Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوروز امسال، خبرهایی مبنی بر استعفای مسؤول شبکه آموزشی دانش‌آموزان(شاد) منتشر شد؛ حتی «الحسینی» دلایل استعفایش را هم مطرح کرد اما وزارت آموزش و پرورش تا دیروز درباره وضعیت مسؤول «شاد» در سکوت بود!

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نوروز امسال خبری در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه سید حسن الحسینی مسؤول شبکه آموزشی دانش‌آموزان استعفا کرده است اما وزارت آموزش و پرورش هیچ واکنشی نسبت به این موضوع نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اواخر فروردین امسال الحسینی در این خصوص سؤال کرد که وی گفت: «بنده از مدیریت اجرایی «شاد» کناره‌گیری کردم و قبلا هم البته استعفا کرده بودم اما اکنون به شکل رسمی کناره‌گیری کردم؛ علت اصلی هم مشکلات شخصی است البته نارسایی‌هایی هم در کار وجود دارد که طبیعی است».

وی ادامه داد: «یک ابرپروژه‌ای مثل شاد به عنوان اولین تجربه است و با مشکلات انتقالی که در شاد هم از جهت زیرساخت‌ها و هم دیتاهای درونی آموزش و پرورش هست، طبیعی است که نارسایی‌هایی وجود داشته باشد؛ این پروژه با همت عالی وزیر آموزش و پرورش و همه کسانی که در این مسیر از اول زحمت کشیدند، شکل گرفت و صمیمانه تشکر می‌کنم ولی این پروژه لازم دارد که وقف بیشتری مصروف توسعه آن شود و من واقعا فکر می‌کنم با توجه به ضرورت پرداختن و وقت گذاشتن برای مشکلات شخصی‌ام، نمی‌توانم همزمان وقت لازم را بگذارم و اصرار دارم که در این سمت نباشم».

 جالب اینجاست که وزارت آموزش و پرورش به این خبر هم واکنشی نشان داد و حالا بعد از گذشت حدود 2 ماه از این جریان، روز گذشته خبری در پورتال وزارت آموزش و پرورش منتشر شد که با علامت تعجب همراه بود. 

در این خبر، نیلوفر شرفی به عنوان مشاور وزیر و مسؤول شبکه آموزشی دانش‌آموزان معرفی شده است. نکته پر ابهام این ماجرا، این است که چرا انتصاب خانم شرفی که در دفتر «شاد» پیش از این با سیدحسن الحسینی کار می‌کرد، اطلاع‌رسانی نشده بود! حتی خبر این انتصاب در بخش انتصابات پورتال وزارت آموزش و پرورش بارگذاری نشده است!

چرا وزارت آموزش و پرورش درباره انتصاب مسؤول شبکه «شاد»، سیاست سکوت را در پیش گرفته است؟! 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شبکه شاد آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش مسؤول شبکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۸۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نرخ حق التدریس جذابیت کافی ندارد، گفت:هم اکنون از ده معلم کمتر از دو معلم اضافه تدریس را می‌پذیرند. - اخبار اجتماعی -

علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره جزئیات افزایش رقم ساعات حق‌التدریس معلمان اظهار کرد: یکی از بهترین راه های کمبود معلم در آموزش و پرورش استفاده از نیروهای توانمند است و باید انگیزه لازم را ایجاد کنیم تا از ظرفیت معلمان موجود که گزینش شده و دارای سابقه کار و هستند، استفاده کنیم.

وی افزود: استفاده از نیروهای موجود باعث جبران کمبود معلم با استفاده از معلمان با تجربه می‌شود و دیگر معلمان بدون تجربه به کلاس‌های درس نمی‌روند.

فرهادی ادامه داد: کمبود معلم مقطعی بوده و همیشگی نیست بنابراین به دلیل نیاز کوتاه مدت به دنبال استخدام نیروهای جدید نباشیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای تحقق این موضوع باید دو اتفاق بیفتد، گفت: نخست آنکه دستمزد ساعات حق‌التدریس معلمان به موقع پرداخت شود، وزارت آموزش و پرورش دستگاه درآمدزا نیست و منابع مالی را از سازمان برنامه و بودجه دریافت می‌کند و این سازمان قول همراهی برای پرداخت به موقع حق‌التدریس‌ها را داده است.

پرداخت حق‌التدریس فصل زمستان معلمان تا پایان اردیبهشت

وی بیان کرد: معلمان با تجربه باید انگیزه کافی برای تدریس اضافه را داشته باشند با همین رویکرد آیین نامه‌ای را تدوین و سه پیشنهاد ارائه کردیم، این آیین‌نامه به شورای حقوق و دستمزد ارائه شده است.

فرهادی با اشاره به اینکه نظر سازمان  اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه برای افزایش مبلغ حق‌التدریس  معلمان مثبت است، افزود: این کار به نفع دولت، معلمان و دانش آموزان است، وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده است که مبلغ حق‌التدریس حدود دو برابر شود.

وی بیان کرد: هم‌اکنون ضریب اشتغال مثبت معلمان کمتر از 1.2 است یعنی از ده معلم کمتر از دو معلم اضافه تدریس دارند، اگر این رقم به 1.4 برسد، کل نیاز آموزش و پرورش مرتفع می‌شود و بخشی از اقتصاد معلمان تأمین خواهد شد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش مبلغ حق‌التدریس معلمان از مهر امسال اجرا می‌شود؟ گفت: در تلاش هستیم تا از مهر امسال اجرا شود.

فرهادی اضافه کرد: با توجه به شرایط موجود نرخ حق‌التدریس جذابیت کافی ندارد بنابراین در شورای حقوق و دستمزد افزایش نرخ حق‌التدریس تا دو برابر را پیگیری کردیم که در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حقوق کدام معلمان دو برابر می‌شود؟
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید!
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲ برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود
  • آیا امسال سال تحصیلی جدید از ۱۰ شهریور آغاز می شود؟!
  • امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • زمان آغاز سال تحصیلی 1403 مشخص شد | امسال مدارس کی باز می‌شوند؟