Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@14:58:13 GMT

ما الگو یا پارادایم مدیریت شهری را برهم زدیم

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۶۳۶۹۲

ما الگو یا پارادایم مدیریت شهری را برهم زدیم

عضو هیئت رییسه شورا با تاکید بر اینکه در شورای شهر ما الگو یا پارادایم مدیریت شهری را برهم زدیم، گفت: ما با در نظرداشتن برنامه‌ریزی شهری فراگیر و انسان‌محور وارد عرصه مدیریتی پایتخت شدیم پس بیاید یکبار دیگر در این مقطع حساس دست در دست یکدیگر برای دفاع از حق انتخاب "جمهور"صندوق های رای را خانه خود کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، زهرا نژاد بهرام در نطق پیش از دستور خود در سیصدمین جلسه شورا با بیان اینکه جمهوری یعنی رای مردم و نهاد مردم و میزان رای ملت است گفت:  این کلامهای  ارزنده و قابل تامل از امام راحل است. در ایام متعلق به امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی، لازم است بار دیگر نگاه امام به مردم را بازخوانی کنیم. امام خمینی رابطه مردم و حاکمیت را چنین تبیین کرده اند که"مردم ولی نعمت ما هستند، ما خدمتگذار مردم هستیم." مردم در چشم امام بزرگوار، عزیزترین بودنددر سیاست داخلی، اصول امام عبارت است از تکیه به رأی مردم؛ تأمین اتحاد و یکپارچگی ملت.

وی افزود: انتخابات مظهر خدا باوری و  مردم‌باوری است، چون انتخابات مظهر اراده‌ی آحاد مردم است؛ مردمند که مسئولان کشور را به این وسیله انتخاب میکنند و مظهر خودباوری است، چون هر کسی که رأی در صندوق می‌اندازد، احساس می کند که به سهم خود در سرنوشت کشور دخالت کرده است، به سهم خود تعیین کرده است؛ حضور پر شور مردم در انتخابات تأثیر زیادی در قوت و توانایی‌های دولت منتخب دارد و موجب افزایش آبرو، امنیت و قدرت بازدارندگی کشور می‌شود.

زهرا نژاد بهرام ادامه داد: بار دیگر در آستانه انتخابات، جمهوریت نظام جمهوری اسلامی به آزمون گذاشته شده است. انتخاباتی حساس و با اهمیت از آن جهت که ایران در مواجهه با جنگ تحمیلی و فرسایشی تحریم دچار چالشهای جدی شده و از آن جهت که شیوع بیماری کووید ۱۹، زیر ساخت های اجتماعی و اقتصادی تهران، ایران و جهان را به چالش کشیده است .

این عضو هیئت رییسه شورای شهر تهران تصریح کرد: برای نجات ایران از مسائل چند وجهی و پیچیده ای که در مقیاس ملی و محلی آشکار و پنهان در کمین نشسته اند، افراد با دیدگاه ها و رویکردهای متفاوت و متنوع پای به عرصه کاندیداتوری ریاست جمهوری و شوراها گذاشته اند تا با انتخاب جمهور از بین دیدگاه های مختلف، افراد واجد صلاحیت به منظور زمامداری امور برگزیده شوند. اما ظاهرا برخی مفهومی تحت عنوان جمهور را باور نداشته و درک عمیق ملت را که در برهه های حساس تاریخ هزاران ساله این مرز و بوم به ظهور و بروز رسیده است، را زیر سوال می برند ! و با اهرم نظارت استصوابی که در افکار و بیان هیچیک از بزرگان و اندیشه ورزان انقلاب شکوهمند بهمن ۵۷ جایگاهی نداشته  باور به نقش مردم را جدی نمی گیرند. این اندیشه ها که امروز  از حاشیه به متن آمده اند  دست به عدم احراز صلاحیت جمع کثیری از افراد و نمایندگان گروه ها و دیدگاه های مختلف و علاقه مندان  به خدمت در عرصه ملی و منطقه ای  زده اند.

نژاد بهرام با اشاره به اینکه در شرایط کنونی بخش بزرگی از مردم نمایندگانی که پاسخگوی سلائق و دیدگاه های ایشان باشد را ندارند افزود: آنگونه که رهبر انقلاب نیز خواهان بررسی مجدد شده اند! با این حال اینجانب که سال های سال از عمرم را صرف فعالیت برای اعتلا کشور و جمهوریت توام با اسلامیت نظام کرده ام، اعلام میکنم که علی رغم آنکه مخالفین حاکمیت جمهور امروز بیش از هر زمان دیگری از نا امیدی و خستگی مردم خوشحالند و از اعلام این خرسندی نیز ابایی ندارند، اما کماکان و کماکان انچه مهم است، صندوق رای است .

وی با بیان اینکه  اصلاح و اصلح گری جز از طریق صندوق رای حاصل نمی شود تاکید کرد: صندوق رای مامن و فرصت اصلاح است. هر چند نمایندگان واقعی نظر ها و دیدگاههای مختلف نتوانند در آن حضور یابند، اما باید آمد و صندوق را به نام جمهور مزین کرد. در این فضای سرد که ناشی از فشار بحران‌های اقتصادی، بیماری عالمگیر کرونا،‌ بیکاری و ....است و  مردم شریف ایران بیش از هر چیز نیازمند امید و چشم‌اندازهای بهتر فردا هستند، هرچند برخی سازو کارهای انتخاباتی با ابزار نظارت استصوابی در مجلس و ریاست جمهوری امکان حضور را محدود ساخته اند، اما به یاد بیاوریم که انچه انقلاب را پیروز کرد مردم بودند و انچه جنگ را به سرانجام رسانید مردم بودند و انچه مارا از در بحران طاقت فرسای کرونا روبه جلو حرکت می دهد، مردم هستند.

وی ادامه داد: پس بیاید یکبار دیگر در این مقطع حساس دست در دست یکدیگر برای دفاع از حق انتخاب جمهور صندوق های رای را خانه خود کنیم و انتخابات ۱۴۰۰ را فرصت دوباره ساختن کنیم و قدرت مردم در تعیین سرنوشت را به رخ همه بدخواهان و دشمنان نشان دهیم و بر تارک این سرزمین نام مردم را حک کنیم . ای دلسوزان ایران، ای دغدغه‌مندان آینده ؛رای حق شماست اگرچه در چارچوب محدود، اگرچه با نظارت استصوابی. شما با رأی خود می‌توانید بازی قدرت را به نفع قدرت مردم هدایت کنید.

این عضو هیئت رییسه شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه در شورای شهر ما الگو یا پارادایم  مدیریت شهری را برهم زدیم ادامه داد:  ما با در نظرداشتن  برنامه‌ریزی شهری فراگیر و انسان‌محور وارد عرصه مدیریتی پایتخت شدیم. هدف ما این بود و هست که شهروندانی شاد، سالم و آزاد داشته باشیم؛ شهروندانی که احساس رضایت از زندگی و خوشبختی دارند.

وی ادامه داد: هدف ما این بود و هست که شهری سالم، ایمن و امن داشته باشیم. ما شعار «تهران شهری برای همه» امن ،بدون فساد ، بدون تبعیض ، را سرلوحه کار خود قرار دادیم تا شهری زیست‌پذیرتر و امن‌تر برای همگان مهیا کنیم. اگرچه تا رسیدن به ایده‌آل فرسنگ‌ها فاصله داریم، اما در حد بضاعت خود تلاش نمودیم؛ چرا که شورای شهر هم جزیی از کل منسجم است و ما هم گرفتار عوارض ناخواسته ناشی از کرونا، تحریم‌ها و ... شدیم.

نژاد بهرام افزود: با این حال ما پارادایمی را آغاز نمودیم که حرکت در مسیر رشد و توسعه است و شما عزیران خوب می‌دانید که حرکت در این مسیر زمانبر و نیازمند تداوم و پایداری در مسیر است. ای عزیران خوب می‌دانم که همچنان مشکلات شهری بر شما عرضِ اندام می‌کند اما ما هنوز در آغاز راه هستیم، راهی که با مشارکت شما در سالهای آتی رنگ و بوی تهران را عوض خواهد کرد.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه من دغدغه دارم ، دغدغه مسیر و ادامه ریل گذاری درست انجام شده، گفت:  راه ناتمامی که ماحصل آن افزایش رضایت شهروندان و در نتیجه سرمایه اجتماعی شهر نگرانم ساخته است . من دغدغه دارم که در شورای ششم سرنوشت فضاهای بی‌دفاع شهری، حمایت از زنان شهرم، همراهی با معلولان، دستفروشان و نوسازی بافت های فرسوده و... چه خواهد شد. عزیزان آرمانهای من بلند و بضاعتم محدود و فرصت کوتاه بود. اما قطع به یقین می‌گویم تداوم این مسیر چهره تهران را متحول خواهد کرد.

وی در بخش دیگری از نطق خود با دعوت از شهروندان به همبستگی، اتحاد و مشارکت در مسیر انتخابات پیش‌رو  ادامه داد:  باور داشته باشیم که با رای دادن می‌توانیم در آبادانی و توسعه تهران گام برداریم. باور داشته باشیم که دفن تجارب کسب شده در این چهار سال، سرمایه انسانی و تجربی شهر را کاهش می‌دهد. بیایید کنشگری پویا باشیم و فرصت ادامه مسیر را فراهم کنیم. بیاید به شفاف شدن معاملات شهرداری که سامانه شفاف در معرض دید همه گان قرار گرفته و مانع فساد شده بیندیشیم، بیاید به صدور پروانه ساختمانی الکترونیکی که در برابر هر نوع تخلفی در طرح تفصیلی شهر تهران توقف می کند، بیندیشیم.  بیاید به شهر نفروشی بیندیشیم ، بیایید به احیا  ۳۰ باغ در محلات کم برخوردار بیندیشیم.

نژاد بهرام همچنین از شهروندان تهرانی خواست تا به مناسب سازی ۵۰۰ کیلومتر معبر پیاده رو بیندیشند و ادامه داد: بیاید به حمایت از دستفروشان و ایجاد سامانه ساماندهی آنها و حمایت از آنها در ایام کرونا بیندیشیم ، بیاید به ۲۰۰۰ پروژه خرد مقیاس در سطح محلات بیندیشیم ، بیاید به حذف امضاهای طلایی با ساماندهی شوراهای معماری و کمیسون های داخلی مناطق بیندیشیم ، بیاید به حمایت از حق شهروندان و جلوگیری از زیاده خواهی های نهادهای مختلف در پیرامون دانشگاه تهران بیندیشیم ، بیاید به باغ راه ۹ کیلومتری به مساحت ۵۰ کیلومتر مربع در عمق بافت های فرسوده و کم برخوردار مناطق ۱۷ و ۱۸ بیندیشیم ، بیاید به احداث ۴۰ کیلومتر مترو  و خرید ۵۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس بیندیشیم، بیاید به ۳۰ ایستگاه جدید مترو که مناسب سازی شده، بیندیشیم.

وی ادامه داد: بیاید به ایجاد ۴ گرمخانه برای بی خانمان ها و افزایش ظرفیتی بالغ بر سه هزار نفر در آنها بیندیشیم، بیاید ببینید که درطول چهار سال گذشته با تدابیر این مدیریت شهری یک نفر بی خانمان جان شیرین و عزیزش را در سرمای زمستان از دست نداد ، بیاید به رفع ۱۸۰۰ نقطه بی دفاع شهری که امنیت زنان و کودکان شهرمان را به خطر می انداخت بیندیشیم ، بیایید به اقدام یگانه مدیریت شهری در برابر شیوع بیماری کرونا در ماههای نخست آن که مورد تکریم ستاد کرونا بود بیندیشیم بیاید به مقابله موثر مدیریت شهری با خطر دوسیل در سالهای ۹۸ و ۹۷ که در فروردین شهر تهران را تهدید می کرد بیندیشیم. بیاید به مزین کردن نام نام اوران میهن و شهدا بر سر کوچه و برزن بیندیشیم بیاید به شفافیت شورا در تنظیم بوجه عدالت محور برای مناطق کم برخورداربیندیشیم و بیاید به شهر سازی متکی بر حق شهر و حق شهروند بیندیشیم که این مدیریت شهری آن را فراهم کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: پس پر نشاط بیایید و خواهران و برادران هم فکر ما را برای نمایندگی مجدد انتخاب کنید و صندوق رای را تنها نگذارید .صندوق رای تنها مامن اصلاح و بهبود است. باور من این است که کنشگری و مشارکت شما آینده روشنی را برای شهرها و ایران عزیزتر از جانمان رقم خواهد زد. بیاید ۲۸ خرداد را با آراء خود شهر و کشور خود را حفاظت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران مديريت شهري انتخابات ۱۴۰۰ انتخابات شورای ششم داشته باشیم مدیریت شهری نژاد بهرام دیدگاه ها شورای شهر شهر تهران صندوق رای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۳۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است

اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان در روز شوراها با میزبانی از استاندار و فرماندار بر همدلی، وحدت میان مدیریت شهر، استان و شورا در راستای رفع مشکلات شهر و استان تاکید کردند و خواستار حمایت و پیگیری مدیریت استان برای افزایش اختیارات شوراها و تحقق قانون مدیریت واحد شهری شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_در صدوسی‌امین جلسه علنی شورای ششم میزبان استاندار و فرماندار اصفهان بودند و در این جلسه به بیان دغدغه‌های خود پرداختند.

عباس حاج‌رسولی‌ها، رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به نامه حضرت امام خمینی (ره) پیرامون اهمیت شکل گیری شوراها اظهار کرد: به دلیل وقوع جنگ تحمیلی، قانون شوراها اجرا نشد.

وی افزود: در شورای اول ۲۳ وظیفه برای شورا احصا شد، اما امروز نیز می‌توان تا حدود ۵۰ وظیفه را احصا کنیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه مقام رهبری نیز به موضوع مشارکت اشاره کردند، یادآور شد: هر گاه برای واگذاری وظایف به شورا پیگیری را آغاز کردید نمایندگان مجلس و دولت با آن مخالفت کردند.

وی افزود: بودجه استان را بر اساس شاخص‌ها تخصیص می‌دهند، اما در دریافت بودجه جز آخرین‌ها هستیم، از این‌رو درخواست می‌کنیم موضوع آب را که زندگی و حیات اصفهان به آن وابسته است، رها نکنید.

تضعیف شوراها به منزله تضعیف سرنوشت مردم و مشارکت آن‌ها در اداره شهر است

محمدرضا فلاح، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه کسی منکر نقش اساسی و کارآمدی شورا در اداره امور شهر و جامعه نیست اظهار کرد: شورا با مشارکت مردم می‌تواند بالاترین خدمات را به جامعه، شهرها و روستاها داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه همه دولت‌ها در حد حرف حمایت کردند اما در عمل حمایتی ندیدیم افزود: حتی به کاهش اختیارات شوراها فکر کردند، اگر شوراها تضعیف شود به منزله تضعیف سرنوشت مردم و مشارکت آن‌ها در اداره شهر است.

فلاح با اشاره به اینکه تصویب قانون مدیریت واحد شهری می‌تواند بزرگ‌ترین خدمت به مردم و نهاد شورا باشد، گفت: اجرای آن از بسیاری موازی کاری‌ها و حیف و میل بیت‌المال جلوگیری می‌کند، بنابراین اگر رضایت مردم را می‌خواهیم که از معنویات مقام رهبری است، باید قانون مدیریت واحد شهری اجرا شود.

وی ادامه داد: انتظار داریم دولت اماکن تاریخی، ورزشی وآنچه شورا می‌تواند به نحو احسن مدیریت کند، به شوراها واگذار کند.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان یادآور شد: بر اساس قانون اساسی، استانداران، فرمانداران و سایر مقامات کشوری که از سوی دولت تعیین می‌شوند، ملزم به رعایت تصمیمات شوراها هستند، اما شاهد هستیم که بعضی مدیران کل در سطح استان نه تنها به تصمیمات اهمیت نمی‌دهند بلکه در تصمیم گیری شورا دخالت می‌کنند؛ درخواست می‌کنم استاندار نسبت به این موارد تذکر دهد.

الگوی حکمرانی مشارکت مبنا در مدیریت شهر می‌تواند یکی از قله‌های افتخار مردم اصفهان باشد

مصطفی نباتی نژاد، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اصل مشارکت محور مردم در عرصه حکمرانی اظهار کرد: در این موضوع به الگویی رسیدیم، برای آن تأیید علمی هم‌گرفته ایم.

وی با اشاره به الگوی سنتی که فقط شهرداری و شهروند وجود دارند، ادامه داد: در این نگاه سنتی مشارکت معنای درستی نداشته است و در نگاه و الگوی جدید مشارکت را در سه لایه تعریف کردیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: الگوی حکمرانی مشارکت مبنا در مدیریت شهر قابلیت تسری دارد، می‌تواند یکی از قله‌های افتخار مردم اصفهان باشد.

وی با اشاره به داده محوری و ابتکارات شهرداری در حوزه رصدخانه شهری گفت: اگر این تجربیات به دیگر نقاط تعمیم یابد در اشتراک گذاشتن تجربیات بسیار مؤثر خواهد بود.

قطار شهری، پروژه‌ای ملی است اما این بار را مدیریت شهر برمی‌دارد

ابوالفضل قربانی، رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه شورا و مدیریت شهر ماهانه جلساتی را با نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار می‌کنند، اظهار کرد: درخواست می‌کنم در بعضی جلسات استاندار نیز حضور داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه با فعالیت یک خط مترو نمی‌توان گفت مترو داریم تصریح کرد: عزم این دوره از شورا بر اجرای خط دوم مترو بوده است، بودجه خط دو قطار شهری به قیمت امروز ۸۵ هزار میلیارد تومان است که بعید می دانم بودجه عمرانی استان چنین عددی باشد؛ این موضوع بیانگر این است که پروژه قطار شهر، ملی است، اما اکنون فقط مدیریت شهر است که این بار را برمی‌دارد.

رئیس کمیسیون هوشمندسازی و حمل‌ونقل شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به قرارداد با مپنا به ارزش ۴۵ هزار میلیارد تومان در پروژه خط دو متروی اصفهان افزود: سهمی که ما باید بپردازیم تا این قرارداد اجرایی شود، به دست استاندار تحقق می‌یابد که درخواست می‌کنم گروهی را برای این کار مشخص کنید؛ این در حالی است که شهرهای دیگر به دنبال انعقاد قرارداد با مپنا هستند و این امکان برای آن‌ها فراهم نیست، می‌طلبد ما از این فرصت استفاده کنیم.

بسیاری از ایده‌ها و اقدامات شهرداری اصفهان در کشور به عنوان الگو مطرح و اجرا شده است

مجید نادرالاصلی، رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به تعامل میان شورا و شهرداری و هماهنگی که این تعامل به همراه داشته است، اظهار کرد: سالی سرنوشت‌ساز برای نظام جمهوری اسلامی را در پیش داریم، انتخابات را سال آینده خواهیم داشت که این اتفاقات نیازمند همدلی و همراهی سازمان‌ها با مردم اس؛ در این راستا شهرداری بیشترین بعد ارتباط با مردم را دارد، اهتمامی که به این موضوع باید داشته باشید هدایت، حمایت و پشتیبانی برای پیگیری مشکلات در شهر و شهرداری است.

وی افزود: بسیاری از ایده‌های شهرداری اصفهان در کشور به عنوان الگو مطرح شده است، از آن استفاده می‌کنند؛ حاضر هستیم همه تولیدات، ایده‌ها و فکرها، برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی را به عنوان الگو در اختیار دیگر نقاط قرار دهیم.

رئیس کمیسیون ویژه آب و مناطق کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در جایی که اصفهان رتبه ۲۸ کشور در انتخابات را دارد، اما در تشییع پیکر شهید زاهدی اولین است، نشان می‌دهد باید فضاهایی را ایجاد کنیم تا مردم در صحنه‌های مختلف حضور یابند؛ مردم از مقامات استان انتظار دارند با عملکرد و اقدامات موجب امیدآفرینی شوند که این مهم نیازمند برنامه ریزی است.

وی با اشاره به جاری شدن زاینده‌رود و اثر گذاری در جامعه که حتی موجب رضایت‌مندی کشاورزان در شرایط سخت شده است، گفت: پیگیری موضوعاتی همچون انتقال آب دریا به اصفهان، سامانه دوم، پساب و احیای تالاب نیز بسیار اهمیت دارد.

از ساختارهای گردشگری اصفهان غافل ماندیم

احمد شریعتی، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با تاکید بر اینکه ارتباط میان شورا، شهرداری و مدیریت استان عالی بوده است، اظهار کرد: جاری شدن آب در زاینده‌رود هم کشاورزان را خوشحال کرد، هم موجب شادابی در حوزه زیست محیطی شد که حتی تشکر دارد.

وی با اشاره به موضوعات در حوزه حمل‌ونقل گفت: مباحث فرودگاه و قطار سریع السیر بسیار مهم است، از ساختار گردشگری اصفهان با توجه به ظرفیت‌های خوبی که دارد، غافل ماندیم.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اقدامات ارائه شده در ستاد خدمات سفر شهر اصفهان به گردشگران و مسافران نوروزی تصریح کرد: گردشگران بیشترین حضور را در اصفهان دارند، شهر، دارای ظرفیت زیادی دارد که باید از آن در ارائه خدمت بهره برد.

امکان جهش تولید و مشارکت مردم در اقتصاد شهری فراهم نیست

علی صالحی، سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اینکه تفاوت ما و مدیریت استان با دیگران در نگاه به گفتمان انقلاب اسلامی و اقدامات متناسب با آن است، اظهار کرد: اولویت امام امت موضوع اقتصادی است که با واژه‌هایی همچون مشارکت مطرح می‌شود و همه هم و غم ما باید این موضوع باشد.

وی با اشاره به ظرفیت اقتصاد شهری و محلی و ظرفیت ۳۰ همت بودجه شهرداری افزود: شهرداری در نزدیک‌ترین لبه ارتباطی با مردم است و با توجه به شرایط نسبتاً خطرناک که برای آینده اقتصاد شهر متصور هستیم، اجرایی شدن شعار سال و تغییر ریل شهرداری بسیار مهم است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان یادآور شد: مقررات‌زدایی و تسهیل مشارکت مردم از اصلی ترین موضوعات است، زیرا با مقررات موجود و شرایط فعلی امکان جهش تولید و مشارکت مردم در اقتصاد شهری فراهم نیست.

وی با اشاره به تعامل جدی برای تحقق شعار سال با مدیریت شهری برای استفاده از منابع ملی گفت: اصلاح قوانین با این جلسات و قرار گاه‌های معمولی انجام شدنی نیست، لازمه آن اقدامات ساختار شکن است.

حالِ بافت تاریخی شهر اصفهان خوب نیست

رسول میرباقری، رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه از آغاز فعالیت دولت اتفاقات خوبی در استان رخ داده است، اظهار کرد: حال بافت تاریخی شهر و وضعیت حوزه گردشگری اصفهان مطلوب نیست.

وی افزود: شهرهای دیگر یک دهم داشته شهر اصفهان را ندارند، اما گوی سبقت را ربودند و در حال حاضر در حوزه گردشگری به شهر ما پهلو می‌زنند؛ تحول در بسازی از شهرها از جمله یزد از زمانی آغاز شده که استاندار حمایت داشته است.

رئیس کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه پیرامون مسجد جامع اصفهان ضعیف‌ترین منطقه شهر است، ادامه داد: این وضعیت موجب شرمندگی ما است که توجه ویژه به آن نشده است، زیرا بسیاری از خانه‌ها پیرامون این محدوده از نظر سند مشکل دارد و تکلیف مالکان از سوی سازمان‌ها مشخص نمی‌شود.

وی از استاندار درخواست کرد رفع مشکلات از محدوده مسجد جامع و بازار را در دستور کار قرار دهد.

کد خبر 748794

دیگر خبرها

  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • شوراها بی‌واسطه‌ترین حلقه ارتباطی مردم و حاکمیت هستند
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان+ فیلم
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • حمایت ویژه مدیریت شهری از تشکل‌های مردم‌نهاد
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت