Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با اشاره به اینکه باید نیازها و مشکلات استان توسط مسئولان و فعالان عرصه‌های مختلف جمع‌آوری شده تا از دولت آینده مطالبه شود گفت: دولت‌ها باید شنونده حرف مردم و حلال مشکلات آنان باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی پیش از ظهر امروز در شورای فرهنگ عمومی شهرستان بهار با اشاره به اینکه در دو سال اخیر بنای شورای انقلاب فرهنگی بر احیای منزلت شورای فرهنگ عمومی بود اظهار داشت: با وجود آن که نقشه مهندسی کشور هم در سال 92 و هم در سال 93 توسط دولت‌های مختلف ابلاغ شده اما تا به امروز اقدامی برای اجرایی شدن آن صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخشی از این نقص به جایگاه شورا در استان‌ها و شهرستان‌ها باز می‌گردد که البته در چند سال اخیر اتفاقات خوبی در راستای پیدا کردن جایگاه قانونی این شورا انجام شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با بیان اینکه در مصوبه جدید، شورا جایگاه قانونی قوی پیدا خواهد کرد گفت: مصوبات جدید شورای فرهنگ عمومی در حکم قانون و لازم‌الاجرا است و عدم اجرای آن تخلف محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه که شورای فرهنگ عمومی باید محور مدیریت فرهنگ در هر منطقه باشد، مطرح کرد: 11 استان از جمله همدان به عنوان پایلوت انتخاب شده‌اند تا سند فرهنگی در آنها بومی‌سازی شود.

شعبانی با اشاره به اینکه ‌گام اول در حوزه شناسایی اولویت‌های فرهنگی است گفت: یکی از مشکلات شناسایی شده در همدان بحث حرکت جامعه به سمت پیری و کاهش جامعه جوان است.

وی بالا رفتن آمار طلاق را مشکل بعدی در استان معرفی کرد و اظهار داشت: شناسایی و رفع این مشکلات جز وظایف شورا است.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه اگر در استان فعالان عرصه‌های مختلف و مدیران، برنامه‌های کلان اقتصادی، فرهنگی و سیاسی دارند، باید کمبودها و نیازها را جمع‌آوری کنند عنوان کرد: با جمع‌آوری این نیازها آن را از دولت آینده، فارغ از آن که چه کسی انتخاب می‌شود مطالبه خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه باید حرف مردم را به دولت برسانیم گفت: به طور مثال شناسایی کانون‌های بوی نامطبوع و رفع آن در بهار و جاده غار علیصدر می‌تواند از مطالبات جدی و اصلی در این منطقه از دولت آینده باشد.

شعبانی انتخابات را نشان دهنده رشد فرهنگی سیاسی مردم دانست و مطرح کرد: امروز لازم است که همه برای شکل‌گیری مشارکت حداکثری تلاش خود را به‌کار گیرند.

وی تصریح کرد: مشارکت حداکثری دارای اثرات فراوانی است که یکی از آنها ایجاد سرمایه اجتماعی برای دولت آینده در عرصه‌های بین‌المللی است.

تشکیل قرارگاه روشنگری ایران قوی برای مطالبه گری از کاندیداهارئیس سازمان بسیج ورزشکاران مازندران: مطالبه گری ورزشکاران در مسائل متعدد بیشتر شود‌پرچم مطالبه گری باید در دست جریان دانشجویی باشد/ مسئولا باید پاسخگوی عملکرد خود باشند

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با تاکید بر اینکه بیان شبهاتی در زمینه مهندسی انتخابات، با مفاهیم سیاسی ما سازگار نیست گفت: آنچه باید به آن توجه کنیم آن است که نباید اجازه دهیم دشمن از نوع مشارکت‌ها سوءاستفاده کند.

انتهای پیام/742/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ولی فقیه در استان همدان شورای فرهنگ عمومی دولت آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۱۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور از انتشار گزارش ملی مشارکت مردمی و فرهنگ اقتصادی ایرانیان مبتنی بر جدیدترین داده‌های پژوهشی و پیمایشی در مرکز رصد فرهنگی کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد اصغری در این رابطه توضیح داد: در این گزارش جامع، نگرش ایرانیان به وضعیت رفاهی جامعه، درک طبقاتی، عدالت اقتصادی، کار و سرمایه‌گذاری، دولت و بازار، مالیات، حمایت از تولید داخلی، رفاه و تجمل، سرمایه‌گذاری خارجی، اعتماد و امید اقتصادی پرداخته شده است.

وی افزود: این گزارش بر اساس جدیدترین داده‌های پیمایش‌های ملی و افکارسنجی‌های معتبر درباره مسائل اقتصادی تدوین شده و تلاش بر این بوده تا نگاهی روشن و قابل اتکاء از وضعیت نگرش‌های اقتصادی مردم ایران ارائه شود.

اصغری گفت: مهم‌ترین محورهای این گزارش ملی، شامل مواردی همچون اهمیت کار و تلاش فردی در فرهنگ عمومی، ارزش کار تولیدی در فرهنگ ایرانیان، کاهش سوددهی کار تولیدی در نگرش عمومی، حمایت هنجاری از تولید داخلی، نگرش مثبت به مالیات و نگرش منفی به شیوه مالیات‌گیری، اهمیت اقتصاد دولتی در نگرش مردم، اعتماد و مشارکت اقتصادی و در نهایت تحلیل وضعیت امید اقتصادی ایرانیان است.

مدیر مرکز رصد فرهنگی کشور، اظهار کرد: توجه به داده‌های نگرشی در حوزه اقتصادی می‌تواند ما را از دام کلیشه‌ها رها کند، به عنوان مثال با وجود کلیشه‌ای چون «تنبلی ایرانیان»، «دلال منشی ایرانیان» و امثال آن، اما داده‌ها نشانگر این است که کار و تلاش اقتصادی در فرهنگ عمومی ما ریشه دارد.

وی تاکید کرد: گفته می‌شود که با کاهش ارزش تولید و کار مولد، افراد مایل‌اند که کمتر کار کنند و بیشتر پول دربیاورند، حال از راه‌های واسطه‌گری، سوداگری، خرید ارز و طلا و زمین، سفته‌بازی و ... اما داده‌ها نشان می‌دهند که فرهنگ عمومی هنوز هم به‌ لحاظ اخلاقی از کار مولد و تلاش حمایت می‌کند. در یک پیمایش ملی در زمستان سال ۱۴۰۲ نیز اکثریت افراد معتقدند که برای کسب درآمد باید کار و تلاش کرد.

اصغری ادامه داد: با وجود آنکه روحیه و هنجار کار تولیدی در فرهنگ عمومی قوی است، اما داده‌های پیمایشی نشان می‌دهد تعداد زیادی از مردم معتقدند که پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران ابتدا دلالی و سپس تجارت از طریق واردات و صادارت است. همچنین فعالیت تولیدی صنعتی از نظر فقط ۱۰ درصد از افراد پرسودترین فعالیت اقتصادی در ایران است.

این پژوهشگر حوزه فرهنگ با اشاره به اینکه بین نگرش و عمل مردم در حوزه اقتصادی شکاف وجود دارد، اظهار کرد: مردم کار تولیدی و تلاش فردی را با اهمیت می‌دانند، اما در عمل انگیزه برای کار تولیدی و مشارکت واقعی اقتصادی پایین است. مردم به لحاظ هنجاری از کالای ایرانی و صنعت داخلی حمایت می‌کنند، اما رفتار خریدشان بیشتر بر اساس کیفیت کالا و قدرت خریدشان است و اگر کالای ایرانی با کیفیت باشد آن را می‌خرند.

وی با تاکید بر اینکه در چنین شرایطی نقش دولت پررنگ می‌شود، بیان کرد: داده‌های پیمایش‌های ملی نشانگر اهمیت زیاد نقش دولت در تنظیم و توسعه اقتصاد کشور در ذهنیت مردم است. بر اساس برخی نظرسنجی‌ها، چیزی حدود ۸۰درصد مردم با دخالت دولت در امور اقتصادی موافق‌اند و دیدگاه عمومی این است که دولت‌ها باید در زمینه‌سازی، نهادسازی و برنامه‌ریزی اقتصاد دخالت داشته باشند. 

وی گفت: داده‌های ملی ما نشان می‌دهد که بیش از دو سوم از مردم معتقدند دولت باید بر قیمت کالاها و دستمزد کارگران نظارت داشته باشد و به فقرا با یارانه هدفمند کمک کنند. همچنین بیش از نیمی از مردم بر این باورند که اداره کارخانه‌ها باید به دست دولت باشد.

بنابر اعلام روابط عمومی شورای فرهنگ عمومی کشور اصغری در پایان افزود: توجه به داده‌های فرهنگی در حوزه اقتصاد می‌تواند به زمینه‌سازی برای تحقق منشور سال ۱۴۰۳ و پیشبرد مشارکت مردمی در تولید بیانجامد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور مردم در امر اقتصاد راهگشا است + فیلم
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شورا‌های در رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند