Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان گفت: سرانه تولید زباله در شهر همدان ۸۱۰ گرم برای هر شهروند در روز است که ۱۶۰ گرم بیشتر از میانگین کشوری است.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، محسن جعفری نژاد بسطامی در نشستی به مناسبت هفته محیط زیست اظهار داشت: بالا بودن سرانه تولید زباله در شهر همدان موید بی توجهی به موضوع فرهنگسازی و آموزش است و در این راستا شهرداری همدان برنامه هایی را برای کاهش تولید پسماند در برنامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با توجه به بالا بودن میزان تولید پسماند در همدان تمرکز اصلی مدیریت پسماند شهر همدان به دفن و دفع زباله در سایت معطوف شده است چراکه ادامه این روند نیاز به اختصاص زمین های بیشتر برای دفن زباله بوده که این وضعیت مورد تایید محیط زیست نیست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان اظهار داشت: همچنان در اجرای طرح جامع مدیریت پسماند این استان با چالش رو به رو بوده و در مراحل مطالعه متوقف شده ایم.

جعفری نژاد بسطامی با بیان اینکه نیازمند تصمیم های سخت در حوزه محیط زیست شهری هستیم گفت: تعطیلی یک واحد صنعتی و تولیدی باید از منظر تاثیر بر روی سلامتی و محیط زندگی مردم نیز بررسی شود چرا که تصمیم گیری غیرکارشناسی نتیجه مطلوب به همراه ندارد.

وی اضافه کرد: شهر پایدار با شهر سبز تفاوت دارد و  عنوان« شهر سبز پایدار» همدان جایگاه علمی و عملیاتی قوی ندارد چراکه اقدام قابل توجهی در این راستا انجام نشده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان با بیان ضرورت شفاف سازی هزینه کرد اعتبارات حوزه شهر سبز پایدار  افزود: باید دید هزینه هایی که برای کسب و اعلام عنوان «همدان شهر سبز پایدار» دریافت شد کجا هزینه شده است.

جعفری نژاد بسطامی بیان کرد: برای عنوان «همدان شهر تاب آور» حتی از محیط زیست نظرخواهی نشد در حالیکه محیط زیست ملک شخصی نیست و پیش از هر گونه هزینه ای باید اثربخشی آن نیز بررسی شود.

وی خاطرنشان کرد: دنبال تقابل محیط زیست و شهرداری نیستیم اما سلامتی مردم و سلامت محیط زیست هر دو برای این مجموعه مهم است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان اضافه کرد: توجه به شیرابه ها برای پیشگیری از آلودگی آب های زیرزمینی، مشاهده نشدن منظر زشت رها سازی پسماندهای ساختمانی گوشه و کنار حومه شهر و طبیعت باید اقدام کرد و در این باره محیط زیست خواستار همکاری شهرداران، بخشداران، دهیاران و انجام به تکالیف ذاتی شده است.

جعفری نژاد بسطامی افزود: حفظ شهر همدان به عنوان یک اکوسیستم زنده تاثیرپذیر نیازمند هم افزایی، تعامل مدیریت شهری و محیط زیست هستیم در غیراینصورت علاوه بر برطرف نشدن مشکلات زیست محیطی شهر به «شهر سبز پایداری دست نمی یابیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هفته محیط زیست مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان مدیرکل حفاظت محیط زیست همدان جعفری نژاد بسطامی شهر سبز پایدار شهر همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۹۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان معاون عمران روستایی بنیاد مسکن گلستان با بیان اینکه شاخص برخورداری روستاهای استان در صدور سند مالکیت روستایی ۶۹ درصد است افزود: تاکنون ۱۱۴ هزار جلد سند مالکیت روستایی و شهری در گلستان صادر شده‌است. ولی اللهی افزود : گلستان در شاخص برخورداری از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد از میانگین کشوری بالاتر قرار دارد. وی ادامه داد: تعداد ۶۰۶ روستا و ۱۷ شهر استان گلستان تحت مالکیت بنیاد علوی است و امیدواریم با انعقاد تفاهم‌نامه انجام شده بین بنیاد مسکن و بنیاد علوی، در آینده نزدیک شاهد صدور اسناد مالکیت سایر روستاهای استان باشیم. ولی‌ اللهی گفت: تثبیت مالکیت ، استفاده از اسناد بعنوان وثیقه بانکی و ارزش افزوده املاک از مزایای صدور سند مالکیت است.

دیگر خبرها

  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان