Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@09:01:17 GMT

تسلا جلوی تولید خودروی +S Plaid را گرفت

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۶۷۸۳۷

تسلا جلوی تولید خودروی +S Plaid را گرفت

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از انگجت، شاید مجبور باشید از رویای رانندگی با سوپراسپرت تسلا مدل +S Plaid چشم پوشی کنید، چون ایلان ماسک به دنبال کنندگان خود در توئیتر گفت که تولید خودروی +S Plaid لغو می‌شود، زیرا مدل معمولی آن کافی و بسیار خوب است. همچنین او ادعا کرد که این سریعترین خودروی تولیدی دنیا تاکنون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این احتمال وجود دارد که این یک شوخی باشد، اگرچه اگر چنین باشد SEC (کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده آمریکا) خوشحال نخواهد شد. قرار بود خودروی +S Plaid سریعتر باشد، اما تفاوت زیاد تضمین نشده بود. انتظار می‌رفت بیش از هر چیز دامنه آن اضافه شود (بیش از ۵۲۰ مایل در مقابل ۳۹۰)، اما ممکن است شرکت تسلا فقط بروزرسانی باتری را به مدل‌های آینده برساند.

ویژگی‌ سیستم خودران تسلا

چندی پیش هم مدیر نرم افزار اتوپایلوت (Autopilot) شرکت تسلا به دپارتمان وسایل نقلیه موتوری کالیفرنیا گفت که ایلان ماسک مدیر عامل تسلا، توانایی‌های سیستم پیشرفته کمک راننده این شرکت را بیش از حد بیان کرده است. این اظهار نظر از یک یادداشت منتشر شده در گروه شفافیت حقوقی PlainSite منتشر شده است که اسناد را از یک درخواست سوابق عمومی به دست آورده است.

اداره وسایل نقلیه موتوری کالیفرنیا (California DMV) در یادداشتی درباره تماس کنفرانسی با نمایندگان تسلا در ۹ مارس که در آن مدیر نرم افزاری اتوپایلوت CJ Moore هم حضور داشت، نوشت: توییت ایلان ماسک با واقعیت مهندسی مطابق با CJ مطابقت ندارد. تسلا در حال حاضر در سطح ۲ است. (فناوری سطح ۲ به یک سیستم رانندگی نیمه اتوماتیک اشاره دارد که مستلزم نظارت یک راننده انسانی است.)

بیشتر بخوانید

راه حل تسلا برای دور زدن قانون تگزاس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت تسلا ایلان ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۷۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، ارسال پیامک برای فضانوردانی که قرار است در ماه فرود آیند، به زودی امکان‌پذیر می‌شود و به سهولت قابل دسترس است.

شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات «ال‌تی‌ای/فورجی» (LTE/۴ G) برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود. قرار است سخت افزار نسخه ساده شده این شبکه در اواخر سال جاری به عنوان بخشی از ماموریت یک شرکت فناوری که پیش بینی می‌شود کاوشگر آن در قطب جنوبی ماه فرود بیاید، راه اندازی شود.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه نوا-سی را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده میکرو-نوا ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی مورد آزمایش قراز می‌گیرد.

تیری کلاین، رئیس بخش تحقیقات آزمایشگاه‌های نوکیا، در بیانیه‌ای گفت: "ارتباطات، مانند سایر نیاز‌های ضروری از جمله سرپناه و غذا مؤلفه‌ای حیاتی در هر مأموریتی است؛ با توسعه این شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیارد‌ها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند. "

ناسا در سال ۲۰۲۰ قرارداد‌هایی را با ۱۴ شرکت برای توسعه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های ارتباطی منعقد کرد تا برنامه آرتمیس و فرود فضانوردان بر روی قمر زمین با کمترین چالش ممکن برگزار شود. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، سیستم ارتباطات نوکیا پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم‌های فرکانس فوق‌العاده سنتی که برای ارتباطات فضایی استفاده می‌شود، فراهم می‌کند.

اما همه از این ایده و برقراری ارتباط در ماه هیجان زده نیستند. اخترشناسان رادیویی نگرانند که چنین شبکه‌ای تداخل فرکانس رادیویی ایجاد و رصد‌های رادیویی را مختل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک کشته و ۸ زخمی در تصادف سه دستگاه خودروی سواری در بوکان
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • سیستم بانکی و ارز کشور باید در خدمت تولید باشد
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود
  • تسلا خواستنی نشد که نشد!
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • یک فوتی و ۴ مصدوم در حادثه واژگونی خودروی تیبا در یزد
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود