Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک، دکتر محسن رضایی در توییتر نوشت: «برای برائت از کاستی‌هایی که در سال‌های مسئولیتم داشته‌ام، این متن را نمی‌نویسم. جناب عبدی، اگر لحظه‌ای گمان می‌کردم که فرد دیگری در میان گزینه‌ها می‌تواند دولت ائتلافی، با پرهیز از جناح‌زدگی و توان ایجاد اتحاد نسبی در میان هسته‌های قدرت تشکیل و اقتصاد ملی را نجات دهد، کاندیدا نمی‌شدم».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



‏عباس عبدی نویسنده اصلاح طلب، امروز در توییتی خطاب به محسن رضایی نوشته بود: «آقای رضایی، این متن با هدف تخریب شما نیست. چه بسیار سرداران شایسته‌ای که به سیاست نیامدند تا آن سابقه و سرمایه ملی و غیرشخصی جنگ، زیر پای مطامع سیاسی روز لگدمال نشود. شما اگر به خودتان رحم نمی‌کنید حداقل باید احترام جبهه و جنگ را حفظ می‌کردید تا این مضحکه سیاسی را شاهد نباشیم».
پاسخ صمیمی و شفاف محسن رضایی به عباس عبدی، با استقبال کاربران فضای مجازی روبرو شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات 1400 محسن رضایی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری محسن رضایی دولت ائتلافی جناح زدگی عباس عبدی انتخابات 1400 محسن رضایی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۵۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه عبری: در اسرائیل هم دانشگاهیان معترض هستند

یادداشت روزنامه صهیونیستی یسرائیل هیوم تاکید می‌کند نه تنها در دانشگاه‌های غربی بلکه در داخل دانشگاه‌های اسرائیل هم معترضان زیادی از میان دانشگاهیان علیه اقدامات اسرائیل به چشم می‌خورند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، دکتر یوری وارتمن که روزنامه یسرائیل هیوم او را استاد و پژوهشگر میهمان در دانشگاه جنوب ولز در بریتانیا معرفی کرده در یادداشتی که امروز سه شنبه منتشر شد با اشاره به تظاهرات طوفانی که سرتاسر دانشگاه‌های ایالات متحده را در بر گرفته، از نگاه صهیونیستی خود ضمن اینکه طبق معمول این اقدام را تشبیه به دوره آلمان نازی می‌کند، اما اجبارا اعتراف می‌کند که این اعتراضات به نقطه جوش خود رسیده است.

او د رنوشتار خود اعتراف می‌کند، دانشگاه‌های معروف و معتبر در کشوری که امکانات آن نامحدود است و همچنان به عنوان ستاره دموکراسی، آزادی و تسامح محسوب می‌شود دیگر به محلی خطرناک برای دانشجویان و اساتید صهیونیست (که البته او آنها را یهودی نامیده) اعلام می‌کند، بدون آنکه به حضور قابل توجه دانشجویان یهودی در میان این دانشجویان معترض اشاره‌ای داشته باشد.

او در عین حال خبر می‌دهد که باید این مسئله را هم در نظر داشته باشیم که این پدیده تازه‌ای نبوده بلکه برای سالیان متمادی دانشگاه‌های آمریکا شاهد انتقادات گزنده‌ای علیه اسرائیل بوده است که بعد از 7 اکتبر به نقطه اوج خود رسیده است.

اودر ادامه نوشتار خود تاکید می‌کند، مسئله غم انگیز و حتی عصبانی کننده در این داستان آن است که منتقدین سالیان گذشته صرفا از میان مسلمانان و یا سازمان‌های دانشجویی مورد حمایت اخوان المسلمین در ایالات متحده نبودند بلکه آکادمیست‌ها و اساتید در میان آنها دیده می‌شود که بارها به اسرائیل سفر کرده و حتی یهودی هم هستند تا امروز شاهد این شرایط باشند.

در بخش دیگری از این یادداشت اعتراف شده است، دو ماه قبل از 7 اکتبر بود که این منتقدین تاکید کردند اسرائیل ساختاری نژاد پرست است که به دنبال پاکسازی نژادی است آنها از ایالات متحده هم خواستند تا کمک‌های نظامی خود را به اسرائیل متوقف کرده و از کمک به آن در سازمان ملل اجتناب ورزد، این اقدامات آکادمیست‌های اسرائیلی در راستای اعتراضات آنها به اصلاحات قضائی بود که دولت نتانیاهو آن را آغاز کرده بود.

این آکادمیست‌ها در آن زمان هم اعلام کرده بودند که اگر مشکل فلسطینیان در چارچوب طرح دو کشوری یا در چارچوب سیاسی دیگری حل نشود، خطر تبدیل شدن اسرائیل به یک ساختار دیکتاتوری وجود دارد.

این استاد دانشگاه طرفدار رژیم صهیونیستی همچنین اعتراف می‌کند، حتی بعد از حوادث 7 اکتبر هم این آکادمیست‌ها تاکید می‌کنند که امکان مقایسه بین این رخداد و نسل کشی یهودیان به دست نازی‌ها وجود نداشته و یک اقدام شکست خورده فکری و اخلاقی است.

واکنش کاخ سفید به تسخیر دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویاندانشجویان معترض ساختمان دانشگاه کلمبیا را تسخیر کردند

او در پایان هم آورده است: باید بگویم شرایط در دانشگاه‌های ایالات متحده خشم آور است، حمایت صورت گرفته از حماس، حزب الله و ایران در آنجا امری روتین است اما چرا ما راه دور برویم، در همینجا در اسرائل نیز آکادمیست‌ها از آزادی موجود استفاده کرده و تندترین انتقادات را علیه اسرائیل اعلام و از تروریست‌های (گروه‌های مبارز فلسطینی) حمایت می‌کنند، مگر ندیدید که چگونه با تسامح با یکی از اساتید برجسته دانشگاه تل‌آویو که حمایت خود را از اقدامات فلسطینیان اعلام کرده بود، برخورد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفاقتی در میان راهپیمایی‌ها/ از تدریس برابر چشم ساواک تا تشکیل شبکه‌های زیرزمینی
  • رسانه عبری: در اسرائیل هم دانشگاهیان معترض هستند
  • درخواست محسن رضایی از جبهه انقلاب | در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن برخی ارزش‌ها بوده‌ایم
  • محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • توصیه محسن رضایی به جبهه انقلاب: اختلافات جزئی و سلایق شخصی را کنار بگذارید
  • محسن رضایی و ابوشریف اعتقاد داشتند وظیفه سپاه جنگیدن با دشمن خارجی نیست /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند
  • امیر سرتیپ بختیاری: محسن رضایی و ابوشریف اعتقاد داشتند وظیفه سپاه جنگیدن با دشمن خارجی نیست /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • وزیرخارجه مصر: «حماس» باید در تشکیل کشور فلسطین مشارکت داشته باشد