Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته سلامت پخش فرآورده های نفتی منطقه هرمزگان با حضور مسولین بهداری و بهداشت صنعت نفت هرمزگان تشکیل شد و راه های حفاظت بیشتر از سلامت کارکنان و خانواده های آنها بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ در ابتدای این جلسه عبدالله احمدی کمر پشتی مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی هرمزگان ؛ با تاکید بر اهمیت حفظ سلامت کارکنان گفت : شرایط عملیاتی خاص و اهمیت منطقه هرمزگان در وظیفه خطیر سوخت رسانی موجب می شود همواره اهمیت نیروهای انسانی و سلامت آنها و خانواده هایشان برای ما در اولویت برنامه ریزی ها قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر منطقه هرمزگان افزود : اقدامات بسیار گسترده ای از جمله توزیع اقلام بهداشتی و حفاظتی در میان کارکنان مراجعان و رانندگان حمل فرآورده نفتی انجام شده و تمهیدات لازم مانند: فاصله گذاری اجتماعی و ... با جدیت رعایت می شود.

عبدالله احمدی کمرپشتی ادامه داد: از ابتدای همه گیری این بیماری از حضور کارکنانی که خود یا خانواده شان مبتلا یا مشکوک به انتقال ویروس بوده اند، در محل کار جلوگیری می شود.

احمدی کمرپشتی در پایان از تلاش های همکاران بهداری و بهداشت صنعت نفت هرمزگان تقدیر کرد و افزود: در سال گذشته متاسفانه تعداد زیادی از همکاران یا خانواده های آنان درگیر بیماری کرونا شدند و وقتی از همه آنها در مورد خدمات و مشاوره و پیگیرهای بهداری چه در شهرک مروارید و چه در شهر بندرعباس سوال کردیم همه بر تلاش ها و زحمات کادر خدوم بهداری و بهداشت صنعت نفت هرمزگان اذعان داشتند.

در ادامه جلسه باتوجه به استمرار وضعیت قرمز کرونایی در شهر بندرعباس و شهرستان ها و قرنطینه تعدادی از روستاها تمهیدات لازم برای کنترل ورود کارکنان و مراجعان به تاسیسات و عملیات اتخاذ شد. همچنین مقرر شد مقررات حفاظتی و بهداشتی با دقت بیشتری مورد توجه قرار گیرد.

دکتر کرباسچی معاون بهداشت و درمان هرمزگان نیز با تاکید بر لزوم قطع زنجیره بیماری کرونا از تشدید اقدامات بهداری و بهداشت هرمزگان در این زمینه خبر داد.

از دیگر موارد مورد بررسی در این جلسه کمیته سلامت پیگیری وضعیت آزمایشات دوره ای طب صنعتی کارکنان بود.

 در این جلسه دکتر کرپاسچی معاون بهداشتی و درمان منطقه هرمزگان ریس مرکز بهداشتی درمانی امام رضا ، معاون هماهنگ کننده خدمات پشتیبانی و ریس روابط عمومی بهداری و بهداشت هرمزگان به عنوان میهمان حضور داشتند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کمیته حفاظت کرونا بهداری و بهداشت منطقه هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۷۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا سیدمعلمی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود