Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بین‌الملل ایسکانیوز، اندیشکده «امریکن انترپرایز» در تحلیلی به قلم «کارلین بومن» ضمن اشاره به نتایج چند نظرسنجی در خصوص افکار عمومی آمریکا در مورد احیای توافق هسته‌ای با ایران، به بررسی علل کاهش گرایش آمریکایی‌ها به مذاکرات هسته‌ای پرداخته است. در این گزارش که دلایل متقنی نیز در آن برای مدعای خود ارائه نشده، صرفا به نتیجه یک نظرسنجی نه چندان معتبر اشاره شده است؛ حتی خود این تحلیلگر آمریکایی نیز اذعان کرده که با توجه به طرح فقط یک سوال در خصوص توافق هسته‌ای با ایران، نتایج آن چندان فابل استناد نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به دلایلی که هیچ ارتباطی با نظرسنجی ندارد و به نظر می‌رسد صرفا نظر خود نگارنده و اندیشکده «امریکن انترپرایز» باشد، پیشنهاد می‌کند که دولت آمریکا با سرعت کندتری در جهت احیای برجام گام بردارد. این در حالی است که در همین گزارش تصریح شده که در اکثر نظرسنجی‌ها، مردم آمریکا خواهان مذاکره با ایران برای حل موضوع هسته‌ای هستند. بررسی‌ها و گزارشات متعدد دیگری در خصوص موافقت اکثریت آمریکایی‌ها با احیای برجام وجود دارد.

متن کامل این تحلیل به شرح ذیل است:

هر چند وقت یک بار سر و کله یک نظرسنجی پیدا می‌شود که قابل تامل است. نظرسنجی جدید «دانشگاه  کوینیپیاک» که در اواسط ماه «می» انجام شد شامل چنین سوالی است: «با تلاش دولت بایدن برای احیای توافقنامه تسلیحات هسته‌ای دوران اوباما با ایران موافق هستید یا خیر؟». 46 درصد اظهار کردند که با انجام این کار توسط دولت موافق نیستند، در حالی که 39 درصد گفتند که با این موافق هستند. چهارده درصد هم نظری نداشتند. اگرچه این فقط یک سوال بوده، اما در بیشتر نظرسنجی‌های اخیر، نتیجه‌ای به این شکل ندیده‌ایم. آمریکایی‌ها تقریبا همیشه می‌خواهند درباره اختلافات با دشمنان مذاکره کنند. آمریکایی‌ها در اوج جنگ سرد نیز به طور منظم در پاسخ به نظرسنجی‌ها می‌گفتند که نشستن و مذاکره با شوروی مهم است. لذا این ایده که آمریکایی‌ها تمایلی به شروع مجدد مذاکرات توافقنامه تسلیحات هسته‌ای ندارند، می‌تواند قابل تامل باشد.

در اواخر فوریه/ اوایل مارس نظرسنجی آنلاین اکونومیست / «یوگاو»[1]، 63 درصد از مذاکرات مستقیم با ایران برای پایان دادن به برنامه هسته‌ای این کشور حمایت کردند. نوزده درصد مخالف بودند. در ماه مارس، شورای شیکاگو، گزارش یک نظرسنجی را که این سازمان در ژانویه تا فوریه انجام داده بود، منتشر کرد؛ بر اساس این گزارش، اکثریت قاطع (57 درصد) آمریکایی‌ها از مشارکت ایالات متحده در توافق هسته‌ای با ایران حمایت می‌کنند. هر چند که بر طبق گزارش این شورا، حمایت از مشارکت ایالات متحده «در پایین‌ترین سطح از سال 2016 قرار دارد».

مدتهاست که آمریکایی‌ها در اهداف ایران شک دارند و بیشتر آنها نظام «ایران» را بسیار منفی می‌دانند. جمهوری خواهان و دموکرات‌ها نظریات در این خصوص نظرات مشابه دارند. پاسخ‌ جمهوری‌خواهان به سوال دانشگاه کوینیپیاک حاکی از مخالفت 88 درصد آنها با شروع مجدد توافق بود. 64 درصد دموکرات‌ها حامی مذاکره در خصوص توافق هستند. اما ممکن است آمریکایی‌ها به این درک رسیده باشند که با توجه به اهداف هسته‌ای ایران، خصومت عمیق این کشور با ایالات متحده و جاه‌طلبی‌های ژئوپلیتیکی آن، ممکن است بهتر باشد که آمریکا حداقل گام‌های خود را با سرعت کمتری بردارد.

انتهای پیام/

 

[1] YouGov

مجید فرخی کد خبر: 1098542 برچسب‌ها احیای برجام

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: احیای برجام آمریکایی ها احیای برجام هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۹۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است

کارشناس مسائل فرهنگی گفت:ما شاهد دانشجویانی بیدار در دانشگاه‌های آمریکا هستیم که در حمایت از مردم مظلوم غزه با منطق محکم، انسانی و حقوقی در عرصه بین الملل برای پایان یافتن به جنایات رژیم صهیونیستی فشار می‌آ‌ورند. - اخبار سیاسی -

علی جوادی معاون فرهنگی دانشگاه سوره و کارشناس مسائل فرهنگی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری تسنیم، در خصوص خیزش دانشجویان آمریکا در حمایت از مردم مظلوم فلسطین گفت: نماد تمدن غرب سال‌هاست که ایالات متحده آمریکا بوده، آمریکایی که مدعی سرمداری لیبرال دموکراسی در این تمدن است. منتهی نشانه‌های شکست و افول  ارزش‌های آن مدت‌هاست که نمایان شده و از سال‌ها قبل جنایت‌ها و تجاوزهایی که حتی علیه مواضع دموکراسی خواهانه مردم جهان رغم زدنند؛ باعث شد این ادعای کاذب در خصوص حمایت از دموکراسی رسوا شود.

خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد

جنایات رژیم صهیونیستی در  هفت ماه گذشته یک شوک بزرگ و رسوایی بی‌بدیل است

وی با تاکید بر اینکه سال‌های سال است که رسوایی آمریکا در خصوص اندیشه دموکراسی خواهانه نمایان شده است، افزود: در قضیه 7 اکتبر و وحشی گری‌هایی که رژیم صهیونیستی در این هفت ماه علیه مردم بی پناه غزه انجام داد و حمایت‌هایی که غرب از این نسل کشی -که در پیش مردم جهان همچنان در حال رخ دادن است- انجام داد، موجب شد تا یک شوک جدید و رسوایی بی بدیل رخ دهد.

بیداری بدنه دانشگاهی آمریکا حاصل رسوایی جدید رژیم صهیونیستی است

جوادی یادآور شد: این بیداری که امر‌وز در بدنه دانشگاه‌های آمریکا و اروپا موج و خیزش جدید گرفته، حاصل همین رسوایی جدید رژیم صهیونیستی است. وقتی که دانشجویان بیدار آمریکا می‌بینند پیش چشمانشان بیش از 140 خبرنگار با هدف مستقیم گلوله‌های رژیم صهیونیستی به شهادت می‌رسند و آمار 70 درصدی کشتار خبرنگاران در جهان را به خودشان اختصاص می‌دهند؛ ادعای آزادی بیان و جریان آزاد اطلاعات در این تمدن لیبرال دموکراسی فرو می‌ریزد.

پیام رهبر انقلاب به جوانان آمریکا و اروپا امروز محقق شد

این استاد دانشگاه با اشاره به نفرت عمومی که نسبت به سیاست‌های سران آمریکایی، رژیم صهیونیستی و حامیان آنها در دنیا به وجود آمده است، گفت: آن پیامی که مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا صادر کردند امروز محقق شده و ما شاهد دانشجویانی بیدار در دانشگاه‌های آمریکا هستیم که در حمایت از مردم مظلوم غزه با منطق محکم، انسانی و حقوقی در عرصه بین الملل برای پایان یافتن به جنایات رژیم صهیونیستی فشار می‌آ‌ورند. 

معاون فرهنگی دانشگاه سوره اظهار داشت: این تمدن جدید مدعی است که به بیان انتقادات به شرط کشیده نشدن به خشونت کاری ندارد؛ اما عملاً شاهد هستیم اعتراضات غیر خشونت آمیر و مسالحه جویانه دانشجویان آمریکایی با برخوردهای شدید و خارج از عرف پلیس آمریکا مواجه می‌شود. 

وی افزود: نقض این ادعا نشان می‌دهد که خط قرمز‌های آمریکا برای حمایت از اسرائیل همچنان پابرجاست و این غده سرطانی که در منطقه ماست ملاک نقض ادعای آمریکا در خصوص خودداری از برخورد خشونت آمیز شده است. اعتراضات دانشجویان خودشان را که صرفاً برمبنای بیان حقوق مردم فلسطین است برنمی‌تابند و این دروغ ادعاهای سران کشورهای غربی را برملا می‌کند. 

جوادی همچنین در خصوص فعالیت دانشجویان ایرانی که هم راستای جنبش اعتراضی دانشجویان آمریکا است، گفت: من موافق نگاه مقایسه‌ای در این خصوص نیستم و اینکه فکر کنیم الان که بحث دانشجویان آمریکایی شده، پس این نشان از ضعف اندیشه‌ای دانشجویان ما است، خیر چنین نیست. ایران به عنوان کانون یک انقلاب معنوی در یک قرن گذشته عموماً حرف‌های خودش را برای احقاق حقوق مردم مظلوم فلسطین زده و بنیان روز قدس را در دنیا بنا گذاشته است. 

این استاد دانشگاه تصریح کرد: امروز دانشجویان بیدار آمریکایی در جبهه مقاومت قرار دارند، اما دانشجویان ما هفت ماه است که در تلاش برای رساندن صدای مظلومین غزه به جهانیان هستند. اما انعکاس و مخابره آن در رسانه‌های غربی با فیلتر و صافی سانسور کم اثر می‌شود. در کل دانشجویان در سرتاسر دنیا امروز وظیفه انقلابی خود را در راستای عدالت محور جهانی ایفا می‌کنند ولو اینکه تفاوت دیدگاه و مذهب بین آنها وجود داشته باشد. پس این درست نیست که در این شرایط بگوییم کدام دانشجویان انقلابی‌تر هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • ادعای روزنامه کویتی درباره درخواست تازه آمریکا از ایران
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • دانشجویان در آمریکا و اروپا بیداری افکار عمومی را رقم زدند
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات