Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد علی طالبی روز سه‌شنبه در کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان افزود: با این اقدام می‌توان فراخوان کاملی از مجوزهای صادره را به صورت ملی و استانی منتشر کرد تا ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری، معرفی و افراد علاقه‌مند سرمایه‌گذاری کنند.

وی با اشاره به طرح توسعه روستایی شهرستان خاتم و پهنه‌ای که به این منظور  به تصویب رسید  ادامه داد: با توجه به اینکه این طرح‌ها مستلزم توجه مستمر است با ارایه گزارشی از روند اجرایی، باید ارزیابی از فرآیند اجرای آن داشته باشیم تا بتوان از تجربه اندوخته شده در این مسیر برای سایر شهرستان‌ها بهره برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار یزد ، صدور مجوزهای بی‌نام را یکی از اقدام‌های خوب صورت گرفته در حوزه سرمایه‌گذاری و اشتغال ذکر کرد و گفت: در این راستا لازم است سرمایه‌گذاری‌ها در چارچوب مجوزهای بی‌نام صادر شده در اولویت قرار گیرد و دستگاه‌های اجرایی از صدور مجوزهای مشابه خودداری کنند.

طالبی با بیان اینکه فرآیند صدور مجوزهای بی‌نام باید مستمر باشد و محدود به مجوزهای صادرشده کنونی نباشد خاطرنشان کرد: شاید موارد جدیدی منطبق بر رویکردهای توسعه‌ای استان در زمینه صنایع کم‌آبخواه، تولید محصولات پربازده و منطبق بر شرایط زیست محیطی و سند آمایش پیش آید، بنابراین با مجوزهای بی‌نام در چنین حوزه‌هایی صادر شود تا آمادگی سرمایه‌گذاری داشته باشیم.

همچنین رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی یزد با اشاره به اینکه این طرح با هدف رفع موانع صدور مجوز، توسعه سرمایه‌گذاری و افزایش اشتغال و تولید اجرایی شد، گفت: از مجموع ۱۶۰ طرح اریه  شده برای دریافت مجوز ۱۰۸ طرح فرایند صدور مجوز را طی کرد.

سید مجتبی حسینی‌پور افزود: این مجوزها در حوزه‌های گردشگری، کشاورزی و صنعتی و معدنی است که مطابق با سند توسعه استان و شرایط محیطی هر شهرستان صادر شد.

وی تصریح کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل میراث فرهنگی استان ملزم هستند این مجوزها را در اولویت واگذاری قرار داده و تا پیش از اتمام آنها از صدور مجوز دیگری خودداری کنند.

هم اکنون حدود ۱۲۰ هزار نفر از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت استان یزد در بخش صنعت و معدن فعالیت دارند، یزد چهارمین استان صنعتی و از لحاظ تنوع مواد معدنی دومین استان ایران است.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت مجوز حرفه‌ ای یزد اشتغال زایی محمدعلی طالبی سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت مجوز حرفه ای یزد وزارت صنعت معدن و تجارت مجوز حرفه ای یزد اشتغال زایی محمدعلی طالبی سرمایه گذاری مجوزهای بی نام سرمایه گذاری صدور مجوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۷۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محبوبه محمدزمانی، مدیر صدور مجوزهایِ سازمانِ نظامِ مهندسیِ کشاورزی در برنامه مناظره بالاتر شبکه خبر گفت: در ۵ سال گذشته، بیش از ۳۰ درصدِ درخواست متقاضیان کسب و کار‌های کشاورزی، به علت آنچه فاصله بهداشتی عنوان می‌شود، رد شده است.
زمانی افزود: براساس قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار، این فاصله‌ها با هدفِ جذب سرمایه در بخشِ کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.
فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحد‌های تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز­ را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.
دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شده شد، اما باز نگری آن اجرایی نشد.
علاوه بر  فواصل غیرضروری مجوز واحد‌های را کد هم یکی از موانع کسب و کار است.
البته طبق قانون در تولیدات روستایی فواصل بهداشتی اعمال نمی‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • تعداد داروخانه‌های شهرستان خوی به ۲ برابر افزایش یافت
  • محدودیت‌ها به تدریج اعمال می‌شود/ برخی دستگاه‌ها فناوری مطلوبی ندارند