Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، آرش آریانژاد بعدازظهر امروز در جلسه شورای حفاظت از آب استان اظهار کرد: در فروردین و اردیبهشت امسال کمترین بارندگی در ۵۲ سال گذشته داشتیم به صورتیکه اردیبهشت امسال ۹۴ درصد کاهش بارندگی روبرو بودیم.

وی با بیان اینکه خرداد سال قبل بیش از ۴۷۷ میلی متر و امسال ۲۹۳ میلی‌متر بارندگی داشتیم، افزود: تامین آب شرب شهرهای دهگلان، قروه، بیجار، دیواندره و بخش‌های کشاورزی این مناطق نیاز به برنامه دارد تا از این بحران عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: بارش بارندگی از ابتدای سال آبی در استان بسیار کم بوده و بیانگر در پیش بودن سال سختی خواهد بود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان بیان کرد: در حوزه‌های بالا دست سدها پوشش برفی وجود داشت که در صورت گرمای هوا در تابستان این پوشش برفی، روانابی را در اختیار ما قرار می‌داد که امسال این پوشش برفی هم بدلیل عدم بارش برف وجود ندارد.

آریانژاد تامین آب شرب و کشاورزی را نیازمند بازنگری دانست و اعلام کرد: باید برنامه جدیدی برای تامین آب امسال داشته باشیم چرا که اولویت کل دنیا تامین اب است.

وی به وضعیت مخازن سدهای استان پرداخت و گفت: سد قشلاق به لحاظ کمی می‌تواند با تامین آب برای عبور از شرایط خشکسالی ما را کمک کند اما به دلیل لایه بندی حرارتی به لحاظ کیفی پاسخگو نیست.

وی اضافه کرد: تمام برنامه‌ریزی‌ها در استان و هماهنگی با ادارات مربوطه برای جلوگیری از قطعی آب استان انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان از فرمانداران و مدیران خواست که این شرکت را برای پایاب سدها تحت فشار قرار ندهند چرا که ۵۴درصد کسری رواناب به معنای رسیدن سدها به نصف است و بی‌شک رهاسازی سدها انجام می‌شپد اما به دلیل کم‌آبی به اندازه سال قبل رهاسازی امکانپذیر نیست.

آریانژاد اعلام کرد: سال قبل در اوایل خرداد ماه چاههای عمیق روشن شدند اما امسال از اول فروردین این اقدام انجام شد و درخواست می‌شود آبیاری اراضی کشاورزی به بعدازظهر و شبها ترویج شود و کشت یونجه نیز کاهش یاید تا شاهد مشکل تامین آب نباشیم.

وی از وجود هفت هزار حلقه چاه در استان خبر داد و بیان کرد: بسیاری از این چاهها از آب جریان سطحی تامین می‌شود که غیرمجاز تلقی نمی‌شود.

وی گفت: چاههای غیرمجاز از سفره آبهای زیرزمینی استفاده می‌کند و باید این چاهها شناسایی و با آنها برخورد شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان تصریح کرد: ۱۳ اکیپ گشت و بازرسی در استان فعال است که با تمام توان مناطق بر قروه، بیجار و دهگلان نظارت دارند.

انتهای پیام/۲۳۳۰/۷۲

منبع: فارس

کلیدواژه: آب منطقه ای کردستان تامین آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۳۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت و اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است و امیدواریم با این روند شاهد کاهش فرایند زباله‌سوزی در کشور باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، اظهار کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم.

وی افزود: لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ‌سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد، گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند، همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان‌دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 750043

دیگر خبرها

  • رها سازی آب سد سفیدرود از فردا در گیلان
  • لزوم احساس مسئولیت مسلمانان نسبت به همدیگر
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری