Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهمتن پرورش دهنده میگو از لزوم تامین نیروی کار متخصص حوزه شیلات از طریق دانشگاههای استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ تهمتن پرورش دهنده میگو در بازدیدی که از مزارع پرورش میگو با حضور سیدجواد ساداتی نژاد ‌‎رئیس کمیسیون کشاورزی ، آب و منابع طبیعی در مجلس شورای اسلامی انجام شد ، گفت : حدود 400 هکتار این سایت را در سال 96 آغاز کردیم و ظرف 8 ماه توانستیم فاز اول را در 200 هکتار و بعد هم فاز دوم را به بهره برداری برساندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، در این طرح از هیچ تسهیلات بانکی استفاده نشده است، 150 نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.

این پرورش دهنده میگو در خصوص مشکلات طرح ابراز داشت: جهت تامین نیروی انسانی مشکل داشته  و با وجود نزدیکی دانشگاه هرمزگان به سایت تاکنون هیچ دانشجویی به سایت مراجعه نکرده است.

تهمتن با بیان اینکه دانشگاه بایستی از دوران کارورزی دانشجوها را به سمت سایتها پرورش میگو و ماهی هدایت کند، خاطرنشان کرد: بازار کار خوبی برای دانشجویان شیلات در هرمزگان وجود دارد منتها به دلیل عدم آگاهی و شناخت تاکنون دانشجویان حوزه شیلات به سایتهای پرورش ماهی و میگو مراجعه نمی کنند تا با کسب تجربه لازم بعد از فارغ التحصیلی در این سایتها مشغول بکا ر شوند.

ساداتی نژاد در این بازدید اظهار کرد: از طریق روسای دانشگاهها تفاهم نامه ای منعقد شود برای دانشجویان رشته شیلات که از ترم 2 به بعد با حضور در سایتهای پرورش میگو و ماهی تجربه لازم را کسب کرده و بعد از فارغ التحصیلی وارد بازار کار شوند.

به گفته وی، با نیاز سنجی های لازم وبا حمایت جهادکشاورزی و دانشگاه به راحتی نیروی کار مورنیاز این صنعت تامین می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تامین شیلات میگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۷۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی؛ رضا قلی زاده با اشاره به برداشت ماهی گرمابی از آبان و آذرماه گفت: ۲۰ نفر در استخر‌های پرورش ماهی شهرستان اشتغال دارند که امسال با توسعه مزارع پرورش ماهی ۲۰ نفر دیگر به این آمار اضافه خواهند شد.
وی در ادامه ماهی گرمابی شامل کپور. آمور ، فیتوفاک وبیکهت عنوان کرد و گفت: بیشترین تولید ماهی در این شهرستان قزل‌آلا است که برای فروش به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.
رییس جهاد کشاورزی شهرستان شیروان همچنین با اشاره به تولید۵۰۰ تن ماهی گرمابی و سردابی در سال گذشته گفت: با هدف حمایت از پرورش دهندگان پارسال پنج میلیارد تومان تسهیلات توسعه استخر‌های پرورش ماهی، تامین نهاده و خوراک ماهی به پنج نفر از متقاضیان پرداخت شد.
سرانه مصرف ماهی در خراسان شمالی کمتر از ۷ کیلوگرم  است.

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • ورود  ناپلی به بوشهر ممنوع شد
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • آغاز برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • طرح‌های پرورش ماهی در استان بوشهر حمایت می‌شود