Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان – فوتبال ایران یکی از تاریخی‌ترین شب‌های خود را پشت سر گذاشت؛ شبی که ملی‌پوشان کشورمان باید در دیداری حساس و البته حیثیتی مقابل تیم بحرین به میدان می‌رفتند؛ حساس از این نظر که سال‌ها بود نتوانسته بودیم بحرین را در خاک خودش شکست دهیم و از طرف دیگر هر نتیجه‌ای به جز پیروزی، می‌توانست شانس صعود ایران به جام جهانی قطر را به حداقل برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرف دیگر بازی با بحرین همیشه حاشیه‌های خودش را داشته است. شکست ایران در خاک بحرین در انتخابی جام جهانی ۲۰۰۲ و دور افتخار بحرینی‌ها با پرچم عربستان یکی از تلخ‌رتین اتفاقات تاریخ فوتبال ایران است. با وجود اینکه تیم ملی در سال‌های بعد از آن توانسته بود چندین بار بحرین را مغلوب کند، اما این اتفاق هیچگاه در خاک این کشور رخ نداده بود و این طلسم اعصاب خرد کن تا شب گذشته هم ادامه داشت. این بازی دارای نکات زیادی بود که در ادامه به ۱۰ نکته مهم آن اشاره شده است.

*ترکیب ابتدایی تیم ملی ترکیبی محتاط بود و البته طبیعی بود که اسکوچیچ چنین ترکیبی را برای این بازی انتخاب کند؛ چرا که از یک طرف این مربی تجربه رویارویی با بحرین را نداشت و از طرف دیگر بحرین تیمی بود که در دور رفت توانسته بود ایران را مغلوب کند.

*از همان ابتدای نیمه اول مشخص بود که بحرین نمی‌تواند مقابل ایران عرض اندام کند؛ به خصوص در خط دفاعی که بازیکنان بحرینی تنها به دفع توپ بسنده می‌کردند.

*در بین دو نیمه بود که اسکوچیچ متوجه بازی بیش از حد محتاطانه تیمش در نیمه اول شد. به همین خاطر این مربی میلاد محمدی را از بازی بیرون کشید و به جای او سامان قدوس وارد میدان شد. با این تغییر، حاج‌صفی که در نیمه اول در خط هافبک بازی می‌کرد به دفاع چپ رفت. این تعویض، شکل بازی ایران را به شکل قابل توجهی هجومی کرد. قدوس در نیمه دوم برگ برنده اسکوچیچ و یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان ایران بود.

*خط دفاعی ایران با وجود اینکه کار سختی مقابل بحرین نداشت، اما به نظر می‌رسد با مشکلاتی روبروست. شاید حضور پورعلی‌گنجی در ترکیب ثابت بتواند این مشکلات را به حداقل برساند.

*مهدی طارمی و سردار آزمون بازیکنانی فراتر از آسیا رفتند. ۳ گلی که این ۲ بازیکن به ثمر رساندند مصداق همین موضوع است.

*اسکوچیچ مربی خوش شانسی است که حتی روی نیمکت هم چندین ستاره دارد. مهدی قایدی، کریم انصاری‌فرد، کاوه رضایی، مهدی ترابی، سامان قدوس، امیرعابدزاده، مجید حسینی، مرتضی پورعلی‌گنجی، علیرضا جهانبخش و … بازیکنانی هستند که هر تیمی آرزوی داشتن آنها را می‌کند.

*مصدومیت وحید امیری خبر بدی برای اسکوچیچ است. امیری یکی از تاثیرگذارترین بازیکنان تیم ملی محسوب می‌شود و اسکوچیچ به حضور او برای بازی با عراق احتیاج داشت.

*حاج صفی در دفاع چپ بازیکن بهتری نسبت به حضورش در میانه میدان است. این احتمال وجود دارد که این بازیکن در دو بازی بعدی تیم ملی مقابل کامبوج و عراق جای میلاد محمدی را در دفاع چپ بگیرد.

*به نظر می‌رسد حضور کریم باقری روی نیمکت تیم ملی تاثیر خودش را گذاشته است. بازیکنان در بازی با بحرین هیچ توجهی به مسائل حاشیه‌ای نداشتند و این مسئله یکی از عوامل موفقیت آن‌ها مقابل بحرین بود.

*صادق محرمی رفته رفته در پست دفاع راست در حال تبدیل شدن به یک بازیکن مطمئن و کم اشتباه است. دیگر کمتر کسی جای خالی رامین رضاییان را در تیم ملی احساس می‌کند.   بیشتر بخوانید: ایران با تحقیر بحرین و AFC، به صعود امیدوار ماند/ انتقام به سبک اسکوچیچ با فتح منامه + فیلم

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال ایران اسکوچیچ تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۹۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی

به گزارش خبرگزاری مهر، عملیات دیگری که منافقین در خرداد همان سال انجام دادند، عملیات چلچراغ است که به اشغال شهر مهران منجر شد؛ اگرچه منافقین تلاش کردند تا با تبلیغات زیاد این عملیات را بزرگ نشان دهند، اما واقعیت این است که مهران در آن مقطع زمانی، جمعیت زیادی نداشت؛ رجوی و برخی از اعضای گروهک تروریستی منافقین با بالگرد به مهران رفتند و عکس انداختند و به عراق بازگشتند؛ آن‌ها از این کار هدفی را دنبال می‌‎کردند.

چرایی مخالفت منافقین با قطعنامه آتش‌بس

منافقین اصلاً تصور نمی‌‎کردند که قطعنامه آتش‌بس قبول شود؛ منافقین کار را از دست داده تلقی می‌کردند؛ به همین دلیل حدود کمتر از یک هفته بعد از پذیرش قطعنامه آتش‌بس از سوی ایران، یعنی سوم مرداد عملیات «فروغ جاویدان» را در خاک ایران انجام دادند و تا عمق ۳۰ کیلومتری هم پیش رفتند؛ اسم انتخاب‌شده برای عملیات هم بسیار مسخره بود؛ این اسم برگرفته از فیلم جشن‌های ۲ هزار و ۵۰۰ ساله شاهنشاهی است؛ این فیلم اواخر سال ۱۳۵۱ در ۳۰ سینمای تهران و ۴۰ سینمای شهرستان‌های کشور نمایش داده شده بود و بزرگ‌ترین اکران فیلم محسوب می‌شد؛ در نهایت منافقین در تنگه‌ای در ۳۰ کیلومتری کرمانشاه زمین‌گیر شدند و بعد از نزدیک به ۳ روز گروهک رسماً دستور عقب‌نشینی را صادر کرد.

چرایی زنانه شدن گروهک تروریستی منافقین

این موضوع تا حدی به این مساله بازمی‌گردد که در تحلیل درون‌سازمانی رجوی، زن زودتر رویایی و ذهنی می‌شود و زودتر تغییرات را می‌پذیرد، ضمن اینکه از مرد قابل‌اعتمادتر نیز است؛ تمام فرماندهان ارتش به‌اصطلاح آزادی بخش زن هستند؛ این موضوع به بدبختی‌های عجیب‌وغریبی منجر شد؛ مسعود بنی‌صدر، پسرعموی ابوالحسن بنی‎‌صدر تعریف می‌کرد: در اروپا به یک بچه ۱۰ ساله برخوردم و هویتش را پرسیدم؛ گفت من پدرم در ایران کشته شد؛ مادرم بعد از کشته شدن پدرم در ایران به عراق آمد و ماندگار شد و ازدواج کرد؛ همسر مادرم که از اعضای منافقین بود، پدر جدیدم محسوب می‌شد؛ مادرم کشته شد و پدر جدیدم با خانم دیگری ازدواج کرد؛ هر دوی این‌ها در عملیات «فروغ جاویدان» کشته شدند؛ من الان نمی‌دانم چه دارم.

متأسفانه چنین اتفاق‌های دردناکی در گروهک تروریستی منافقین رخ داده است.

جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی

جنایت‌های منافقین محدودیت زمانی و مکانی ندارند؛ در سال ۱۳۵۱ که هنوز انقلابی رخ نداده بود، ۲ دانشجوی عراقی در حال تحصیل در ایران با گروهک تروریستی منافقین ارتباط برقرار می‌کنند و از منافقین اطلاعات مربوط به مراکز اقتصادی، نظامی، فرودگاه‌ها، پایگاه‌های مستشاری به ویژه آمریکا و اطلاعاتی در مورد گروه‌های داخلی در تضاد با رژیم را می‌گیرند؛ در مصاحبه‌ای که اعضای منافقین در ۲۶ تیر ۱۳۵۲ انجام دادند، از اقدام‌های خود برای آتش‎زدن و بمب‌گذاری در برخی از مساجد تهران حرف زدند؛ جنایت‌های از این دست منافقین در زمان پیش از پیروزی انقلاب زیاد است؛ آن‌ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی هم به این روند ادامه دادند.

منافقین در جنایت مرزهای جغرافیایی را نیز رد کرده‌اند و فراتر از مرزهای ایران علیه برخی کشورها دست به جنایت زدند که از جمله آن‌ها می‌توان به جنایت علیه کردها در عراق اشاره کرد.

آن‌ها حتی درون خود نیز دست به جنایت می‌زنند؛ کارهای غیراخلاقی که آن‌ها می‌کنند، نوعی جنایت است؛ مصاحبه‌های اخیر برخی از زنان عضو گروهک تروریستی منافقین درباره فساد اخلاقی در این گروهک، به‌ویژه بی‎اخلاقی رجوی تکان‌دهنده است؛ یک فرد تا چه اندازه می‌تواند پست باشد تا چنین کارهایی را انجام داده و دیگران را مجبور به انجام آن‌ها کند.

منافقین؛ گروهکی با سورپرایزهای متعدد!

سازمان مجاهدین خلق در سال ۱۳۴۴ تأسیس شد؛ این سازمان ۱۰ سال بعد در سال ۱۳۵۴ تغییر مواضع ایدئولوژیک داد؛ در ۱۳۶۳ نیز طلاق تشکیلاتی را اجرا کرد؛ گویا گروهک تروریستی منافقین عادت دارد هر ۱۰ سال یک‌بار اعضای خود را سورپرایز کند؛ این قضیه انقلاب ایدئولوژیک و این ماجرای طلاق و ازدواج تلاشی برای آزمایش اعضای منافقین بود تا دریابند که اعضا چه واکنشی در برابر این اتفاق‌ها نشان می‌دهند؛ بیشتر اعضا به جز چند نفر که مساله‌دار شدند، از این تغییرات تمکین و حتی ابراز خوشحالی کردند؛ البته عجیب نیست افرادی که تن به رفتن به عراق تحت سیطره رژیم بعث می‌دهند، از طلاق تشکیلاتی و اتفاق‌های مانند این خوشحال نشوند.

منافقین؛ دگردیسی از سازمان تا فرقه

گروهک تروریستی منافقین مدت‌هاست که با اصطلاح سازمان قابل تعریف نیست، بلکه یک فرقه است؛ ما شاهد دگردیسی این فرقه هستیم؛ در واقع آن‌ها از سازمان به فرقه تغییر ماهیت دادند؛ فرقه مشخصاتی دارد، به این معنا که دچار خودکامگی ایدئولوژیک و افراط در عقیده می‌شود؛ یعنی جان و مال افراد دیگر متعلق به خودش نیست، بلکه به مالکیت فرقه درمی‌آید؛ فرقه تعیین می‌کند که اعضا چگونه فکر و زندگی کنند؛ مثلاً در اردوگاه اشرف دستورالعمل‌هایی برای همه مسائل حتی مسائل روزمره وجود داشت؛ در واقع، کنترل همه‌چیز اعضا در دست سرکردگان فرقه است.

گروگان‌های ابدی

از زمانی که منافقین وارد عراق می‌شوند، ما دیگر نمی‌توانیم از کسانی که در اردوگاه حضور داشتند، به‌عنوان اعضا یاد کنیم، آن‌ها گروگان‌هایی هستند که راه بازگشتی ندارند؛ آن‌ها کاملاً در کنترل هستند و نسبت به خیلی از چیزها بی‌حس شده‌اند؛ سرکوب رفتار را در جلسات نقد و بررسی ارزیابی نفسانی گروهک می‌توان دید؛ حتی اگر کسی خواب می‌دید باید صبح برای مسئول تشکیلاتی خود تعریف می‌کرد؛ همین موضوع سبب شد تا آن‌ها رفته رفته تبدیل به ربات شوند؛ فرقه وطن‌فروش و آدم‌فروش به این کار افتخار می‌کند

خوش‌رقصی برای آمریکا؛ دلیل عملیات‌های منافقین علیه ایران

قصد آن‌ها اجرای نمایشی برای آمریکایی‌ها بود؛ دقیقاً ۲ روز بعد از عملیات چلچراغ یعنی اشغال شهر مهران، کنگره آمریکا حمایت خود را از گروهک تروریستی منافقین اعلام کرده و آن را به‌عنوان اپوزیسیون مورد تمجید قرار داد؛ ۲ هفته بعد از این ماجرا هواپیمای ایرباس ایران در خلیج فارس بر اثر اصابت ۲ موشک شلیک شده از ناو هواپیمابر آمریکا سرنگون شد و ۲۹۰ مسافر آن جان باختند.

کد خبر 6098102

دیگر خبرها

  • حکم تاریخی کمیته انضباطی فدراسیون: تنبیه آزارگر به جای قربانی
  • ویژگی‌های ژئوپلیتیکی کشورهای شیخ‌نشین؛ از اختلافات پیچیده سرزمینی تا همگرایی در ساختارهای اجتماعی ـ تاریخی
  • آقاپور: «دی‌جی» تیم ملی فوتسال هستم!/ با درد بازی کردم
  • کور شدن یامگا هم طبیعی بود؟
  • سیدحسین و حرکتی فراتر از سیو و شیرجه! (عکس)
  • رای تاریخی در فوتبال ایران/ برگزاری بازی فصل آینده پرسپولیس و سپاهان فقط با حضور تماشاگران خانم
  • علیرضا فغانی در کنار داوران بین المللی فوتبال ایران
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • داوران ایرانی مسافر ریاض شدند
  • ۷ داور از ایران در سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا