Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیرحسین قاضی زاده هاشمی ددر بخش دیگری از این مناظره گفت:

حقیقتا ممکن است در تهیه برنامه یا رویکردها به عنوان موضوعات پیشران باشد اما من معتقدم مدل اداره کشور اشکال دارد و ما باید حکمرانی را تغییر بدهیم. نحوه پرسیدن سوال ها باعث می شود تفاوت کاندیداها مشخص نشود و طبق اطلاعات ذهنی شان جواب می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از بخش های جامعه ما معلولین هستند. این ها شهروندان درجه یک هستند. ۱۰ درصد جامعه ما به نوعی دچار معلولیت است. افراد دارای معلولیت نیازی به دریافت صدقه و حمایت هایی از جنس محرومیتی ندارند. این ها ابزار و وسایل و آمادگی محیط برای زندگی می خواهند.

با این که ما قانون خیلی خوبی هم در این خصوص تصویب کرده ایم، اما به نتیجه خوبی نرسیده است. ما به دنبال مناسب سازی معابر، غربال گری و مسائل اجتماعی معلولان از جمله بحث ازدواج و طلاق هستیم.

مورد دیگر مسئله جانکاه کرونا است که دنیا را در میان مدت درگیر کرده است. صداوسیما از کشورهایی که وضعیت بدی دارند گزارش می دهد اما از کره جنوبی و چین و ویتنام نمی گوید که کرونا را بدون واکسیناسیون کنترل کرده. رمز موفقیت آن ها یک مدیریت مقتدر است.  شخصی در کلاب هاوس گفت ۱۸ میلیون واکسن می توانستم بیاورم اما دولت همراهی نکرده است. این خیلی حرف سنگینی است که ما امکان وارد کردن واکسن را داشته ایم اما چنین کاری نکرده ایم.

بسته یک رییس جمهور باید یک بسته جامعی باشد

همچنین علیرضا زاکانی در دفاع از برنامه های خود گفت:

بنده معتقدم در کشور انسداد نداریم بلکه مشکل مدیریتی و رویکردی داریم. مشکل زیاده خواهی و باند بازی است. لذا معتقدم برنامه هایی باید ارائه کنیم و حاضرم با دوستان مناظره کنم تا برنامه ها مشخص بشود و اعلام آمادگی هم می کنم. ای کاش مناظرات دو به دو بود تا بهتر به بررسی برنامه ها می پرداختیم. من هم به این سبک مناظره انتقاد دارم.

بسته یک رییس جمهور باید یک بسته جامعی باشد. باید به اقتصاد، سیاست، امنیت، فرهنگ، اجتماع و امنیت پرداخت و این ها باید همپوشانی داشته باشد. مثلا در حوزه سلامت دولت می تواند کاری کند که غیر از بیماری، مریض، درد دیگری نکشد. 

می شود در یک سال اول، فقر مطلق را ریشه کن کرد و برنامه هایش آماده است و می شود همین امروز آن را اجرا کرد و حواله به غیب نیست.

من قائل به شفافیت و دقت و نهادسازی نوین در مسئله آزادی های مدنی هستم. دولت باید پیروی جامعه باشد. می شود اصول ۸ و ۲۷ قانون اساسی را به خوبی اجرا کرد. ما صحبت از فهم مطلق می کنیم. لذا دولت باید برای تمام ابعاد برنامه داشته باشد و این برنامه ها شعاری هم نباشد.

۲۷۲۱۵

کد خبر 1523344

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ مناظره انتخاباتی ریاست جمهوری علیرضا زاکانی امیرحسین قاضی زاده برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۶۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس لالیگا: 5 میلیون یورو برای تکنولوژی گل زیاده!

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا یکشنبه شب در چارچوب رقابت‌های هفته سی و دوم لالیگا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برابر رئال مادرید به میدان رفت و در یک بازی حساس و جنجالی و پر گل با نتیجه 3-2 برابر این حریف قدیمی شکست خورد. 

بازیکنان این تیم و همچنین ژاوی به شدت به تصمیمات داوری در این بازی اعتراض داشتند و اوج اعتراض آنها روی توپ یامال بود که باور داشتند از خط دروازه عبور کرده و آندری لونین از درون دروازه آن را دفع کرده اما نظر داور وسط و کمک داور ویدیویی چیز دیگری بود. 

این اتفاق باعث شد که اعتراض بسیاری از سوی بازیکنان و همچنین کاربران در شبکه‌های اجتماعی نسبت به این موضوع صورت بگیرد که لالیگا هنوز از تکنولوژی خط دروازه یا گل که باعث می‌شود در صورت عبور کامل توپ از خط دروازه، داور با دریافت سیگنالی متوجه این اتفاق شود استفاده نمی‌کند. 

تباس که ساعاتی بعد از بازی از اقدام خود برای عدم خرید فناوری گل دفاع کرده بود، بار دیگر گفت که نبود این فناوری مشکلی برای لالیگا ایجاد نمی کند: «این یک فناوری کامل نیست و این اولین دلیل است. اما فقط این نیست. در طول یک فصل، چنین مواردی سه یا چهار بار بیشتر اتفاق نمی افتد و با VAR تا 99 درصد موارد می توان تشخیص درست داد. ضمنا قیمت آن بسیار بالاست، یعنی بین پنج تا شش میلیون سرمایه گذاری می کنید تا فقط برای سه یا چهار بار کاربرد داشته باشد. چیزی که من از آن دفاع می‌کنم، نصب دوربین‌های بیشتر است که به داوران کمک می‌کند.»

دیگر خبرها

  • آغاز ضبط مناظره‌های تبلیغاتی ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • عزم دولت سیزدهم برای حل مشکل مسکن جدی است
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • کاهش نرخ بی‌کاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • قرعه کشی پخش مناظره‌های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان
  • قرعه کشی پخش مناظره های انتخاباتی صدا و سیمای اصفهان
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • رئیس لالیگا: 5 میلیون یورو برای تکنولوژی گل زیاده!
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند