Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@14:50:06 GMT

تعویق آزمون جذب آتش نشانان زن زیر سایه کرونا

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۶۱۴۰۹

تعویق آزمون جذب آتش نشانان زن زیر سایه کرونا

کرونا آزمون جذب آتش نشانان زن را به تعویق انداخت .مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهرداری تهران می گوید گفته شده اواسط تیر آزمون برگزار می شود.

قدس آنلاین؛ ذآذرماه سال گذشته خبر رسید که قرار است ۱۶ آتش‌نشان زن جذب شهرداری تهران شوند. در اسفند ۹۹  ثبت‌نام آغاز و داوطلبین برای حضور در آتش‌نشانی ثبت‌نام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آموزش‌های آقایان با خانم‌ها تفاوتی ندارد /آزمونی که با کرونا به تعویق افتاد/خروجی کار برای ادامه جذب زنان آتش نشان مهم است

قرار است ۱۱۶ آتش‌نشان جذب شهرداری شوند که ۱۶ نفر آنها زن هستند و این اتفاق برای اولین‌بار در شهرداری تهران رخ می‌دهد. آموزش‌های آقایان با خانم‌ها تفاوتی ندارد و قرار است که خانم‌ها در ایستگاه‌هایی مستقر شوند. در صورتی که خروجی کار مناسب باشد، قرار است از دوره‌های بعد تعداد خانم‌هایی که جذب شهرداری تهران برای آتش‌نشانی می‌شوند افزایش یابد. 

قرار بود که در اردیبهشت ماه آزمونی توسط سازمان سنجش برای داوطلبین آتش‌نشانی برگزار شود و بعد از این آزمون هم آزمون عملی برگزار و سپس وارد فاز تست‌های مصاحبه‌های روانشناسی و پزشکی شوند و پس از طی این مراحل افراد در ایستگاه‌ها مستقر شوند. اما کرونا آزمون‌های آتش‌نشانی را به تعویق انداخت.

مدیر عامل آتش نشانی: ما آمادگی لازم را داریم/آزمون سنجش برای داوطلبان آتش نشانی به خاطر کرونا به تعویق افتاد/برگزاری آزمون در اواسط تیر

مهدی داوری مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران در این باره به خبرنگار فارس گفت: ما آمادگی لازم را داریم، اما آزمون را باید سازمان سنجش برگزار می‌کرد و ستاد ملی مقابله با کرونا به دلیل پیک کرونا این آزمون را لغو کرد. البته گفته شده که در اواسط تیرماه آزمون برگزار می‌شود.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران ادامه داد: بعد از برگزاری آزمون، افراد واجد شرایط وارد فازهای بعدی می‌شوند. 

وی در خصوص اینکه برنامه‌ای برای جذب بیشتر آتش‌نشانان زن دارند، گفت: در ابتدا با تعداد کم آغاز کرده‌ایم، اما اگر نتایج کار خوب باشد ادامه می‌دهیم. 

نیاز به حضور آتش‌نشانان زن داریم/مقررات و ضوابط مرتبط با HSE باید در تهران ارتقاء پیدا کند

آموزش نیروهای متخصص و کارآزموده جزو لاینفک سازمان آتش‌نشانی است و آزمون‌های متعددی در این باره برگزار شده است. زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در این باره می‌گوید: ما نیاز به حضور آتش‌نشانان زن داریم. در حادثه ناگوار کلینیک سینااطهر و حضور تعداد زیادی از بانوان آسیب‌دیده نشان داد که تهران نیازمند آتش‌نشان زن است. 

وی ادامه داد: سازمان آتش‌نشانی شهردار تهران ماهانه یک‌هزار حادثه کوچک و بزرگ را مدیریت می‌کند و مقررات و ضوابط مرتبط با HSE باید در تهران ارتقاء پیدا کند. 

نوری با تأکید بر ارتقای واحد HSE در شهرداری تهران گفت: باید ایمنی در شهر افزایش و شاهد کاهش حوادث در تهران باشیم.

در کنار آموزش‌های داخلی باید به آموزش‌های به روز سایر کشورها هم توجه ویژه شود

رئیس کمیسیون سلامت و شورای شهر تهران تأکید کرد که آموزش نیروی انسانی متخصص و کارآزموده باید جزو لاینفک سازمان آتش‌نشانی و آموزش‌های داخل کشور باید به صورت پودمانی باشد و در کنار آموزش‌های داخلی باید به آموزش‌های به روز سایر کشورها هم توجه ویژه شود. 

وی تأکید کرد: متخصصین حوزه‌های  مختلف باید در صحنه آتش‌سوزی حضور یافته و براساس نوع سازه و نوع حادثه، بهترین امدادرسانی ایجاد شود. 

استفاده از ساختمان‌های مسکونی برای کاربری‌های دیگر صحیح نیست/

قرار است که تعداد اندکی آتش‌نشان زن جذب شهرداری شوند و مجوز استخدام آنها نیز گرفته شده است. پیروز حناچی شهردار تهران تأکید کرد: سازمان آتش‌نشانی شهر تهران قابل مقایسه با قبل از حادثه پلاسکو نیست و تجهیزات آنها کامل شده است. 

کمک شهرداری به دولت/تجهیزاتی هم خریداری شد

شهردار تهران ادامه داد: استفاده از ساختمان‌های مسکونی برای کاربری‌های دیگر صحیح نیست و طبیعتا این نوع استفاده از ساختمان‌ها در شرایط بهره‌برداری وضعیتی را به وجود آورده که کسی نتواند از آن دفاع کند. در حادثه پلاسکو و سینا اطهر یکی از دلایل حادثه، استفاده نادرست از ساختمان بوده است. 

به گفته حناچی، سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران در این دوره شاید بازوی دولت هم بوده است. در شرایطی که ما در یکی از سیلاب‌ها در برخی از استان ها هم به کمک مردم رفتیم. 

وی به موضوع توسعه آتش‌نشانی اشاره کرد و گفت: تجهیزاتی هم خریداری شده و همچنین آموزش‌ها داده می‌شود. 

ایمنی یک فرایند است/آتش‌نشانی جزو مشاغل سخت محسوب می‌شود/جذب تعداد کمی زن آتش نشان

شهردار تهران همچنین به موضوع ایمنی در تهران اشاره کرد و گفت:‌ ایمنی یک فرایند است که از طراحی و مقررات ملی ساختمان آغاز و به رعایت ضوابط ایمنی از سوی استفاده‌ کننده حذف می‌شود. 

وی ادامه داد: آتش‌نشانی جزو مشاغل سخت محسوب می‌شود و سالهای خدمت آنها کمتر از کارکنان عادی است و به طور مرتب این ورودی را در آتش‌نشانی باید داشته باشیم تا نیروهای جدید وارد و آموزش ببینند و همچنین قرار است تعداد کمی از آتش‌نشانان زن هم وارد شهرداری شوند. 

خرید لباس برای آتش نشانان/درآمدهایی که آتش‌نشانی دارد، به خزانه شهرداری واریز و دوباره به آتش‌نشانی بازگشت

یکی از مشکلات پایتخت در مواقع بحرانی، نبود تجهیزات لازم برای آتش‌نشانی بود. ناهید خداکرمی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران در این باره گفت: ناوگان و تجهیزات ایمنی توسعه یافته و لباس‌هایی هم برای آتش‌نشانان خریداری شده و البته درآمدهایی که آتش‌نشانی دارد، به خزانه شهرداری واریز و دوباره به آتش‌نشانی بازگشته تا برای بهسازی و نوسازی از آن استفاده کنند.

تعداد جذب پایین است، اما می‌تواند ادامه‌دار باشد/تلاش می‌شود تا پایان مدیریت فعلی این افراد جذب شهرداری شوند

 رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران به جذب نیروهای آتش‌نشان زن در شهرداری اشاره کرد و گفت: تعداد جذب پایین است، اما می‌تواند ادامه‌دار باشد. در همه جای دنیا از زنان آتش‌نشان استفاده می‌شود و در برخی مواقع حوادثی رخ می‌دهد که ما نیاز داریم زنان کمک کنند. البته استقبال خوبی هم از آتش‌نشانان زن صورت گرفته و تلاش می‌شود تا پایان مدیریت فعلی این افراد جذب شهرداری شوند.

براساس این گزارش، کرونا فعلا آزمون استخدامی آتش‌نشانان زن را به تعویق انداخته، هرچند که مدیران شهری وعده داده‌اند که تا یک ماه دیگر آزمون برگزار می‌شود. در حال حاضر قرار است فقط ۱۶ آتش‌نشان زن وارد شهرداری شوند و در صورتی که این طرح خروجی خوبی داشته باشد، تعداد آتش‌نشانان افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آتش نشانان زن آزمون جذب آتش نشان سازمان آتش نشانی شهرداری تهران سازمان آتش نشانی شهردار سازمان آتش نشانی شهر جذب شهرداری شوند شورای شهر تهران آتش نشانان زن شهردار تهران آتش نشان زن برای آتش آموزش ها خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۱۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها

با شنیدن صدای جیغ و فریاد همبازی‌هایش همه سراسیمه به سمت گودالی که در بستر رودخانه فصلی شهر رودبار کرمان حفر شده بود دویدند، اما نرسیدند و محمدمهدی پنج ساله در قعر گل‌ولای از نفس افتاد.

به گزارش ایسنا، ماجرای تلخ از اینجا شروع می‌شود که یک رودخانه فصلی از میانه شهر رودبار می‌گذرد که سال‌ها بخاطر خشکسالی‌های متمادی آبی به خود ندیده است و مسئولان هم خاطر جمع از این سراب نسبت به ایجاد حفاظ و ساماندهی بستر رودخانه شدند تا اینکه بارش‌های اخیر باعث جاری شدن سیلاب شد و گودالی که به عمق چهار متر در بستر آن به هر دلیلی حفر شده، پر از آب می‌شود و باز هم بی‌توجهی مسئولان شهری و مسئولان اداره آبیاری به عنوان متولی اصلی رودخانه‌ها حادثه‌ای تلخ را آفرید.

 به دفعات شاهد خسارت جانی استخرهای کشاورزی و بستر رودخانه‌ها بوده‌ایم؛ فاضلاب زندان جیرفت در بستر رودخانه «ملنتی» این شهر نیز قبلا هم یک قربانی گرفت، اما هنوز ساماندهی‌ها اندر خم یک کوچه مانده‌است.

 بیدار باش متولیان امر

یکی از فرهنگیان شهرستان رودبار جنوب که اطلاع کامل از اتفاق دارد در گفت‌وگو با ایسنا، از روز حادثه و جان سپردن محمدمهدی پنج ساله گفت.

خدامراد ناوکی سری تکان داد و با نگاهی غمبار می‌گوید رودخانه فصلی سال‌ها به صورت بلاتکلیف از میانه مناطق مسکونی عبور می‌کند. اگر چه بارندگی آنچنانی نداشتیم، اما ساماندهی بستر آن به علت همجواری با منطقه مسکونی از نان شب واجب‌تر بود، زیرا حوادث و بارندگی‌ها خبر نمی‌کنند و یک دفعه شاهد بارش و جاری شدن سیل خواهیم بود.

این فرد که با شهر و اوضاع شهر هم کاملا آشناست، ادامه می‌هد: پیش از این در بستر رودخانه فصلی گودالی عمیق به اندازه ارتفاع یک کمپرسی و لودر حفر شده و می‌دیدیم  که ماشین‌ها از این مکان شن حمل می‌کنند.

او که فعال رسانه‌ای هم هست، بی‌توجهی مسئولان امر را در بارندگی‌های اخیر علت جمع شدن حجم زیاد آب در این گودال عمیق شده‌ دانست و با انتقاد از این وضعیت ادامه داد: اینکه باز هم با جمع شدن آب در این گودل در همجواری‌ مناطق مسکونی، احدی اقدام به حفاظ بندی و یا نصب علائم هشدار دهنده نکرده، جای سوال و تامل دارد.

مرگ پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ها در رودبار جنوب

ناوکی درباره مشاهدات خود در روز حادثه و جان سپردن پسربچه پنج ساله به این گوال گفت: واقعا باید خون گریست. خودمان را یک لحظه جای خانواده این بچه بگذاریم چه حالی خواهیم داشت؟ بعد از ظهر جمعه، هفتم اردیبهشت ماه در همین مسیر همجوار با رودخانه مراسم عزا بوده که خانه محمدمهدی هم در همسایگی‌شان است. متاسفانه بچه‌ها در محل نزدیک به گودال با هم بازی می‌کردند که پای محمد مهدی سُر می‌خورد و داخل گوال آب می‌افتد و با سر و صدای هم بازی‌هایش همه جمع می‌شوند، اما کاری از دست کسی بر نمی‌آید چون گوال حدود پنج متر عمق دارد.

وی ادامه داد: همه نیروهای امدادی از جمله هلال احمر حضور داشتند، اما با دست خالی و بدون تجهیزات که خیلی دردناک است، لحظه‌ها سخت می‌گذشتند. مردم، همسایه‌ها، بستگان و خانواده محمدمهدی شیون کنان کنار گودال منتظر بودند تا اینکه یک شناگر محلی با طناب به جستجوی محمدمهدی رفت و با جسم بی‌جان این پسربچه بی‌گناه بالا آمد.

این فعال رسانه‌ای با بغض نسبت به عدم وجود امکانات و تجهیزات جستجو و نجات غریق باز هم انتقاد کرد و گفت: این کمبودها هم به نوبه خود دردناک هستند. چرا باید با دست خالی آن هم توسط افراد محلی پیکر بی جان غرق شده را پیدا کنند؟ حتی یک کاور نبود که جنازه را داخلش قرار بدهند و جلوی چشم مادر و بستگانش جنازه غرق در گل و لای روی زمین خاکی قرار گرفت.

او از دادستان به عنوان مدعی العموم خواست، برای تسکین آلام عمومی نسبت به کوتاهی‌هایی مسئولان و سازمان‌ها انجام داده‌اند، ورود کند تا دیگر شاهد چنین حوادث دلخراشی نباشیم.

ساماندهی رودخانه‌ها بر عهده اداره آبیاری است، نه شهرداری

اما رئیس شورای اسلامی شهر رودبار جنوب در گفت‌وگو با ایسنا درباره علت حفر گودال عمیق در بستر رودخانه فصلی همجوار با منطقه مسکونی شهری و اینکه گفته می‌شود شهرداری عامل حمل شن برای یک پروژه عمرانی است، گفت: بنده با خانواده محمد مهدی ابراز همدردی می‌کنم و متاسفم که این حادثه تلخ به این شیوه رقم خورده است، اما اینکه می‌گویند شهرداری برای تامین شن موردنیاز پروژه شهری اقدام به گودبرداری کرده، اینگونه نیست و مستندات لازم موجود است که یک شخص حقیقی این کار حادثه‌ساز را انجام داده است.

علیرضا زابلی می‌گوید: گودبرداری توسط ماشین آلات‌ شخصی انجام شده و نه شهرداری و دستگاه‌های شهرداری در بازگشایی دهانه‌های پل نقش داشتند و وظیفه شهرداری است زیرا در گذشته دهانه‌ها مسدود شده بودند و ربطی به گودال حفر شده در بستر رودخانه ندارد.

او ادامه می‌دهد: متاسفانه این گودال به عمق چهار تا پنج متر در بستر رودخانه حفر شده که برای تامین شن و ماسه توسط افراد شخصی صورت گرفته است.

شهرداری چند مرتبه گودال را پر کرده است

رئیس شورای اسلامی شهر رودبار جنوب از تنظیم بخشنامه و ارسال به اداره آبیاری به عنوان متولی اصلی ساماندهی بستر رودخانه‌ها ارسال شده، خبر داد و گفت: علی رغم اینکه این گودال چندین مرتبه توسط شهرداری پر شده و بخشنامه‌ای هم به اداره آبیاری رودبار به عنوان متولی حفظ و حراست از رودخانه‌ها ارسال کردیم، اما متاسفانه تا کنون هیچ گونه همکاری نکرده است.

زابلی همچنین با یادآوری کمک‌های مالی شهرداری به ساماندهی رودخانه‌ها در سال گذشته به مبلغ چهار میلیارد تومان گفت: باز هم شهرداری آماده همکاری است اما اداره آبیاری باید در چارچوب ضوابط همکاری کند که این هماهنگی تا کنون اتفاق نیفتاده است.

رئیس شورای اسلامی شهر رودبار جنوب از ارائه مستندات به مراجع ذیصلاح جهت تنویر افکار عمومی خبر داد او ادامه می‌دهد: با بررسی این اسناد روشنگری می‌شود که کدام دستگاه در این راستا کوتاهی کرده‌ است.

او می‌گوید: روز حادثه با رئیس دادگستری رودبار تماس گرفتم و توضیحات لازم را دادم و امیدوارم مراجع قضایی پیگیر علت حادثه باشند تا شاهد چنین حوادث تلخی برای شهروندان نباشیم.

به گزارش ایسنا، اگر چه داغ جانکاه محمدمهدی با هیچ بهایی فراموش نخواهد شد اما اصلاح رویه‌های نادرست در سازمان‌ها و رفع عوامل حادثه‌ساز مهمترین پیامدهای تاثیرگذار این دست اتفاقات خواهد بود و از طرفی خبرنگار ایسنا از ساعات اولیه اطلاع از این موضوع ناگوار ضمن تماس‌های مکرر با فرماندار رودبار جنوب، شهردار، رئیس شورای شهر و رئیس اداره آبیاری رودبار جنوب برای پیگیری، تنها موفق به گفت‌وگو با رئیس شورای شهر شد و رئیس شعبه هلال احمر هم به این جمله اکتفا کرد که «ما اجازه انجام مصاحبه نداریم».

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آتش‌نشانان بوشهری کودک گرفتار در بالابر را نجات دادند
  • تأیید سوابق تحصیلی برای تمام داوطلبان ضروری است
  • آتش نشانان ناجی جوان٣٣ساله کوهنورد
  • خودروی سواری در تصادف با میکسر مچاله شد
  • کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها
  • فیلم | آتش سوزی یک هتل در محدوده میدان ولیعصر تهران
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • اولین تصاویر از آتش سوزی هتل معروف در تهران
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • آتش سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران (+فیلم و عکس)