Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از حوزه هایی که می طلبد نمایندگان در این روزها نظارت ویژه تری داشته باشند سفرهای مسئولان دولتی است تا مشخص شود که این سفرها که با هزینه بیت المال متعلق به ملت ایران انجام می شود، نتیجه بخش هست یا خیر؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، نظارت مجلس بر عملکرد مسئولین دولتی یکی از اقداماتی است که بایستی از ابتدا تا انتهای هر دولتی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در هفته ها و روزهای آخر دولت روحانی قرار داریم و نیاز است که نمایندگان مجلس در این زمان باقیمانده بر عملکرد مسئولین دولتی نظارت ویژه تری داشته باشند.

یکی از حوزه هایی که می طلبد نمایندگان در این روزها نظارت ویژه تری داشته باشند سفرهای مسئولان دولتی است تا مشخص شود که این سفرها که با هزینه بیت المال متعلق به ملت ایران انجام می شود، نتیجه بخش هست یا خیر؟

سفر با هواپیمای اختصاصی و در هتل‌های آن چنانی سبب دور شدن از هدف می شود

بهزاد رحیمی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز اظهار داشت: اگر ماهیت این سفرها به قصد پیگیری برای حل مشکلات و برگزاری جلسات میدانی باشد فی نفسه خوب است.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: قبلا هم این سفرها در دولت های نهم و دهم مخصوصا به صورت تشکیل قرارگاه‌های جهادی  نتیجه می داد.

رحیمی خاطرنشان کرد: متاسفانه در این دولت رویکرد اشرافی‌گری باب شده و این ایجاد نگرانی می‌ کند همچنین خروجی برخی سفرها به اندازه هزینه و تبعات آن نیست.

وی عنوان کرد: لزوما سفر نباید با تشریفات و پروتکل‌هایی که تعریف کرده‌اند، همراه باشد زیرا اگر از این سفرها حمایت نکنیم علاوه بر تضعیف جایگاه نظارتی، رفع مشکلات استانی مساله می شود.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: برخی مواقع مشکلاتی وجود دارد که اگر همه مدیران بخواهند به سمت تهران بیایند هم وقت کاری مدیران استانها گرفته می‌شود و هم ادارات تعطیل خواهند شد در حالی که سفرهایی داریم که هدف آنها بیشتر رفع مشکلات بوده است.

رحیمی تصریح کرد: باید تشویق کنیم که سفرها ترجیحا تشریفاتی نباشد و بدون حاشیه برگزار شود.

وی افزود: در مجموع موافق سفرهای استانی هستم اما سفر با هواپیمای اختصاصی و در هتل‌های آن چنانی سبب دور شدن از هدف می شود.

اگر قرار است این سفرها اثراتی نداشته باشند نیامدن مدیران بهتر از آمدن آنها است

حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا در گفتگو با مرصادنیوز اظهار داشت: قاعده‌ این است هر سفری که انجام می‌شود تبعات و پیامدهایی داشته باشد.

رئیس مجمع نمایندگان استان کرمانشاه افزود: سفرهایی که به منظور انجام نظارت میدانی با هدف حل مشکلات توسط برخی مدیران ارشد کشوری انجام می‌شود باید اثراتی داشته باشد.

حجت الاسلام حسینی کیا گفت: اگر قرار است این سفرها اثراتی نداشته باشند نیامدن مدیران بهتر از آمدن آنها است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: انجام می شود داشته باشند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»

مصطفی نخعی به خبرگزاری صدا و سیما همچنین گفت: در حدود ۴ سال گذشته اتفاق خاصی که کشور در صنعت پتروپالایشگاهی به آن نیاز داشته، رخ نداده؛ در حالیکه «این صنعت می‌تواند ارزآور باشد و کشور را در تولید بنزین و فرآورده‌های مورد نیاز دیگر خودکفا کند.»  «پتروپالایشگاه‌ها» مجموعه‌های پالایشگاهی به‌روز و پیچیده‌تر از صنعت پالایشگاهی هستند که محصولات و فرآورده‌های پتروشیمی گسترده‌تری با ارزش افزوده بیشتر تولید می‌کنند.  تبدیل نفت خام به فرآورده‌های سوختی مانند بنزین، نفت گاز تنها هدف پتروپالایشگاه‌ها نیست و فرآورده‌هایی مثل خوراک‌های مورد نیاز مجتمع‌های پلیمری و شیمیایی هم در این مجتمع‌ها تولید و عرضه می‌شوند.  پیشتر و در مجلس دهم، نمایندگان پیش نویس قانونی را برای توسعه صنعت پتروپالایشگاهی با استفاده از «سرمایه گذاری مردمی» به تصویب رسانده بودند.  «قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه گذاری مردمی» که بخشی از آن در مجلس یازدهم هم اصلاح شد، فرصتی را به پتروپالایشگاه‌های تازه تأسیس می‌دهد که بدون هزینه، خوراک اولیه را برای تولید محصولاتشان دریافت کنند و بعد با دولت تسویه کنند.  معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت بهمن پارسال گفته بود که با ساخت طرح‌های پتروپالایشگاهی، ظرفیت پالایشی کشور با افزایش ۳۰ درصدی از ۲.۳ میلیون بشکه به ۳ میلیون بشکه می‌رسد. به گفته هوشنگ فلاحتیان، با قانونی که مجلس برای حمایت از سرمایه‌گذاری مردمی در صنایع پایین‌دستی نفت و گاز تصویب کرده، حدود یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه ظرفیت پتروپالایشگاهی جدید تعریف شده است.   با این حال سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از اینکه «برخی مدیران به سرمایه گذاری دولتی در صنعت پتروپالایشگاهی بیشتر از سرمایه گذاری مردمی اهمیت می‌دهند»، انتقاد کرد و گفت: «باید آینده حوزه انرژی و این صنعت به مردم معرفی شود و ضمانت سودآوری از سوی دولت باید وجود داشته باشد تا مردم برای سرمایه گذاری در صنعت پتروپالایشگاهی مشارکت کنند.»  آقای نخعی همچنین گفت که دولت در حدود ۳ سال گذشته از مجلس برای احداث پتروپالایشگاه شهید سلیمانی استان هرمزگان مجوز گرفته، اما این طرح رشد خاصی نداشته است.  او گفت : یکی از علت‌های رشد نکردن طرح احداث پترو پالایشگاه شهید سلیمانی، «بی توجهی به سرمایه گذاری مردمی» است.

دیگر خبرها

  • همه کارهایی که باید قبل از پرواز انجام داد
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • هشدار به مدیران بابت حجاب اعضای خانواده‌شان!
  • ابراهیم رئیسی دوباره از «گشت ارشاد مدیران» گفت؛ در دستور باشد!
  • رئیسی : گشت ارشاد مدیران در دستور کار وزرا باشد
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند