Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-03@22:52:19 GMT

برنامه عراق برای سرمایه‌گذاری در برق هسته‌ای

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۶۹۲۳۴

برنامه عراق برای سرمایه‌گذاری در برق هسته‌ای

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، بلومبرگ طی گزارشی نوشت، عراق در حال کار بر روی برنامه ای است تا با استفاده از انرژی هسته ای و تولید برق از آن به خاموشی های گسترده در این کشور که سبب بروز ناآرامی های اجتماعی شد، پایان دهد.

این کشور که دومین تولیدکننده نفت اوپک است، در حال حاضر از کمبود برق و سرمایه گذاری ناکافی در تاسیسات فرسوده رنج می برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کشور تا پایان دهه جاری میلادی با جهش 50 درصدی در تقاضا برای مصرف برق مواجه خواهد شد.

کمال حسین لطیف، رئیس سازمان تنظیم منابع رادیواکتیو عراق گفت کشورش در تلاش است تا 8 رآکتور با ظرفیت تولید حدود 11 گیگاوات برق احداث کند. به گفته وی هزینه های این برنامه 40 میلیارد دلاری طی 20 سال بازگردانده خواهد شد.

لطیف افزود مقامات عراقی با مقامات روسی و کره ای برای همکاری در این زمینه گفتگو کرده اند.

به نوشته این گزارش، کاهش قیمت نفت در سال گذشته، بودجه عراق را برای حفظ و توسعه سیستم شبکه توزیع برق این کشور که سال ها مورد غفلت واقع شده بود، کاهش داد. خاموشی های گسترده حاصل از این وضعیت، اعتراضاتی در پی داشت که دولت عراق را تهدید به سرنگونی می کرد.

کمال حسین لطیف گفت: «پیش بینی می شود که بدون نیروی برق هسته ای تا سال 2030، ما با مشکلات بزرگی روبرو خواهیم شد.»

وی افزود نه تنها کمبود برق و افزایش تقاضا برای مقابله با آن وجود دارد اما عراق همچنین در تلاش است گازهای گلخانه ای را کاهش دهد و آب بیشتری از طریق شیرین کردن آب تولید کند. این موارد زنگ خطری برای ما است.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۹۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در عرصه خودروسازی با بیان اینکه امروزه تمام جهان به سمت استفاده از خودروهای برقی و هوشمند سوق داده شده است، گفت: آلودگی‌هوا، آلودگی صوتی، مسائل زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در سوخت از عمده‌ترین دلایل ما برای تولید و بهره‌برداری خودروهای برقی است.

سیدمحمد روح‌الامین در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اولین شهرک تخصصی خودروهای برقی با هدف سرمایه‌گذاری در خودروهای هوشمند، سواری، اسجیلی، سدان و تجمیع توانمندی‌های علمی و دانشگاهی تشکیل شده است.

وی افزود: این مجتمع شامل چند بخش می‌شود که بخش اول آن مرتبط با پلتفرم‌هایی است که در حالت اولیه به صورت CBU و در مراحل بعدی به ترتیب به صورت SKV و CKV خواهد آمد؛ توانمندی‌هایی که در ایران وجود دارد، موجب شده است انگیزه فراوانی برای تأسیس اولین مرکز تحقیقات و نوآوری را از طریق برنامه‌ریزی‌های بلند مدت داشته باشیم تا بتوانیم از توانمندی مجموعه‌های دانشگاهی و انتقال تکنولوژی که از طریق قراردادهای بین‌المللی بسته شده است، در شهرک مورد استفاده قرار دهیم.

مدیرعامل مجتمع خودروسازی آرین با بیان اینکه امروزه تمام جهان به سمت استفاده از خودروهای برقی و هوشمند سوق داده شده است، گفت: آلودگی‌هوا، آلودگی صوتی، مسائل زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در سوخت از عمده‌ترین دلایل ما برای تولید و بهره‌برداری خودروهای برقی است.

وی ادامه داد: محصولات ما به‌صورت اقتصادی و بهینه عرضه می‌شود و از سوی دیگر در حمل‌ونقل عمومی همچون شرکت‌های تاکسیرانی قابل استفاده است تا در واقع از یارانه دولت نیز در این بخش بهره برده باشیم؛ قصد داریم جامعه را به سمت خودروهای برقی سوق دهیم تا مردم، دولت و حاکمیت درک جامعی از آینده کشور و خودروها داشته باشند.

روح‌الامین خاطر نشان کرد: چالشی که در زمینه تغییر اکوسیستم خودروی کشور وجود دارد، نظر جمعی و حمایتی نیست و سازوکارها موجب می‌شود بخش‌های مختلف با همکاری یکدیگر این چالش‌ها را برطرف کنند.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در این نوع خودرو از این جهت که تکنولوژی جدید به شمار می‌رود و سرمایه بسیاری را می‌طلبد، کمتر فردی را ترغیب می‌کند، بنابراین از طریق سرمایه‌گذاری خارجی و جذب جوانان با انگیزه سعی داریم خروجی دانشگاهی را متمرکز کنیم تا فاصله خود را با سایر کشورها کاهش دهیم.

کد خبر 750066

دیگر خبرها

  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • (ویدئو) تحریم‌ها و اقتصاد نابسامان فرش ایران را به زیر کشید؛ ما منزوی شده‌ایم
  • دولت بدون مماشات با سوداگران امنیت اقتصادی کشور مبارزه کند
  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • نمایی از هوای بارانی و لطیف بوئین میاندشت + فیلم
  • روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد
  • ۹ کشور هسته‌ای جهان چند کلاهک دارند؟
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد