Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@12:11:01 GMT

آموزش بهداشت و سلامت به کودکان در قصه‌های ملسو

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۵۹۶۹۲

آموزش بهداشت و سلامت به کودکان در قصه‌های ملسو

منصوره خراسانی نویسنده برنامه «قصه‌های ملسو» هدف نهایی و اصلی این برنامه را ترویج سبک زندگی در حوزه بهداشت و سلامت برای کودکان عنوان می‌کند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این روزها «قصه‌های ملسو» روی آنتن شبکه دو سیما خوش می‌درخشد. برنامه‌ای با محتوایی نو و متفاوت که مخاطب آن خردسالان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملسو که یک عروسک بانمک است از سیاره دیگری وارد زمین شده و داستان حول محور قضایای ملسو و خانواده‌ای که با آنان زندگی می‌کند می‌چرخد. «قصه‌های ملسو» با محتوای آموزش‌های پزشکی و بهداشتی برای بچه‌ها، ایده نو و بکری را برای کودکان به ارمغان آورده است. این برنامه آموزش‌هایی مانند مواجه با سرماخوردگی، اسهال، شب ادراری و ... که بسیاری از خردسالان مبتلا به این موارد هستند و نیاز به آشنایی با این بیماری‌ها دارند را به مخاطب ارائه می‌کند.

منصوره خراسانی نویسنده این برنامه درخصوص موضوع و محوریت این برنامه به خبرنگار دانا می‌گوید: مضمون و محتوای این سریال مربوط به سبک زندگی است که ما بیشتر در حوزه بهداشت و سلامت کار کردیم. در هر قسمت از برنامه به صورت تخصصی به یک موضوع بهداشتی پرداخته شده است. مثلا یک قسمت در مورد پرخوری بوده یا خواب به موقع و مسواک زدن و ... .

خراسانی ادامه می دهد: هدف نهایی اصلی این برنامه ترویج سبک زندگی در حوزه بهداشت و سلامت به کودکان است. امید دارم کودکان با دیدن این سریال نکات بهداشتی را آموزش ببینند و رعایت کنند تا از زندگی سالم‌تری برخوردار باشند.

خراسانی با اشاره به چگونگی خلق کاراکتر عروسک ملسو گفت: ایده این عروسک برای من نبود. ما یک شورای ایده‌پردازی داشتیم که دو سه ماه در آن شورای ایده‌پردازی همفکری کردیم. خانم عرفانی، خانم هاشم‌پور و آقای همازاده از اعضای این شورا بودند. در این شورا کاراکتر عروسک ملسو مطرح شد، در مورد رنگ عروسک، لباس‌های آن، ویژگی‌ها و ... صحبت کردیم تا ملسو به این شکلی که می‌بینید ساخته شد.

نویسنده برنامه «قصه‌های ملسو» افزود: این برنامه بیشتر مربوط به کودکان و خردسالان است. گروه سنی زیر ۹ سال بیشتر از آن استقبال می‌کنند و خیلی برای نوجوانان جذابیت ندارد. فکر می‌کنم با توجه به اینکه موضوع برنامه پزشکی و سبک زندگی است، کودکان ارتباط خوبی با آن برقرار کنند.

وی افزود: طنز سریال، ریتم و ترانه‌های آن، بازیگران و کارگردانی خوب سریال همه از عواملی هستند که می‌تواند این کار را ماندگار کند. امیدوارم کودکان بتوانند با کاراکتر ملسو روزهای خوبی داشته باشند و خاطرات قشنگ آن برای کودکان مانا باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بهداشت و سلامت قصه های ملسو سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۹۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • زنی که کودکان بازمانده از تحصیل را نجات می‌دهد
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت