Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-27@23:13:53 GMT

علایم گوارشی؛ علامت کرونا در فصل گرما

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۵۴۵۳۶

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: شهروندان هر علامتی به ویژه علایم گوارشی را جدی بگیرند، زیرا قطعا می‌توانند نشانه‌هایی از ابتلا به کرونا باشند.

خبرگزاری میزان - ایسنا نوشت: مهران احمدی‌بلوطکی درباره جدیدترین علامت کرونا اظهار کرد: در این روز‌های گرم، کرونا به صورت‌های دیگری خود را نشان داده است؛ در مبتلایان به کرونا، علایم گوارشی و بدن درد‌های حاد و ناگهانی خود را نشان داده‌اند بنابراین ممکن است کرونا هر چهره‌ای از خود بروز دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برخی بیماران زمانی به مراکز منتخب بهداشتی نمونه‌گیری مراجعه می‌کنند که چند روز است علامت‌دار شده‌اند؛ بار‌ها اعلام کرده‌ایم در این روز‌ها هر علامتی در صورتی که ۲۴ تا ۴۸ ساعت پایدار بماند، می‌تواند علامت ابتلا به کرونا باشد.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز بیان کرد: در حال حاضر که در شرایط گرما قرار داریم، کم نیستند افرادی که با علامت گوارشی، بدن درد یا سر درد مراجعه می‌کنند، اما به کرونا مبتلا هستند.

وی افزود: با توجه به گرمای هوا بسیاری فکر می‌کنند این علایم گوارشی به دلیل مسمومیت و گرمازدگی است. ما نمی‌گوییم همه افراد دارای علایم گوارشی، به کرونا مبتلا هستند، اما اکثر علایم گوارشی این روز‌ها می‌تواند ناشی از ابتلا به کرونا باشد.

احمدی‌بلوطکی گفت: شهروندان هر علامتی به ویژه علایم گوارشی را جدی بگیرند، زیرا قطعا می‌توانند نشانه‌هایی از ابتلا به کرونا باشند و در صورتی که این علایم چند روز در فرد پایدار باشند، مطمئنا نشانه کرونا است بنابراین شهروندان دارای این علایم قبل از اینکه حال عمومی‌شان بد شود، به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند تا بر اساس نیاز، کار‌های لازم برای آن‌ها انجام شود.

بیشتر بخوانید: کشف نوع جدیدی از کرونا در ویتنام با قابلیت انتشار سریع در هوا

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: ویروس کرونا اخبارسلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا ابتلا به کرونا علایم گوارشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی هوای تابستان امسال

ایسنا/خراسان رضوی برای تابستان امسال رکوردشکنی گرما و رطوبت استوایی پیش‌بینی شده است.

به نقل از ارث، کمربند گرمسیری برای گرمای بی‌سابقه تابستان امسال آماده می‌شود و شرایط برای رکوردهای جدید در دما و رطوبت فراهم شده است.

این پیش‌بینی، بر اساس نتایج تحقیقات جدید دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، بر تأثیر فزاینده تغییرات آب‌وهوایی همراه با ال نینوی شدید تأکید می‌کند.

چرا رطوبت گرما را خطرناک می‌کند؟

بدن ما برای خنک ماندن به شدت به تعریق متکی است. هنگامی که عرق از پوست ما تبخیر می‌شود، گرما را با خود می‌برد و دمای داخلی بدن ما را کاهش می‌دهد، با این حال، در رطوبت بالا، هوا به شدت مملو از بخار آب است. این امر تبخیر عرق ما را بسیار سخت‌تر می‌کند و اثر خنک‌کنندگی آن را کاهش می‌دهد.

 رطوبت بالا مانع از عملکرد مؤثر فرآیند تنظیم دمای طبیعی ما می‌شود و خنک ماندن بدن در شرایط گرم را بسیار دشوارتر می‌کند.

پروفسور ویلیام از محققان این تحقیق گفت اگر نتوانید بدن خود را تا دمای زیر ۹۸.۶ درجه فارنهایت یا ۳۷ درجه سانتی‌گراد خنک کنید، جان خود را از دست خواهید داد. عرق اصلی‌ترین راه برای خنک‌کردن خود در هنگام گرم‌ شدن است.

ال‌نینو و گرم‌ شدن زمین منجر به رطوبت گرمسیری می‌شود

افزایش مداوم دمای زمین که به‌عنوان گرمایش جهانی شناخته می‌شود، باعث افزایش میزان بخار آب در جو می‌شود به این دلیل که هوای گرمتر می‌تواند رطوبت بیشتری را در خود نگه دارد.

ال نینو، الگوی آب‌وهوایی طبیعی است که باعث گرم شدن اقیانوس آرام گرمسیری می‌شود. این امر تبخیر را بیشتر می‌کند و مقدار زیادی هوای گرم و مرطوب را به اتمسفر می‌فرستد.

نتایج این تحقیق در Geophysical Research Letters منتشر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • موج گرما صد‌ها میلیون نفر را می‌سوزاند!
  • یک پیش بینی ترسناک از هوای تابستان امسال!
  • پیش‌بینی هوای تابستان امسال
  • افزایش ‌مسمومیت ناشی از مصرف قارچ‌های سمی در لرستان طی هفته گذشته
  • جریمه نقدی یک میلیاردی برای واحد تولیدی متخلف
  • یک میلیارد و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی برای واحد تولیدی متخلف
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • تغییراتی در چشم که باید نگران تان کند!