Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران بر ضرورت پیاده‌سازی سامانه هزینه‌یابی بر مبنای فعالیت (ABC) برای بررسی مدیریت بهای تمام‌شده و آگاهی از هزینه‌های انتقال و خدمات در همه مناطق عملیاتی تأکید کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، مهدی جمشیدی‌دانا در نشست بهای تمام‌شده که با حضور اعضای هیئت رئیسه شرکت انتقال گاز و مدیران و هیات رئیسه مناطق عملیاتی از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت: مدیریت هزینه‌ها شامل نوعی سامانه برنامه‌ریزی و کنترل به‌منظور اندازه‌گیری بهای تمام‌شده منابع صرف‌شده برای انجام فعالیت‌های اصلی سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه براساس الزام‌های قانونی از جمله برنامه ششم توسعه، قوانین بودجه و همسو با اصل ۴۴ قانون اساسی، ملزم به اجرای سامانه بهای تمام‌شده و بودجه‌بندی طبق فعالیت هستیم، افزود: در شرکت انتقال گاز ایران، سامانه هزینه‌یابی بر مبنای فعالیت (ABC) از سال ۹۷ آغاز شده و در سال ۱۳۹۹ به‌طور اجرایی در ستاد و مناطق مستقر شده است.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران ادامه داد: آگاهی از بهای تمام‌شده فعالیت‌ها، ضمن رفع ابهام‌های موجود، این اطمینان را در عوامل تولید و خدمات به‌وجود می‌آورد تا با حذف فعالیت‌هایی که هزینه انتقال گاز را افزایش می‌دهد، گام‌های مطمئن‌تری در تداوم فعالیت‌ها و مدیریت هزینه‌ها برداشته شود.

جمشیدی‌دانا تخصیص هزینه‌های شرکت به‌طور مطلوب‌تر، تعیین بهای تمام‌شده محصولات به‌طور منطقی و دقیق، برنامه‌ریزی فعالیت‌ها در آینده، مدیریت و ارزیابی صحیح فعالیت مدیران و استفاده بهینه از منابع موجود را از دیگر مزایای استقرار این سامانه برشمرد.

وی با بیان اینکه بهای تمام‌شده انتقال گاز همسو با اهداف و موضوعات راهبردی شرکت خواهد بود، اظهار کرد: به‌کارگیری این روش هزینه‌یابی می‌تواند به کاهش هزینه‌ها از طریق حذف فعالیت‌های بدون ارزش افزوده و غیرسودمند یا یافتن راه‌های جدید و اقتصادی برای انجام فعالیت‌های با ارزش و اثربخش منجر شود.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز تصریح کرد: لازم است با همفکری و توانمندی همدیگر سامانه ABC را به‌طور کیفی‌تر در سازمان پیاده‌سازی کنیم و پشتیبان آن باشیم، زیرا بحث پشتیبانی بسیار مهم است و باید با هم‌افزایی و همدلی در پیاده‌سازی این سامانه، پیشگام باشیم و در جایی که به پیمانکار نیاز باشد، از توانایی پیمانکار بهره ببریم.

جمشیدی‌دانا تأکید کرد: همه مناطق عملیاتی باید به سامانه بهای تمام‌شده ABC به‌عنوان یک الزام بنگرند و بر آن اساس حرکت کنند، زیرا این موضوع راهکاری مناسب برای مدیریت دارایی‌های فیزیکی و محاسبه کیفی انضباط مالی سازمان است.

وی در پایان گفت: استقرار این سامانه برای شناسایی و حذف هزینه‌های بدون ارزش افزوده، تعیین کارایی و اثربخشی همه فعالیت‌های اصلی سازمان، شناسایی و اندازه‌گیری فعالیت‌های جدید برای بهبود عملکرد سازمان و تصمیم‌های آینده سازمان مؤثر و مفید است.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران شرکت انتقال گاز ایران شرکت انتقال گاز بهای تمام شده پیاده سازی هزینه یابی گاز ایران فعالیت ها هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۳۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از این جزیره به عنوان پنجره تمدن خلیج فارس در حوزه فرهنگی، تاریخی و صنعتی نام برد و گفت: فرهنگ دریاپایه روایاتی در این منطقه دارد که باید آن را بازیابی و معرفی کنیم.

عادل پیغامی با تاکید بر مطلب فوق اظهار کرد: صنعت دریاپایه مشتمل بر ۲۴ فعالیت است و جزیره جهانی قشم به تنهایی توانایی بهره‌برداری از همه بخش‌های این صنعت را دارد.

وی با تاکید بر اینکه مهم‌ترین زمینه فعالیت‌های دریاپایه به حوزه لجستیک، فعالیت‌های شیلاتی و شناورسازی مربوط می‌شود، افزود: امروز قشم با توان بالای پرورش ماهی و میگو، لارو میگو، بچه ماهی و ماهی در قفس به مهم‌ترین قطب شیلاتی کشور تبدیل شده است.

به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، در زمینه تولید انواع شناورها اعم از لنج‌های چوبی و فایبرگلاس، مسافربری، تفریحی، آلاچیق‌ و هتل‌های دریایی، آمبولانس دریایی و موارد دیگر هم در سطح بسیار عالی قرار داریم.

وی اظهار کرد: هم اکنون ۱۲ واحد لنج‌سازی در قشم با تولید ۵۰ فروند در سال فعالیت دارند که محصولات خود را به کشورهای آفریقایی، هند و حوزه خلیج فارس صادر می‌کنند و این صنعت دریاپایه از سودآوری بالایی برخوردار است.

این مسئول با اعلام اینکه ۶۰ درصد نفت دنیا از مسیر آبراه حیاتی خلیج فارس تامین می‌شود، بیان کرد: بانکرینگ، صنعت دریاپایه بسیار ارزشمندی در حوزه ارزآوری است که در قشم، در حال حاضر فقط بخش سوخت‌رسانی آن تکمیل شده است.

وی ادامه داد: با تکمیل زنجیره بانکرینگ اعم از امکانات تعمیرات شناورها، فروش مواد غذایی، خدمات هتلینگ، خدمات درمانی، فروش آب معدنی و اینترنت اشیا می‌توان بخش مهمی از درآمد بالای این صنعت را از آن خود کنیم.

پیغامی خاطرنشان کرد: فعالیت‌های دریاپایه مهم‌ترین رکن و رویه اقتصادی این منطقه در بزرگ‌ترین جزیره ایرانی خلیج فارس است.

 نشست ویژه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس تهران در سالن مرکز بین‌المللی رشد این سازمان امروز هشتم اردیبهشت برگزار شد.

این نشست با هدف همکاری‌های علمی و مطالعاتی با حضور شماری از استاتید و دانشجویان دانشگاه‌های شهید بهشتی و تربیت مدرس از جمله سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در سالن مرکز بین‌المللی رشد سازمان منطقه آزاد قشم برگزار شد.

در ادامه این نشست حاضران پرسش‌هایی در مورد مزیت‌های سرمایه‌گذاری در جزیره قشم، میزان صادرات این منطقه در سال گذشته، برنامه‌های آتی سازمان در توسعه فعالیت‌های اقتصادی و امکان مشارکت دانشگاهیان در پیشبرد اهداف کلان منطقه آزاد مطرح کردند.

دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه شهید مدرس تهران پس از پایان این نشست به اتفاق مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از پارک زیست فناوری، شرکت تمیم در شهرک کاوه، شرکت نفت سازه و مدکندآلو بازدید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه
  • جزئیات مصوبه ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای مسکونی
  • تکمیل سامانه ملی اسکان و تعیین سقف افزایش اجاره‌بها براساس مصوبه مجلس
  • مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • ضرورت انتقال زندان به خارج از شهر زرند
  • چرا ساخت استادیوم‌های فوتبال این قدر گران تمام می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • ضرورت استقرار و استقلال تمام ادارات در خلیل‌آباد بعد از ۲۰ سال