Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شورای وحدت گفت: پس از جمع بندی در خصوص لیست شورای شهر تهران، این لیست نهایی شد و اسامی آن تا روز سه شنبه ۱۸ خرداد اطلاع رسانی خواهد شد.

سرویس سیاست مشرق - سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ هم‌زمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا و انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ستون  «صندوقچه انتخابات» به بررسی روزانه اخبار و حواشی انتخاباتی و رصد رسانه‌های داخلی و بررسی رسانه‌های معاند می‌پردازیم.

********

عطریانفر: همتی مظلوم‌ترین و موفق‌ترین نامزد در مناظره بود

«محمد عطریانفر» عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در مصاحبه با شماره دوشنبه- ۱۷ خرداد- روزنامه شرق با اشاره به مناظره اول کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: «آقای رضایی در این گفت‌وگو بسیار سطحی رفتار کرد، آقای زاکانی نماد خشونت بود، آقای رئیسی از موضع بالا حرف می‌زد، آقای جلیلی سعی می‌کرد خود را حزب‌اللهی‌ترین نامزد معرفی کند، آقای قاضی‌زاده‌هاشمی منصف‌ترین نامزد در صحنه بود، آقای مهرعلیزاده خود را بااخلاق‌ترین و با تجربه‌تر از دیگران نشان داد و درنهایت آقای همتی هم موفق‌ترین نامزد و البته مظلوم‌ترین در مناظره بود. البته من پیش‌بینی می‌کنم رفتار نامزدها در دو مناظره آینده منطقی‌تر شود».

همچنین «فائزه هاشمی» فعال سیاسی اصلاح طلب در مصاحبه با خبرآنلاین گفت: «از لحاظ شخصیتی که حتما آقای همتی می‌تواند یک قطب جدی باشد، به هرحال ایشان اقتصاددان است و سالها در جاهای مختلف بوده و الان هم بیشترین مانوری که کاندیداها می دهند روی مسائل اقتصادی است».

هاشمی در ادامه گفت: «اگر آقای همتی شجاعت داشته باشد می‌تواند بسیاری از مسائلی که مطرح می‌شود را به خود آنها برگرداند چون پایه مشکلات کشور اینها هستند؛ حالا اگر مثلا امثال من نسبت به اصلاح طلبان ایراد داریم، ایرادمان به اصولگرایان سر جای خود باقی است یعنی پایه اصلی آنها هستند ضمن اینکه ما هم کم کاری کرده‌ایم؛ بنابراین می توانند ورق را به نفع خود برگردانند ولی به این شرط که شهامت داشته باشند چون ممکن است مجبور شوند که بخواهند خیلی جاهای بالا بالا را زیر سؤال ببرند و نباید کم بیاورند».

حمایت رسانه نزدیک به اسرائیل از یک مستند تبلیغاتی

سایت ایران وایر- رسانه ضدانقلاب نزدیک به سازمان جاسوسی اسرائیل که ارتباط نزدیکی با سرکرده های فرقه ضاله بهاییت دارد و از حامیان تحریم و جنایت علیه مردم ایران است- در گزارشی به تعریف و تمجید از مستند تبلیغاتی «محسن مهرعلیزاده» پرداخت.

این سایت ضدایرانی در گزارش مذکور نوشت: «بخش‌هایی از اولین مستند انتخاباتی «محسن مهرعلیزاده»، یکی از هفت نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری از سوی صداوسیما سانسور شد. در این مستند  چهره‌ و سخنان دو رییس‌جمهور سابق جمهوری اسلامی «هاشمی رفسنجانی» و «محمد خاتمی» به همراه «مصطفی تاج‌زاده» و «مسعود پزشکیان» حذف شدند».

ایران وایر در ادامه نوشت: «مستند «صدای جمهور» با این قول به مخاطبش شروع می‌شود که دولت مهرعلیزاده، «دولت سوم خاتمی» و دولت زندگی خواهد بود که در آن نه مرگ وجود دارد و نه فقر و دقایق آخر نسخه اصلی مستند نیز با تصاویری از محمد خاتمی تمام می‌شود؛ در حالی که مهرعلیزاده وعده می‌دهد به شرط انتخاب، دولت سوم خاتمی را در ایران تشکیل خواهد داد».

لازم به ذکر است که این سایت ضدایرانی در هفته های اخیر مطالب متعددی علیه سید ابراهیم رئیسی منتشر کرده است. سایت ایران وایر از حامیان اصلی قاتلان سردار حاج قاسم سلیمانی است.

آغاز فعالیت ستاد «مردم‌یاران» برای همراهی با رئیسی

ستادهای «رستم قاسمی» به عنوان ستاد «مردم‌یاران» برای همراهی با «سید ابراهیم رئیسی» شروع به فعالیت کردند. علاوه بر عنوان رئیسی برای رستم قاسمی به عنوان نماینده تام الاختیار وی در استان‌ها، روسای ستادهای او در کل کشور نیز رسما به شورای هماهنگی سراسر کشور معرفی شده‌اند.

ستادهای رستم قاسمی به عنوان ستاد رسمی رئیسی به شورای هماهنگی کشور نیز معرفی شده است. این در حالی است که سید ابراهیم رئیسی، شخص رستم قاسمی را نیز به عنوان نماینده تام الاختیار خود در ستادهای سراسر کشور معرفی کرده است.

ستاد رستم قاسمی از همه اعضایش، مخصوصا در استان‌ها خواسته با عنوان جدید «مردم‌یاران»، همراهی و همکاری با ستادهای سید ابراهیم رئیسی را در دستور کار قرار دهند.

حضور رستم قاسمی در برخی از استان‌های کشور برای سخنرانی در حمایت از رئیسی با استقبال مردمی مواجه شده است.

لازم به ذکر است که رئیس ستاد مردمی حامیان اهل سنت آیت الله رئیسی در خاش سیستان و بلوچستان گفت: اقشار مختلف از مردم اهل سنت با شور و شوق و همدلی و وحدتی مثال زدنی به آیت الله رئیسی رای می دهند تا دولتی مردمی و ضد فساد در کشور تشکیل شود.

در روزهای گذشته عضو شورای فقهی مدارس علمیه اهل تسنن کشور گفته بود: آیت‌الله رئیسی گزینه مورد حمایت جامعه اهل تسنن خراسان شمالی در انتخابات ۱۴۰۰ است.

جلیلی: برای تعامل گسترده با جهان برنامه داریم

نشست کارگروه‌های دولت سایه با موضوع بررسی فرمان‌های اجرایی روز اول دولت، عصر دوشنبه ۱۷ خرداد با حضور «سعید جلیلی» نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مجموعه فرهنگی شهدای سرچشمه  برگزار شد.

جلیلی در این نشست با بیان اینکه لازمه جهش تولید، جهش صادرات است که در تعاملات با کشورهای خارجی محقق می‌شود، گفت: «ما اگر این نگاه را داشته باشیم، لازم است برای تعامل سازنده و گسترده با جهان برنامه داشته باشم...ما برای تعامل گسترده و سازنده با جهان برنامه داریم».

وی افزود: «ما معتقدیم برای پیشرفت کشور حتی یک روز هم نباید معطل کرد. بعد از ۸ سال جلسات متعدد در عرصه‌های متعدد به یک جمع‌بندی اساسی رسیدیم و این است که برای ۴ سال آینده نباید کشور فقط اداره شود، توانمندی‌های کشور و ظرفیت های ما به گونه‌ای است که به خوبی می تواند ۴ سال آینده یک جهش در شأن ملت ایران داشته باشد».

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه یک موضوع مهم مدیریت، زمان است گفت: «ما زمان زیادی نداریم برای اینکه بخواهیم خودمان را معطل کنیم و باید کارها را جدی شروع کنیم و نباید زمان را از دست داد».

فهرست انتخاباتی شورای شهر تهران نهایی شد

«منوچهر متکی» سخنگوی شورای وحدت با اشاره به مصوبات جلسه هیئت عالی شورای وحدت که صبح دوشنبه برگزار شد، گفت: «در این جلسه پس از جمع بندی در خصوص لیست شورای شهر تهران، این لیست نهایی شد و اسامی آن تا فردا اطلاع رسانی خواهد شد».

متکی اظهار داشت: «همچنین در مورد نامزد میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی از شهر تهران مذاکراتی شد که فرد تعیین شده به زودی اعلام خواهد شد».

فساد نمی گذارد مدیران نوکر مردم باشند

«علیرضا زاکانی» نامزد انتخابات ریاست جمهوری پس از ضبط برنامه تبلیغاتی که قرار است ۲۴ خرداد با موضوع رئیس جمهور و جوانان از شبکه سوم سیما پخش شود، در جمع خبرنگاران گفت: «در کشورمان امروز مشکل بیکاری داریم، چون تعارض منافع، فساد و خودباختگی نمی‌گذارد که مسئول، نوکر مردم باشد، اما ما به فضل الهی برای آینده اینگونه مشکلات را نخواهیم داشت».

زاکانی در ادامه گفت: «ظرفیت‌های زیادی در کشور ما وجود دارد، اما بخاطر تعارض منافع و فساد اقدام مهمی انجام نمی‌شود، در بخش بالادستی پتروشیمی، افرادی از خارج از کشور سرمایه گذاری کرده‌اند، اجناس خود را یا به بورس عرضه نمی‌کنند یا به سختی یا کم عرضه می‌کنند و به خارج کشور می‌فرستند».

اقتصاد، سلامت و بانوان سه محور برنامه‌ انتخاباتی قاضی‌زاده‌ هاشمی

«زهرا شیخی» رئیس ستاد انتخابات «امیرحسین قاضی زاده هاشمی» کاندید انتخابات ریاست جمهوری  گفت: «برنامه های انتخاباتی آقای قاضی زاده به سه محور محور مهم بانوان، اقتصاد و سلامت تقسیم می‌شود».

شیخی افزود: «آنچه مهم است سابقه ایشان در زمینه تحقیقی و نظارتی است یرای مثال مشکلات بورس، مشکلات سهام عدالت، حقوق و مزایا و پرداخت آنها از جمله موضوعاتی است که دکتر قاضی زاده هاشمی در آنها پیگیری و ممارست خود را نشان دادند در کنار این ممارست کارشناسان ارزنده ی اقتصادی به مدت ۲ سال است که همراه ایشان تمامی موضوعات اقتصادی را رصد و بررسی می‌کنند».

حمایت تاجگردون از محسن رضایی

«غلامرضا تاجگردون» که به دلیل تایید نشدن اعتبارنامه‌اش از راهیابی به مجلس یازدهم بازماند، حمایت خود را از محسن رضایی در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم اعلام کرد.

گفته می‌شود تاجگردون که ریاست کمیسیون برنامه و بودجه را در یک دوره مجلس بر عهده داشت، در دیدار با رضایی و دیگر اعضای ستاد وی حمایت خود را از این نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ اعلام کرده است.

لازم به ذکر است که پس از اعلام خبر قطعی کاندیداتوری «علی لاریجانی» در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، ستاد انتخاباتی وی با محوریت «تاجگردون» تشکیل شد و نمایندگان ادوار در تهران و شهرستان ها فعالیت‌های انتخاباتی خود را آغاز کردند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین صندوقچه انتخابات انتخابات 1400 علیرضا زاکانی سردار حاج قاسم سلیمانی علی لاریجانی جلیلی انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم شورای شهرتهران منوچهر متکی دولت سایه رضایی شورای وحدت سید محمد خاتمی تاجگردون اصولگرایان مجلس انتخابات ریاست جمهوری شورای شهر تهران آیت الله رئیسی مهرعلیزاده محسن مهرعلیزاده غلامرضا تاجگردون مسعود پزشکیان فائزه هاشمی صندوقچه انتخابات مصطفی تاجزاده شورای مرکزی حزب کارگزاران محمد خاتمی سعید جلیلی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رستم قاسمی اسراییل محمد عطریانفر اسرائیل هاشمی رفسنجانی امیرحسین قاضی زاده هاشمی عطریانفر محسن رضایی مصطفی تاج زاده سازمان جاسوسی اسرائیل زهرا شیخی قاضی زاده سید ابراهیم رئیسی انتخابات ریاست جمهوری سید ابراهیم رئیسی رستم قاسمی ترین نامزد قاضی زاده شهر تهران خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۶۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا

دکتر محسن اسلامی گفت، در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت ۴۵ منتخب از بین ۹۰ نامزد تایید صلاحیت شده در دور دوم معرفی شوند.

سرویس سیاست مشرق - سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور در مصاحبه با مشرق گفت، در یازدهم اسفند (۱۴۰۲) انتخابات دوازدهم مجلس شورای اسلامی و ششم مجلس خبرگان رهبری برگزار شد. در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۴۵ منتخب معرفی شدند و قرار است در مرحله دوم انتخابات، در ۲۱ اردیبهشت امسال ۴۵ منتخب از بین ۹۰ نامزد تایید صلاحیت شده دور دوم معرفی شوند.

دکتر اسلامی افزود، در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در چهار حوزه انتخابیه قم، رشت، آبادان و ملایر انتخابات به طور تمام مکانیزه برگزار شد. روند موفقیت آمیز برگزاری انتخابات الکترونیک دور اول، موجب شد ستاد انتخابات وزارت کشور به شورای نگهبان برای برگزاری انتخابات الکترونیک در دور دوم در حوزه های بیشتر پیشنهاد بدهد. این شورا موافقت کرد، و مقرر شد در هشت حوزه از ۲۲ حوزه انتخابیه به صورت الکترونیک برگزار شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه، در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری حدود ۵۹ هزار شعبه اخذ رای در سراسر کشور دایر شد، گفت: مشارکت ۲۵ میلیون و بیست هزار و ۹۶۲ نفر با ۴۱ درصد مشارکت بوده است. ترکیب جنسیتی ۴۸ درصد زن و ۵۲ درصد مرد بود. یازده درصد با شناسنامه و ۸۵ درصد با کارت ملی، سه درصد با گواهینامه، یک درصد با کارت پایان خدمت و حدود ۴۵ هزار و ۲۶۱ نفر با گذرنامه رای دادند.

دکتر اسلامی افزود، در دور دوم انتخابات ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است. حوزه های تبریز، آذر، اسکو، شبستر و میانه از استان آذربایجان شرقی. در استان اردبیل پارس آباد، بیله سوار، اصلاندوز. در استان اصفهان حوزه انتخابیه سمیرم و لنجان و در استان البرز حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس. در استان تهران، حوزه انتخابیه تهران، ری ، شمیرانات، اسلامشهر، پردیس، ورامین، پیشوا و قرچک. در استان خراسان جنوبی در حوزه های انتخابیه بیرجند، درمیان و خوس. در استان خراسان رضوی حوزه های مشهد و کلات. در استان خوزستان در حوزه انتخابیه آبادان، رامهرمز و رامشیر. در استان زنجان حوزه های طارم، خدابنده و زنجان. در استان فارس حوزه‌های شیراز و زرقان، مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد. در استان لرستان حوزه های خرم آباد و چگینی. در استان مازنداران در حوزه های انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی. ملایر در استان همدان. کرمانشاه در استان کرمانشاه. گنبدکاووس در استان گلستان.

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور گفت، در ۲۲ حوزه انتخابیه دور دوم انتخابات، هشت حوزه شامل تبریز، تهران، آبادان، شیراز، زرقان، خرم آباد، چگینی، قائمشهر، ملایر و کرمانشاه، رای گیری به صورت الکترونیک انجام می شود.

دکتر محسن اسلامی گفت، افرادی که از ۲۲ فروردین ۱۳۸۵ به قبل به جهت شرایط سنی هجده سال آنها تکمیل می شود، در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی می توانند رای بدهند. ستاد انتخابات موشن‌های برای توضیح فرایند رای گیری الکترونیکی طراحی کرده که در رسانه ملی و خبرگزاری‌ها منتشر خواهد شد. در حوزه‌هایی که رای گیری به صورت الکترونیک برگزار می شود، حدود یک ساعت جمع‌بندی نتایج صورت خواهد گرفت، شمارش، تجمیع آرا و اعلام نتایج آرا با تایید شورای نگهبان مشخص خواهد شد. حوزه های دیگر که تک کرسی و یک منتخب معرفی خواهد شد، سعی می شود تا فردای روز انتخابات نتایج اعلام شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد، همه فرایندهای مرحله دوم انتخابات باید تا هفتم خردادماه پایان یابد، تا نشست مجلس دوازدهم برگزار شود. البته نامزدهای معترض به نتایج ۲ روز بعد از اعلام نتایج می توانند طی هفت روز اعتراض خود را اعلام کنند و هیئت نظارت و هیئت اجرایی به اعتراض آنها رسیدگی کنند و شورای نگهبان هم نتایج را تایید صحت می کند.

دکتر اسلامی گفت، از بین ۹۰ نامزد حاضر در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۲۵ نفر از آنها هم اکنون نماینده مجلس شورای اسلامی هستند.

سخنگوی ستادا انتخابات افزود، عوامل اجرایی برگزاری انتخابات مشخص شده و ارسال تجهیزات صورت گرفته. تعرفه دور دوم انتخابات با طراحی و قطع جدید چاپ شده و در اختیار استانها قرار گرفته است. بر اساس قانون شعب در مرحله دوم نسبت به مرحله اول کاهش پیدا می کند، کمتر از دو هزار شعبه نسبت به مرحله اول در ۲۲ حوزه انتخابیه کاهش پیدا کرده است. با هماهنگی با وزارت ارتباطات همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و دستگاه های احراز و همه استعلامات در پانزده استان که شاهد برگزاری انتخابات هستیم، به صورت برخط انجام می شود و از رای تکراری جلوگیری می شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت، مجلس شورای اسلامی قانونی را برای انتخابات تصویب کرده تحت عنوان ماده ۷۴ که تصریح می‌کند؛ دستگاه‌های اجرایی ذیل ماده ۵ مدیریت خدمات کشوری، باید خدماتی را مانند صالون‌های و امکانات و تسهیلات را برای نامزدها ارائه بدهند. ستاد انتخابات در این باره گزارشی تهیه کرده که همکاری دستگاه های اجرایی با ستاد انتخابات استان‌ها همکاری را نشان می‌دهد.

دکتر اسلامی افزود، بیشترین امکانات و همکاری را استان اصفهان را داشتیم با هزار و ۳۸۹ امکان تبلیغی، در استان هرمزگان ۷۵۸ و استان چهارمحال و بختیاری ۷۴۰، در استان البرز ۶۰ ، در استان قم با ۹ امکان تبلیغی و کمترین امکانات،‌ مربوط به استان کهگیوله و بویراحمد با چهار امکان تبلیغی است.

۱۰ هزار و ۳۶۴ امکان تبلیغی دولتی و دستگاه های اجرایی در کل کشور در اختیار نامزدهای قرار گرفته است. استقبال نامزدها برای استفاده از امکانات دولتی خوب بوده و همین مسئله موجب کاهش چشمگیر هزینه‌های تبلیغاتی در دور اول انتخابات شد و دور دوم هم کاهش خواهد یافت و حرکت در جهت عدالت در انتخابات با توجه به بند سه سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در مجمع تشخیص مصلحت نظام است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره امکانات تبلیغاتی دیگر گفت،‌ اقدام صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای راه اندازی شبکه‌های محلی با هزینه بسیار کم، بستری را برای شنیده شدن دیدگاه های نامزدهای فراهم کرد.

دکتر محسن اسلامی در پایان گفت، برای نخستین بار اعتبارنامه منتخبان مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد، اعتبار نامه‌ها در جمهوری اسلامی ایران در همه انتخابات پس از پیروزی انقلاب اسلامی به صورت دستی روی کاغذ عادی در اختیار منتخبان قرار می گرفت. اعتبار نامه جدید ثبت شده

و هم اکنون در اختیار شورای نگهبان و فرمانداری قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • پخش فیلم های تبلیغاتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • تبلیغات کاندیداها در رسانه ملی گلستان آغاز شد
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران 
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • جدول پخش برنامه‌های انتخاباتی شبکه تهران
  • اعلام زمان پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های انتخابات مجلس
  • باید حرکت‌های دانشجویی در حمایت از غزه در جوامع بین‌المللی تبیین شود
  • قرعه کشی زمان پخش برنامه‌های انتخاباتی نامزد‌ها در شبکه شهند