Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو گفت: از اینکه یک فرد مسلمان از یک کشور مسلمان به عنوان رئیس فدراسیون جهانی شنا انتخاب شد خوشحالیم.

محسن رضوانی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص اینکه آیا شنای ایران به خاطر انتخاب «المسلم» به عنوان رئیس فدراسیون جهانی شنا متضرر خواهد شد، اظهار داشت: به هیچ عنوان این اتفاق رخ نخواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند سال پیش  اختلاف نظری بود که تمام شد و مربوط به گذشته است. ما ارتباط خیلی خوبی با المسلم داریم و انتخابش به عنوان رئیس فدراسیون را تبریک هم گفتم.

وی افزود: اتفاقا از اینکه یک فرد مسلمان از یک کشور مسلمان به عنوان رئیس فدراسیون جهانی شنا انتخاب شد خوشحالیم. شنا برای اروپا است و انتخاب رئیس فدراسیون جهانی از یک کشور غیراروپایی و مسلمان اتفاق بزرگی محسوب می‌شود.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در مورد عملکرد شیرجه‌روها در مسابقات کسب سهمیه المپیک گفت: یکی از شیرجه‌رو‌ها با اسپانسر به این رقابت‌ها اعزام شده بود و ما می‌دانستیم نمی‌تواند نتیجه قابل قبولی کسب کند. ضمن اینکه هیچ کدام از آنها موفق نشدند رکوردهای تمرینی خود را تکرار کنند. شیرجه ایران احتیاج به کار بیشتر دارد.

رضوانی در مورد شانس ملی‌پوشان شنا برای کسب سهمیه المپیک تصریح کرد: شناگرانی که قرار است در مسابقات انتخابی المپیک شرکت کنند مدت‌هاست در هیچ مسابقه رسمی شرکت نکردند و این مسئله به ضرر آنها است. ما هر کاری کردیم که بتوانیم آنها را اعزام کنیم به خاطر شرایط کرونا موفق نشدیم. کسب ورودی المپیک کار سختی است؛ اما امیدواریم این اتفاق بیفتد.

وی در خصوص وضعیت تیم ملی واترپلو گفت: هدف بلندمدت تیم ملی واترپلو حضور در فینال بازی‌های آسیایی است. البته تا آن زمان مسابقاتی مثل مسباقات رده‌های سنی و همین طور بازی‌های آسیایی جوانان را داریم.

رئیس فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو درباره اینکه بدهی باشگاه پرسپولیس به بازیکنان تیم واترپلو این باشگاه پرداخت شد یا خیر، خاطرنشان کرد: من از باشگاه پرسپولیس گله‌مند هستم. طلب بازیکنان واترپلو از این باشگاه روی هم رفته یک میلیارد تومان می‌شود. امیدوارم هر چه زودتر این مشکل حل شود و بازیکنان به حق خود برسند.

بیشتر بخوانید: انصاری: عدم اعزام به مسابقات بین‌المللی به خاطر بودجه فدراسیون است/ ۶۰ صدم ثانیه با ورودی المپیک فاصله دارم

انتهای پیام/

برچسب ها: محسن رضوانی پرسپولیس فدراسیون شنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: فدراسیون شنا محسن رضوانی پرسپولیس فدراسیون شنا فدراسیون شنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۷۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!

در ماه سپتامبر، کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) به صراحت اعلام کرد که ورزشکاران در پاریس می‌توانند به راحتی علاوه بر کشورشان، نماینده ایمان خود هم باشند. 

سخنگوی این کمیته به خبرگزاری رویترز گفت: «در دهکده المپیک، قوانین کمیته بین‌المللی المپیک اعمال خواهد شد و هیچ محدودیتی برای داشتن حجاب یا هر لباس مذهبی و فرهنگی دیگری وجود ندارد.»

اما به تیم فرانسه چیز دیگری گفته شده است.

در ماه مارس، از پوستر رسمی بازی‌ها که شامل مکان‌های دیدنی پاریس است که در کنار هم قرار گرفته و یک استادیوم را تشکیل داده‌اند، رونمایی شد.

طراح پوستر، با حذف صلیب طلایی بالای هتل اینوالیدس، به بحث‌هایی پیرامون میزان پایبندی این بازی‌ها، که برای مالیات دهندگان فرانسوی چندین میلیارد یورو هزینه دارد، به اصول لائیسیته دامن زد.

جمهوری فرانسه تا حدی بر اساس رد مذهب کاتولیک بنا شده است و هر زمان که بحث دین مطرح می‌شود، احساس خطر می‌کند. ترس شدیدی به خصوص در میان نسل‌های قدیمی‌تر نسبت به اعمال نفوذ دین در جامعه و دولت وجود دارد.

این بحث در حوزه‌هایی مانند آموزش و پرورش و ورزش که تفاوت‌های جمعیتی بارزتر است، بیشتر مطرح می‌شود.

در طول ماه رمضان سال گذشته، فدراسیون فوتبال فرانسه (FFF) در حکمی به داوران اعلام کرد تا مسابقات را برای افطار بازیکنان مسلمان متوقف نکنند. زیرا این حرکت بی‌احترامی به مفاد اساسنامه FFF است.

در ماه رمضان امسال، FFF تأیید کرد که زمان غذا خوردن و تمرین‌ها را به خاطر بازیکنان مسلمان تغییر نمی‌دهد و از روزه گرفتن آنها در اردوی تیم‌های ملی رده‌ّهای سنی مختلف، از جمله بزرگسالان جلوگیری می‌کند. 

حتی در مسابقات محلی سطح پایین، بازیکنان مسلمان زن معمولاً از پوشیدن حجاب منع می‌شوند، زیرا لیگ‌ها توسط نهادهای عمومی سازماندهی و اداره می‌شوند. کلاهک‌های محافظ نیز به‌عنوان راه حلی که برخی از بازیکنان تلاش کرده‌اند از آن استفاده کنند، توسط برخی داوران ناسازگار با قوانین تلقی شده است.

کاربرد لائیسیته در ورزش‌های پایه باعث ترک ورزش قبل از رسیدن به مرحله حرفه‌ای برای برخی ورزشکاران باحجاب شده است.

اما تابستان امسال آن‌ها با دو راهی جدی‌تری مواجه هستند، انتخاب بین پوشیدن لباس تیم ملی در المپیک ۲۰۲۴ پاریس و حفظ ایمان شخصی. 

دیگر خبرها

  • انتخاب صدیقه خادم به عنوان نایب رئیس بانوان فدراسیون کبدی
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • واکنش فدراسیون فوتبال به تغییر نام استقلال!
  • اصولی: بازی‌های دوستانه باعث شکل گیری شاکله تیم ملی فوتسال شد/ قرارداد شمسایی تمدید خواهد شد
  • اصولی: از فردا به فکر جام جهانی هستیم
  • وعده رئیس کمیته فوتسال برای تمدید قرارداد شمسایی
  • اصولی: درخواست حواله خودرو برای فوتسالی‌ها را پیگیری می‌کنیم
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • مطیعی: دو و میدانی را با کمترین تنش به رئیس جدید تحویل می‌دهیم
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم