Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی هفته های اخیر گزارش هایی درباره نفوذ سایبری ایران در شبکه های اجتماعی بریتانیا و ایالات متحده آمریکا گزارش شده است.

به گزارش عصرایران در تازه ترین این ادعاها روزنامه دیلی تلگراف بریتانیا به نقل از یک مطالعه 100 صفحه ای از نفوذ و دخالت ایران در امور داخلی بریتانیا از طریق فضای سایبری و شبکه های اجتماعی خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس ادعای این گزارش، ایران از طریق فعالیت های گسترده سایبری از جمله انتشار اخبار نادرست و راه اندازی وب سایت های جعلی به دنبال مداخله در امور داخلی بریتانیا است.

در این گزارش 100 صفحه ای  که از سوی "جامعه هِنری جکسون" در بریتانیا منتشر شده نمونه هایی از سایتهای جعلی برای ترویج ایده استقلال اسکاتلند از بریتانیا و نیز ترویج مضامین ضد سعودی و ضد اسرائیلی در انگلیس ذکر شده است.

در این گزارش ادعا شده:" در داخل ایران عناصری وجود دارند كه مایل به دخالت در سیاست داخلی انگلیس هستند و جدایی‌طلبی اسكاتلند را تشویق می‌کنند." 

بر اساس این ادعا هکرها و فعالان سایبری وابسته به حکومت ایران با ایجاد صفحات جعلی در شبکه های اجتماعی از جمله فیسبوک و توییتر  رای‌دهندگان اسکاتلندی را در معرض اطلاعات نادرست قرار می دهند.

در این گزارش هشدار داده شده که ایران با مداخله در انتخابات پارلمانی اسکاتلند به نفع طرفداران استقلال به دنبال ایجاد بی ثباتی در بریتانیاست.

بر اساس این گزارش گروه‌های سایبری وابسته به حکومت ایران به عنوان "افراد محلی دلسوز استقلال اسکاتلند"، در شبکه‌های اجتماعی فعالیت و کاربران واقعی را تشویق می‌کنند مطالب و محتواهایی را که به نفع طرفداران استقلال اسکاتلند از بریتانیاست، همرسان کنند.

نفوذ در آمریکا

پیشتر ایالات متحده آمریکا نیز ایران را در کنار روسیه و چین به تلاش برای تاثیرگذاری در نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از طریق فعالیت های گسترده سایبری متهم کرده است.

در تازه ترین ادعاهای مطرح شده از سوی رسانه های آمریکا، مجله "تایم" به نقل از دو منبع اطلاعاتی در گزارشی اختصاصی از گسترش نفوذ سایبری و انتشار اخبار جعلی از سوی هکرهای وابسته به ایران در ایالات متحده آمریکا خبر داده است.

 

یکی از مقامات آمریکایی به تایم گفته که عملیات سایبری ایران علیه آمریکا در سطح قابل توجهی تشدید شده است. مقامات آمریکایی بدون اشاره به جزئیات فعالیت‌های ایران به تایم گفتند، " ایران به اندازه ای فعال است که بتوانیم آنها را ردیابی کنیم."

بر اساس این گزارش حجم مداخله ایران در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا بسیار بیشتر از روسیه بوده و هدف آن کاستن از شانس پیروزی مجدد دونالد ترامپ در انتخابات بوده است.

بر اساس اعلام مقامات آمریکایی به مجله تایم، اقدامات ایران در فضای سایبری آمریکا در مواردی چون انتخابات 2020 ریاست جمهوری، تلاش بایدن برای بازگرداندن ایالات متحده به برجام ، اعلامیه 14 آوریل خروج نیروهای آمریکا از افغانستان ، صدور حکم مجرمیت "درک شوین" افسر پلیس آمریکا در پرونده قتل "جورج فلوید" در 20 آوریل و نیز جنگ 11 روزه اخیر در غزه شدت یافته است.

به نوشته تایم: در طی جنگ  11 روزه اخیر اسراییل و حماس حسابهای توییتری مرتبط با ایران در حال داغ کردن توییت های ضد یهودی (ضد اسراییلی) به زبان انگلیسی بودند، از جمله عبارات "hitler was right" (هیتلر درست می گفت) و یا " همه یهودیان را بکشید"  در پست هایی با سرعت انتشار 175 بار در دقیقه دیده می شدند.

 

 

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی ایالات متحده بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۲۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه

پس از اینکه آمریکا اعلام کرد هیچ یک از نیروهای زمینی خود را به غزه اعزام نخواهد کرد، رسانه انگلیس تلگراف نوشت احتمالا نیروهای انگلیسی جهت آنچه «کمک‌رسانی در ارسال محموله‌های بشردوستانه به غزه» خوانده شده، در این باریکه مستقر خواهند شد.

به گزارش ایسنا، یک مقام ارشد نظامی آمریکا روز جمعه مدعی شد دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ساخت اسکله موقت در نوار ساحلی غزه را جهت ارسال کمک‌های بشردوستانه از طریق کشتی به این باریکه آغاز کرده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس هم به نقل از این مقام ارشد نظامی گزارش کرد که ظاهرا ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه از طریق دریا از اوایل ماه آینده میلادی آغاز خواهد شد.

ایالات متحده پیشتر گفته بود که یک «طرف سوم»، مسئول رانندگی کامیون‌ها در امتداد یک مسیر به سمت ساحل خواهد بود؛ مسئولیتی که طبق آنچه تلویزیون بی‌بی‌سی گزارش کرده است، می‌تواند توسط نیروهای انگلیسی ایفا شود.

البته بی‌بی‌سی گزارش داد که هنوز هیچ تصمیمی توسط دولت انگیس رسما اعلام نشده و «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس هم آن را هنوز مطرح نکرده است.

«گرانت شاپس» وزیر دفاع انگلیس گفت: «بسیار حیاتی است که مسیرهای بیشتری را برای رسیدن کمک‌های بشردوستانه حیاتی به مردم غزه ایجاد کنیم و بریتانیا هم نقش پیشرویی را در ارائه کمک‌ها ایفا می‌کند.»

مقام آمریکایی مذکور گفته است: «حجم کمک‌های بشردوستانه‌ برای غزه از مسیر دریایی حدود ۹۰ کامیون در روز خواهد بود که این عدد می‌تواند به حدود ۱۵۰ کامیون در روز افزایش یابد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احتمال اعزام نیرو‌های انگلیسی به غزه
  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • تشدید دوباره حملات انصارالله یمن: پهپاد آمریکایی و نفتکش انگلیسی هدف قرار گرفتند
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • هشدار صنعاء نسبت به توطئه‌های آمریکا برضد یمن
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله به پهپاد آمریکایی و یک کشتی انگلیسی
  • چین: هیچ کشوری حق دخالت در روابط مسکو و پکن را ندارد
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز
  • معاون سیاسی وزیر امور خارجه: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است