Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد نیلی درباره مصرف آب شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه در راستای کاهش مصرف آب چندین استراتژی مختلف را دنبال کرده است.کاهش مصرف آب در فرایند تولید، تصفیه و بازچرخانی حداکثری آب در سایت فولاد مبارکه و کاهش وابستگی به رودخانه زاینده رود ۳ استراتژی مهم این شرکت در این راستا محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شرکت فولاد مبارکه از اولین سال‌های خشک‌سالی در استان ( اواخر دهه ۷۰ ) تلاش کرد تا وابستگی خود به رودخانه زاینده رود را به حداقل برساند. اگرچه این شرکت از ابتدای شکل‌گیری وابستگی شدیدی به رودخانه زاینده رود داشته و این وابستگی کماکان نیز وجود دارد اما فرآیند کاهش وابستگی به این منبع از اوایل دهه۸۰ با ایجاد تصفیه‌خانه‌های پساب داخل شرکت آغاز شد. این مسئله مصرف پر تن فولاد مبارکه را به شدت کاهش داده و باعث شد مصرف مطلق (برداشت از رودخانه زاینده رود) این شرکت علی رغم تولید دو برابری، کمتر شود.

مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: اگر مقایسه‌ای بین مصرف آب در دهه ۸۰ و سال‌های ۹۷ و ۹۸ داشته باشیم، خواهیم دید باوجود رشد ۱۰۰ درصدی تولید، مصرف مطلق آب این شرکت از ۲۸ میلیون متر مکعب به ۲۰ میلیون متر مکعب در سال کاهش یافته است.

نیلی افزود: باید توجه داشت که این مسئله به سادگی رخ نداده و در سالیان دراز طی یک فرآیند طولانی شکل گرفته است. احداث تصفیه‌خانه‌های سنگین در فولاد مبارکه، خرید پساب شهری و اخیرا پروژه انتقال آب از دریاهای آزاد به سمت فولاد مبارکه از جمله اقدامات این شرکت به منظور کاهش وابستگی به رودخانه زاینده رود بوده است. با اجرا و بهره‌برداری از پروژه انتقال آب از دریاهای آزاد به فولاد مبارکه، وابستگی این شرکت به زاینده رود به صورت کامل قطع خواهد شد.

جلوگیری از آلودگی‌های زیست محیطی با انتقال پساب شهری به فولاد مبارکه

وی افزود: پروژه خرید پساب‌های شهری از سال ۹۱ آغاز و سرمایه‌گذاری عظیمی (حدود ۶۵۰ میلیارد تومان و بر اساس مبالغ امروزی بیش از ۳ هزار میلیارد تومان) در این پروژه انجام شد. طی این پروژه تصفیه‌خانه‌هایی در شهرهایی مانند ورنامخواست ایجاد و تصفیه‌خانه‌های دو شهر مبارکه و زرین شهر تکمیل و پساب‌های ۹ شهر به وسیله ایجاد شبکه‌های داخلی خریداری گردید.

مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: در نتیجه این اقدام پساب‌هایی که از این شهرها به صورت تصفیه شده و یا بدون تصفیه به رودخانه زاینده رود وارد و باعث آلودگی محیط زیست و کاهش سطح بهداشت در منطقه می‌شد، جمع آوری و مشکلات مذکور مرتفع شد. خروجی این تصفیه‌خانه‌ها نیز به صورت مستقیم و کامل به فولاد مبارکه منتقل و در فرآیند تولید فولاد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برداشت آبی صنایع از زاینده رود بسیار ناچیز است

نیلی خاطرنشان کرد: اگرچه سهم برداشت کل صنعت از رودخانه زاینده رود بر اساس آمار وزارت نیرو و آب منطقه‌ای استان اصفهان کمتر از ۱ درصد بوده و برداشت فولاد مبارکه از این منبع همواره در در کمترین مقدار ممکن قرار داشته است اما برای پایداری صنعت هم که شده این پروژه ارزشمند انجام خواهد. در نتیجه این اقدام، پایداری خط تولید این شرکت تثبیت شده و مصرف آب از زاینده رود به حداقل می‌رسد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات 1400 محسن رضایی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری فولاد مبارکه زاینده رود پساب شهری انتخابات 1400 محسن رضایی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رودخانه زاینده رود شرکت فولاد مبارکه فولاد مبارکه تصفیه خانه مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۲۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم

رئیس شورای اسلامی استان اصفهان گفت: نگاه ما استانی است و برای مشکلاتی همچون وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم، اما امیدوارم که اتفاقات خوبی برای جریان دائمی آب در این رود بیفتد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدجواد توحیدی‌راد امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در صدوسی‌امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت فرارسیدن روز شوراها اظهار کرد: از شورا و مدیریت شهر اصفهان تشکر می‌کنم، زیرا اگر همراهی و کمک آن‌ها نبود، شورای استان با چالش روبه‌رو می‌شد.

وی با اشاره به اینکه دولت و سازمان‌های آن، مدیریت شهر و روستا و سازمان‌های مردم نهاد سه ضلع اداره امور شهرها و روستاها هستند، افزود: در تمام جلسات کشوری از اصفهان دفاع کردم و آنجا که اصفهان را برخوردار می‌نامند، یادآور شده‌ام که اصفهانی‌ها در غیرت، مدیریت خوب، خلاقیت، تقدیم شهدا و دفاع از نظام برخوردار است.

رئیس شورای اسلامی استان اصفهان گفت: امیدوارم در سالی که شاهد فعالیت مجلس جدید هستیم، با هم‌افزایی نمایندگان شاهد اتفاقات خوب در استان باشیم.

وی گفت: نگاه ما استانی است و برای مشکلاتی همچون وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم، اما امیدوارم که اتفاقات خوبی برای جریان دائمی آب در این رود بیفتد.

کد خبر 748675

دیگر خبرها

  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی