این مهم نیازمند مشارکت همه جانبه دستگاه‌های اجرایی مرتبط است.

سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد:صیانت از نیروی انسانی اعم از کارفرما و کارگر اصلی ترین هدف در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که در همین راستا مسائل کارگران بررسی و به منظور رفع مشکلات تعاملات لازم با کارفرمایان صورت می‌گیرد.

سام دلیری گفت: در جنگ اقتصادی، تولیدکنندگان بهترین سربازان هستند و باید از آنها حمایت مادی و معنوی داشته باشیم به خصوص در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها باید مشکلات و موانع تولید را در چارچوب قانون برطرف کنیم و پشتیبانی جدی صورت گیرد.

وی ادامه داد: شهرستان ساوه در زمینه اشتغال نیروهای کار شرایط مطلوبی دارد و برای استفاده از این ظرفیت، ۲ برنامه عملیاتی انعقاد تفاهم‌نامه‌ با سازمان فنی و حرفه‌ای به منظور تربیت نیروی کار و تعامل با شهرستان‌های اطراف برای تامین نیروی متخصص موردنیاز واحدهای تولیدی در دستور کار قرار دارد.

سام دلیری بیان کرد: ایجاد هر گونه ظرفیت در راستای رفاه کارگران از جمله تشکیل تعاونی مسکن باید در اولویت قرار دارد و تسهیلات ویژه واحدهای تولیدی نیز براساس نیاز و موقعیت شرکت‌ها تامین خواهد شد.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی یادآور شد: مجموعه های تولیدی در واقع چرخه حیات کشور هستند و فعالیت پردامنه آنها سبب رونق اقتصادی و اجتماعی می شود.

امام جمعه ساوه نیز در این بازدید، اظهار داشت: به عنوان نماینده ولی فقیه در شهرستان از واحدهای تولیدی شهرستان ساوه با همراهی مسئولان به صورت هفتگی بازدیدهایی داریم و مشکلات آنها احصاء می‌شود.

حجت الاسلام «سید ابراهیم حسینی» اظهار کرد: یکی از مشکلات جدی کارگران در کشور تامین منزل مسکونی است که در این زمینه باید تدابیر مناسبی اتخاذ شود.

وی تاکید کرد: امسال و در راستای لبیک به بیانات مقام معظم رهبری باید همه توان مسئولان برای رفع موانع تولید و پشتیبانی از واحدهای صنعتی و اشتغالزا به کار گرفته شود.

گفتنیست؛ شرکت بن رو در سال ۱۳۸۲ تاسیس شده و تا سال ۱۳۸۹ تعداد محدودی خودروی چیرمن تولید کرد و از اسفندماه سال ۱۳۸۹ توسط گروه خودورسازی سایپا خریداری شد. وسعت این کارخانه  ۳۶۰ هزار متر مربع است هم اکنون این کارخانه با ایجاد اشتغال برای افزون بر هزار نفر دو خودروی آریو و وانت سایپا ۱۵۱ را تولید و تجاری سازی می‌کند.

برچسب‌ها ساوه کارفرما کارگروه کاهش آلودگی هوا وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه کارفرما کارگروه کاهش آلودگی هوا ساوه کارفرما کارگروه کاهش آلودگی هوا وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کار و رفاه اجتماعی واحدهای تولیدی شهرستان ساوه استان مرکزی سام دلیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برطرف شدن اغلب دغدغه‌های حوزه سلامت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ به مناسبت هفته ملی سلامت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک به اتفاق جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان دانشگاه با نماینده ولی فقیه در استان دیدار و گفتگو کردند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در این نشست با تقدیر از زحمات و مساعی کارکنان حوزه سلامت در استان مرکزی گفت: در سنوات گذشته دغدغه‌های بسیاری در زمینه بهداشت و درمان استان داشتیم، اما در حال حاضر تا حد زیادی دغدغه‌های حوزه سلامت مرتفع شده و کار سامان گرفته است.
او با تأکید به دو مقوله مهم امنیت و سلامت، ادامه داد: خوشبختانه اقدامات خوبی برای رفع مسائل این دو حوزه انجام شده و لازم است تا اقدامات و تدابیر بیشتری به کار گرفته شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی افزود: طرح بیمارستان حضرت ولی‌عصر(عج) با همت والای مسئولین و کارکنان دانشگاه با کیفیت بسیار بالایی درحال اتمام است و به زودی به مدار خدمت رسانی وارد خواهد شد و بیمارستان آیت الله خوانساری نیز باید با برقراری ارتباطات بین المللی با سایر بیمارستان‌های تشخیص و درمان سرطان در دنیا، به نقطه قوتی در حوزه سلامت استان تبدیل شود.
او به موقعیت استان مرکزی اشاره و تصریح کرد: باید تدابیر لازم در جهت افزایش نرخ زاد و ولد به کار گرفته و در بحث تغذیه و غذا و دارو نیز باید نظارت‌ها قوی‌تر و سختگیری‌های بیشتری اعمال شود.

تغییر و تحولات در سطح سلامت استان کاملاً محسوس است
استاندار مرکزی در دیدار با اعضاء هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: تغییر و تحولات در سطح سلامت استان مرکزی کاملاً محسوس است.
مخلص الائمه استاندار مرکزی در این نشست با تقدیر از تلاش‌های شبانه روزی کارکنان حوزه سلامت افزود: تغییر و تحولات در سطح سلامت استان کاملا آشکار و محسوس است، اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم و لازم است تا تلاش‌های بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
او ادامه داد: با توجه به اقدامات با کیفیتی که در سطح سلامت استان مرکزی اعم از اقدامات پیشگیرانه، درمانی و فنی صورت گرفته است، استان قابلیت ارتقا به قطب سلامت کشور را دارد.
مخلص الائمه خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات بسیار مؤثری که در حوزه سلامت شکل گرفته می‌توان به فعال شدن مراکز تعطیل و نیمه تعطیل در کل استان و همچنین حضور فعال پزشکان و متخصصان در مراکز بهداشتی و درمانی اشاره کرد که جای تقدیر بسیار دارد.
استاندار مرکزی گفت: در اورژانس نیز کار‌های عمرانی بسیار خوبی انجام شده و همراهی و حضور پررنگ اورژانس استان در برگزاری تمرین‎ها حاکی از پیشرفت چشمگیر این مجموعه است.

اضافه شدن ۹۰۰ تخت جدید بیمارستانی به مجموعه خدمات سلامت استان

در ادامه این نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی از اضافه شدن ۹۰۰ تخت جدید بیمارستانی به مجموعه سلامت استان مرکزی در سال جاری خبر داد و گفت: با افتتاح طرح بیمارستان‌های حضرت ولی‌عصر(عج)، فاز سوم آیت الله خوانساری، زنان و زایمان سینا رضایی آشتیانی، مرکز دیالیز و همچنین بیمارستان تازه تأسیس حضرت فاطمه(س) خمین، ۹۰۰ تخت جدید بیمارستانی به مدار خدمت رسانی در استان مرکزی وارد می‌شوند.
امانی با اشاره به اینکه طرح بزرگ بیمارستان حضرت ولی‌عصر(عج) دیگر هیچ گره کوری ندارد، افزود: در یک سال اخیر با تلاش تمامی همکارانمان کار طرح به خوبی پیش رفته و در حال اتمام است.

او ادامه داد: بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان و زایمان سینا رضائی آشتیانی نیز در مرحله آزمایش نهائی قرار دارد و طرح مرحله سوم بیمارستان آیت الله خوانساری نیز که در دوره‌ای کوتاه متوقف شده بود، از سر گرفته شده و به زودی به چرخه خدمت رسانی وارد می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری ۸۰ میز خدمت تامین اجتماعی استان مرکزی در هفته کار و کارگر
  • پروژه ۳۸۴ واحدی مسکن ساوه هفته آینده آماده تحویل موقت است
  • صادرات بیش از ۵ میلیون دلار کالا از تعاونی‌های شهرستان کاشان
  • کارفرمایان حق کارگران را به خوبی ادا کنند
  • ۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی محلات انجام شد
  • حادثه رانندگی در محور قدیم ساوه - تهران ۲ کشته بر جا گذاشت
  • عدم ایمنی و بهداشت کارگران برای کارفرما بار حقوقی دارد
  • برطرف شدن اغلب دغدغه‌های حوزه سلامت
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی