Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - عملیات اجرایی ساخت بخش نخست ساختمان دانشکده فنی مهندسی جم با مشارکت 16 میلیارد تومانی شورای راهبردی پتروشیمی‌های منطقه پارس آغاز شد.
به گزارش شانا به نقل از شورای راهبردی پتروشیمی‌های منطقه پارس، آیین آغاز عملیات اجرایی احداث بخش نخست ساختمان دانشکده فنی مهندسی جم که با مشارکت 16 میلیارد تومانی شورای راهبردی پتروشیمی پارس ساخته می‌شود، با حضور استاندار بوشهر و نماینده مجلس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرتضی باشی، مسئول روابط عمومی شورای راهبردی در توضیح این اقدام، گفت: این ساختمان در زمینی به مساحت هفت هکتار احداث خواهد شد که 2.5 هکتار آن از سوی یکی از خیرین جمی به این مهم اختصاص داده شده است.
وی افزود: دانشگاه فنی مهندسی جم از سال 91 تا سال 99 در ساختمان مدرسه شهرک پردیس جم قرار داشت و خانواده‌های ساکن در شهرک علیرغم تمام مشکلات، میزبانی لازم را از این دانشگاه به‌عمل آوردند. در سال 99 با عنایت به نیاز شهرک به مدرسه مذکور، شورای راهبردی با اختصاص سه میلیارد تومان، بنایی را به‌منظور استقرار موقت دانشکده رهن کرد و در حال حاضر نیز شورای راهبردی در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود، در ساخت یک ساختمان دایمی برای دانشکده فنی مهندسی جم، مشارکت می‌کند.
باشی یادآور شد: خوشبختانه شورای راهبردی شرکت‌های پتروشیمی منطقه پارس از بدو شروع به کار، در عرصه‌های مختلف در کنار مردم منطقه بوده و در سال گذشته به میزان 70 میلیارد تومان در بخش‌های کمک به تجهیز بیمارستان‌های استان، مشارکت در ساخت 230 واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی ره، خرید تبلت برای دانش‌آموزان نیازمند، توزیع 10 هزار بسته معیشتی و… هزینه کرده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشکده فنی مهندسی جم شورای راهبردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: استقلال مالی دانشکده علوم پزشکی چابهار پس از ۶ ماه تلاش بی وقفه و توجه ویژه دولت سیزدهم محقق شد و این نوید دهنده حل مشکلات بهداشتی و درمانی و ارتقای شاخص های سلامت منطقه جنوب سیستان و بلوچستان است.

منصور نعیم آبادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پس از استقلال مالی و افتتاح حساب ۲۷۰ میلیارد ریال برای نخستین بار پس از راه اندازی این دانشکده به حساب شبکه‌های بهداشت و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار واریز شد.

وی گفت: اعتبارات در قالب برنامه ۱۰۰ روزه و مبتنی بر عملکرد مراکز تحت پوشش تخصیص و به حساب واریز می‌شود و امیدواریم شاهد تحولی در خدمت‌رسانی به مردم عزیز منطقه باشیم.

وی تصریح کرد: تزریق اعتبارات در چندین مرحله ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نظارت بر عملکرد و نحوه هزینه کرد نیز موشکافانه توسط کارشناسان ستادی انجام خواهد گرفت.

سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی چابهار ضمن تقدیر از نگاه ویژه وزارت بهداشت به دانشکده علوم پزشکی چابهار و تقدیر از ‌حمایت‌های سرپرست دانشکده ابراز امیدواری کرد، در مدت کوتاهی بخشی از مشکلات زیرساختی و تجهیزاتی با رویکرد برنامه ۱۰۰ روزه مرتفع خواهد شد.

نعیم آبادی با اشاره به اینکه مشکلات بهداشتی و درمانی در جنوب سیستان و بلوچستان خیلی زیاد و محرومیت ها فراوان است مثلا در شاخص‌های بهداشتی، چابهار تنها منطقه‌ای است که پوشش سیستم شبکه آن ۵۰ درصد هست، افزود: شما در هیچ کجای کشور همچنین موردی را نخواهید دید، در همین استان سیستان و بلوچستان سراوان و زابل شاخص بهداشتی ۱۰۰ درصد است.

وی بیان کرد: سرانه‌ی تخت بیمارستانی در کل کشور به ازای هر یک‌هزار نفر ۱.۸ تخت در سیستان وبلوچستان ۹ دهم، جنوب بلوچستان  ۶ دهم و در چابهار (منطقه سواحل مَکُران)  ۴ دهم است این یعنی به این معنا است که در شهرستان های دشتیاری، زرآباد و قصرقند حتی یک تخت بیمارستانی وجود ندارد و حداقل در ۶ شهرستان حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار بیش از یک هزار و ۴۰۰ تخت تخت نیاز است تا به سرانه استاندارد کشوری در حوزه سلامت برسد.

به گزارش ایسنا، استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان ۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در شهرهای زاهدان، ایرانشهر، زابل و چابهار دارد.

دانشکده علوم پزشکی چابهار یکی از مراکز آموزش عالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در شهر چابهار است که در هشت اسفند ۱۴۰۰ و جلسه ۲۵۸ شورای گسترش دانشگاه علوم پزشکی با تأسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی در چابهار موافقت کرد و در تاریخ ۱۵ مهر ۱۴۰۲ رسما شروع به کار کرد و مدیریت سلامت ۶ شهرستان(شامل چابهار، کنارک، نیک‌شهر، دشتیاری، قصرقند و زرآباد) با یکهزار روستا و با جمعیت ۷۰۰ هزار نفر از منطقه بلوچستان را بر عهده دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • غدیر، اصل و اصول مهندسی دین خداست
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • تجلیل از ۵۰۰۰ معلم شاغل و بازنشسته جنوب استان بوشهر
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها