Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حمیدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان در تشریح روند فرآیند انتخابات در شهرستان گرگان اظهار کرد: در انتخابات شوراهای اسلامی شهر گرگان 233 کاندیدا با یکدیگر رقابت می‌کنند گرایش سیاسی ثبت‌نام کنندگان در این دوره از انتخابات شوراهای اسلامی ضعیف است، لیدر شاخص اصلاح‌طلب و اصولگرا نداریم، کاندیداهای جدید با مدارک تحصیلی بالا وارد گردونه رقابت شدند، این احتمال می‌رود کرسی‌های پارلمان شهری در این دوره به افراد جدید برسد، در نهایت مردم تصمیم خواهند گرفت چه کسانی در مسند تصمیم‌گیری قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از وجود 270 هزار نفر واجد شرایط در شهرستان گرگان خبر داد و تصریح کرد: طبق فرآیند قانونی انتخابات، زمان بررسی صلاحیت داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستا به پایان رسید، 19 خرداد آخرین لیست باقی مانده از داوطلبان انتشار آگهی می‌شود این لیست در سامانه ابلاغ شده و کد انتخابات به کاندیداهای تائید صلاحیت شده تعلق گرفته است.

*دوئل 233 کاندیدای شورای اسلامی گرگان در انتخابات 1400

فرماندار گرگان با اشاره به تبلیغات کاندیداهای شورای اسلامی در بازه زمانی هفت روز انجام می‌شود، افزود: تبلیغات از 20 خرداد تا یک روز قبل از برگزاری انتخابات قابل انجام است.

حمیدی از دوئل 233 کاندیدای شورای اسلامی در این دوره از انتخابات شهرستان گرگان خبر داد و گفت: در شهرستان گرگان چهار شهر برگزاری انتخابات به صورت «گرگان با رقابت 177 کاندیدا، قرق 21 کاندیدا، جلین 16 کاندیدا و سرخنکلاته با 19 کاندیدا» برگزار می‌شود.

وی در خصوص تبلیغات انتخابات با توجه به وضعیت کرونایی بیان کرد: دستورالعمل مفصلی پیرامون روند تبلیغات اعلام شده است، تجمع در مکان‌های مسقف طبق دستورالعمل ممنوع است، تجمع باید در فضای باز باشد، به ازای هر نفر هشت مترمربع و 30 درصد فضای فیزیکی جمعیت وجود داشته باشد همه باید ماسک بزنند و رعایت فاصله اجتماعی مدنظر باشد.

* ستادهای تبلیغات کاندیداها برای فعالیت از فرمانداری مجوز بگیرند

فرماندار گرگان بر لزوم اخذ مجوز ستادهای تبلیغات کاندیداها از فرمانداری تاکید کرد و گفت: برای اینکه مسائل امنیتی و نظارت بهداشتی از ستادها بررسی شود.

حمیدی افزود: ستادهای تبلیغات ریاست جمهوری در هر شهر یک ستاد اصلی و مرکزی راه‌اندازی شود برای ریاست جمهوری پیرامون تعداد ستادهای فرعی عددی عنوان نشده است، اما برای شوراهای اسلامی تعداد ستادها برای هر منطقه شهری یک ستاد است، گرگان دارای سه منطقه بوده و سه ستاد می‌تواند در این زمینه راه‌اندازی شود.

وی ادامه داد: فاصله ستادهای تبلیغاتی به گونه‌ای باشد که تنش اجتماعی به جود نیاید، در دوره قبل انتخابات مجلس شورای اسلامی 76 نقطه از شهر برای نصب پوستر و تراکت‌های تبلیغاتی داوطلبان در نظر گرفته شد امسال در نقاط مختلف شهر مکان‌هایی از طریق شهرداری برای نصب پوسترهای تبلیغاتی در نظر گرفته شده است.

* ستادهای تبلیغاتی مراعات پیاده‌رو و سواره‌رو را کنند/ ضرورت توجه به مسائل ایمنی  

فرماندار گرگان با اشاره به اینکه شهرداری باید شهر را به لحاظ نصب اقلام تبلیغاتی آماده کند، گفت: از چسباندن پوستر روی تیر برق باید خودداری شود، تبلیغات به گونه‌ای نباشد که شهر کثیف شود.

حمیدی از رسانه‌ها خواست تا در آگاهی‌بخشی جامعه پای کار باشند و ابراز کرد: ستادهای تبلیغات در نصب داربست در جلوی ستاد به گونه‌ای عمل کند که مزاحم مردم نشود، ایجاد ترافیک نکنند، ستادهای تبلیغاتی باید مراعات پیاده‌رو و سواره‌رو را کنند اگر کسی با موتور، ماشین و یا عابر پیاده به داربست برخورد کند، برگزارکنندگان ستادها، مجرم شناخته می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه ستادهای تبلیغات باید مسائل ایمنی را در ایجاد سازه‌ها رعایت کنند، گفت: تبلیغات در فضای مجازی در این دوره از انتخابات غلبه بر فضای حقیقی کرده است و این معنای گرم نبودن تنور انتخابات نیست، ضمن اینکه تنور انتخابات با تبلیغات کاندیداهای شوراهای اسلامی داغ می‌شود.

* پیش‌بینی ۲۶۳ شعبه اخذ رای در گرگان/ افزایش 10 درصدی شعب

فرماندار گرگان از پیش‌بینی ۲۶۳ شعبه اخذ رای خبر داد و افزود: ۵۰ شعبه در بخش بهاران، ۷۰ شعبه در بخش مرکزی و ۱۴۳ شعبه در شهر گرگان است که نسبت به دوره قبل با توجه به شیوع بیماری کرونا ۱۰ درصد افزایش تعداد شعبه اخذ رای انجام گرفت.

حمیدی با بیان اینکه انتخابات شورای اسلامی شهر گرگان به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود از مردم خواست تا در زمان انتخابات اسامی نامزدها و کد آنها را به همراه داشته باشند، در شمارش الکترونیکی کد خیلی اهمیت دارد.

وی حضور حداکثری را اثرگذار خواند و گفت: مردم بدانند انتخابات سالم و مطمئن برگزار می‌شود و رای آنها اثرگذار است، مدیران و کارمندان دقت کنند خدمات بهتر به مردم دهند، دلسوزی بیشتری داشته باشند و با مردم مهربانانه برخورد کنند.

انتهای پیام/83001

منبع: فارس

کلیدواژه: گرگان انتخابات کاندیدا محمد حمیدی فرماندار گرگان لیدر شاخص اصولگرا 233 کاندیدا ستادهای تبلیغات فرماندار گرگان شوراهای اسلامی شهرستان گرگان شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۹۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!

جریان اصلاحات در حالی به نقد ساختاری می پردازد که خود بخش اصلی از عاملیت و ترک فعل‌ها بوده است.

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید

************

روزنامه‌های امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در حالی چاپ و منتشر شد که خداحافظی با اقتصاد زیر زمینی، تولید زیر تیغ واردات یارانه ای، چالش ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای و یک صندلی و چندین مدعی در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

برخی اصلاح طلبان در اقدامی مزورانه در حالی در رسانه های خود از تبدیل شدن امید در ایران به امری مناقشه آمیز سخن به میان می‌آورند که بررسی‌ها نشان می‌دهد ادعاهای آنان مبتنی بر پیمایش های دهه ۹۰ یعنی دولت مورد ائتلاف آنان می‌باشد.

آغاز این کنش‌ها با توییت سعید حجاریان تئورسین اصلاحات درباره «امید» در سیاست و جامعه آغاز شده است، روزنامه آرمان امروز نوشته است:

سعید حجاریان، تئوریسین و فعال سیاسی اصلاح طلب در توئیتی نوشت: به حفظ «امید» و نگه داشتن شعله شمع باور دارم ولی تؤامان «نقد» را شرط لازم هر گشایش و سخن ایجابی می‌دانم. این فعال سیاسی اصلاح طلب، اخیرا توئیتی منتشر کرده و در آن نوشته بود: «دولت سیزدهم و تفکر حاکم بر آن چماقی بود به بار شیشه مملکت؛ مسئله نرخ بنزین، «نور» حجاب و دیگر طرح ها و اقدام های در پیش هم ضربات مهلک تری هستند. تداوم این تفکر در دولت چهاردهم آخرین چماق است بر بار شیشه و دیگر چیزی باقی نخواهد ماند.

این روزنامه اصلاح‌طلب در ادامه نوشته است:

این سخنان وی با واکنشی را به همراه داشت که عنوان کرده بود دیگر بار شیشه‌ای نمانده که بخواهد حفظ شود. حجاریان در پاسخ به این نقد، توئیتی دیگر در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد و در آن نوشت: منتقدی مجرب نقدی بر این پست نگاشته و بیان کرده اند: «چیزی باقی نخواهد ماند» گزاره ای آخرالزمانی است؛ یعنی چیزی متصور نیست که برای حفظ اصلاح اش تلاش کنیم. پاسخ اینجانب: به حفظ «امید» و نگه داشتن شعله شمع باور دارم ولی تؤامان «نقد» را شرط لازم هر گشایش و سخن ایجابی می‌دانم.

بررسی‌ها در این رابطه بیانگر آن است که اصلاح طلبان با طرح این ادعا که ساختار جامعه ایران فاقد توان تولید و بازتولید امید شده است، تاکید می کنند، ساختارهای اصلی و مسلط که در جامعه ایران جاری است فرصت عاملیت را از بخش عظیمی از جامعه خصوصا نخبگان سلب نموده و برعکس نومیدی را می‌گستراند.

اصلاح طلبان همچنین با تاکید بر بررسی تغییرات جامعه، ضرورت بررسی سویه ها، مولفه ها، خواسته ها، مطالبات، تصورها و رفتارهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی آن را مورد تاکید قرار داده و می کوشند وضعیت فعلی جامعه را «بی آینده»، «بی افق» و سراسر «تیره و تار» تصویر سازی کرده و از سوی دیگر نظام حکمرانی را مورد هجمه قرار دهند.

روزنامه اعتماد نیز در یادداشتی معنادار به پیمایش امید در جامعه پرداخته و می‌نویسد:

امید در ایران به امری مناقشه‌آمیز و پرابلماتیک و مساله اجتماعی مبدل شده است، امید در ساختار اجتماعی باید تولید ‌و بازتولید شود اکنون ساختار جامعه ایران فاقد توان تولید و بازتولید امید شده است، ساختارهای اصلی و مسلط که در جامعه ایران جاری است فرصت عاملیت را از بخش عظیمی از جامعه خصوصا نخبگان سلب نموده و برعکس نومیدی را می‌گستراند. در دهه اول هزاره سوم شاخص نیکبختی در ایران از صد کشور پنجاه و چهار بوده و اکنون به هفتاد تنزل یافته است.

در ادامه این یادداشت آمده است:

شوربختانه در پیمایش‌های متعدد ملی دیگری نیز تایید شده است، ازجمله در پیمایش ملی سرمایه اجتماعی (۱۳۹۵) که پنداشت‌های مردم در حوزه مولفه‌های سرمایه اجتماعی را ارزیابی نموده است، نشان می‌دهد که ۸۰درصد مردم درخصوص موفقیت نظام در حل مشکلات ارزیابی در حد کم و خیلی کم داشته‌اند و تنها یک درصد در حد زیاد و خیلی زیاد امید به توان نظام در حل مشکلات داشته‌اند. یا در شاخص ارزیابی نسبت به روند آینده جامعه در سه قلمرو رفاه، وحدت و همدلی و فقر یافته‌های امیدبخشی حاصل نشده است.

اصلاح طلبان با تاکید بر بررسی تغییرات جامعه، ضرورت بررسی سویه ها، مولفه ها، خواسته ها، مطالبات، تصورها و رفتارهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی آن را مورد تاکید قرار داده و می کوشند وضعیت فعلی جامعه را «بی آینده»، «بی افق» و سراسر «تیره و تار» تصویر سازی کرده و از سوی دیگر نظام حکمرانی را مورد هجمه قرار دهند.
اصلاح طلبان در حالی مدعی پیمایش ها در خصوص شرایط ناامیدی در جامعه هستند که این پیمایش ها در بازه زمانی ۳ دهه گذشته به ویژه دهه ۹۰ بوده که از قضا جریان اصلاحات خود بخش مهمی از سیاستگذاری و روند اجرایی کشور هم در دولت اصلاحات و هم به انحای دیگر در دولت روحانی بر عهده داشته است.

این موضوع زمانی اهمیت می یابد که در یابیم جریان اصلاحات در حالی به نقد ساختاری می پردازد که خود بخشی از این ساختار و شرایط مورد ادعای آنان در حقیقت بخشی از عاملیت و ترک فعل های آنان بوده است.

اصلاح طلبان همچنین بدون اشاره به کاستی ها و انتقادات وارده به دولت های مختلف در پیگیری برنامه های توسعه، معطل نگاه داشتن کشور به دلیل مذاکرات خارجی و ...بوده اند که حتی عالی ترین مقامات کشور نیز انتقاداتی به عدم پیشرفت در دهه ۹۰ مطرح کرده و نسبت به تعلل ها، کم عملی ها و بی عملی ها انتقاد کرده بودند. این در حالی است که این بخش از اصلاح طلبان تلاش دارند طی یک کنش سیاسی- رسانه ای اقدام به فاکتور کردن کم کاری ها به نام حاکمیت می باشند، هدف از این اقدام فضاسازی خاص برای حضور در عرصه انتخابات پس از تحریم آن است.

دیگر خبرها

  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • آشنایی با ۸ کاندیدای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • کدهای انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به مرحله دوم اعلام شد
  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده