Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@04:22:30 GMT

ملاک عملکرد هاست

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۶۹۷۷۳

پرویز سروری، دبیر شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی در یادداشتی نوشت: دولت عدالت‌خواه، مومن و انقلابی در صورت آرای عمومی به قدرت می‌رسد و زمانی که با پشتوانه حداکثری کار خود را آغاز کند، شتاب بیشتری برای پیشبرد امور هم خواهد داشت.

خبرگزاری میزان _ پرویز سروری در روزنامه حمایت نوشت: ایران اسلامی امروز در آستانه ورود به مرحله جدیدی از حیات سیاسی خود است تا از طریق آراء عمومی، زمام امور به دست مسئولانی سپرده شود که حل مسائل برای آن‌ها دغدغه اصلی باشد و با روش‌هایی عزتمندانه، حکیمانه و معقول، گره از کار مشکلات کشور باز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالبه در حال بالا گرفتن است و چنانچه به سمت‌وسوی صحیحی برود، موجب ایجاد جهش عمومی می‌شود که شاخص‌ترین وجه آن را در حل موانع معیشتی و اقتصادی می‌توان انتظار داشت.

مسئله محور بودن دولت آینده، اما هنگامی محقق می‌شود که یک مجموعه تازه‌نفس، پرانگیزه و با برنامه به میدان بیاید. لازمه آن نیز حضور جوانان انقلابی، مؤمن، حزب‌اللهی، خوش‌فکر در کادر دستگاه اجرایی بعدی است که از آن با عنوان «دولت جوان حزب‌اللهی» یاد می‌شود.

دولت جوان و مؤمن به آرمان‌ها، قطب نمای انقلاب را در دست دارد، خستگی و بهانه‌جویی را نمی‌شناسد و برای استفاده حداکثری از همه توان داخلی و بومی، استدلال و مبنای قوی دارد. مبنا این است که با معادلات خارجی نمی‌توان معادله‌ای به نفع تولید و سرمایه‌گذار داخلی رقم زد. این ظرفیت ایران و نظام اسلامی در حدی است که می‌تواند با هر چالشی در هر سطحی مقابله کند و بر آن‌ها غالب شود. مهم این است که در وهله اول، این استعداد‌ها و پتانسیل‌ها شناسایی شوند و سپس متناسب با آن، به نیرو‌های باانگیزه، جوان و تلاشگر برای به فعلیت رساندن این ظرفیت‌ها اعتماد گردد.

منظور از جوان و جوان‌گرایی هم مشخص است. مقصود این نیست که دستگاه اجرایی آینده در یک چارچوب سنی خاص محدود شود و صاحب‌نظران و توانمندان به حاشیه روند بلکه مراد از جوان‌گرایی، بکار گرفتن نخبگان و شایستگان است؛ نیرو‌هایی که مدیریت را از دفتر کار خود، به میدان‌ها بیاورند و روحیه جهادی داشته باشند. سکان‌دار انقلاب در این خصوص تصریح کرده‌اند؛ «مکرر گفته‌ام که به چنین دولتی معتقد و امیدوارم، اما معنای این حرف صرفاً این نیست که یک جوان سی‌وچند ساله رئیس دولت باشد بلکه معنای دولت جوان و حزب‌اللهی یک دولت پای کار، آماده و با نشاط است که علاج مشکلات است و می‌تواند کشور را از راه‌های دشوار عبور دهد... برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت، اما اگر شهید نمی‌شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ می‌کردم.» (اردیبهشت ۹۹)

رهبر حکیم انقلاب، مدل مدیریتی سردار شهید سلیمانی را مثال زدند تا معلوم شود منظور از دولت جوان، سن شناسنامه‌ای و تقویمی اعضای آن نیست بلکه مراد، مرد میدان عمل بودن و سپردن شانه‌ها زیر بار سنگین مسئولیت است. همین احساس مسئولیت است که به دولتی با چنین خصیصه‌هایی توان می‌دهد در برابر چالش‌ها بایستد، اقتصاد و رفاه عمومی را رشد دهد، باعث افزایش معنویت در جامعه شود و. نهایتاً، کشور را «قوی» کند.

این در حالی است که عده‌ای می‌گویند حل مشکلات اساساً ممکن نیست و بسیاری از وعده‌ها، فرصت تحقق پیدا نمی‌کنند. با اندکی تفکر مشخص می‌شود که چنین نگاهی ناشی از رویکرد منفعلانه و به‌خصوص غیرانقلابی است. خسته شدگان از همراهی با انقلاب، هر زمانی مجال پیدا کنند، مشکلات کشور را به گردن تفکر و جریانات انقلابی می‌اندازند، حال آنکه اگر انتظار از بیگانگان باعث رونق و ترقی کشور می‌شد، در ادواری که بیشترین اقبال به غرب وجود داشت، متحمل سنگین‌ترین تحریم‌ها در چارچوب فشار حداکثری نمی‌شدیم.

نگاه به خارج از کشور و بن‌بست‌نمایی از وضعیت موجود بر این مبنا، زائیده تفکرات قشری، جناحی و منفعت‌طلبانه است چرا که اگر تحریم‌ها با تدابیر و اقدامات داخلی «خنثی» شوند، تار و پود سست این اندیشه برچیده شده و دیگر مجالی برای جولان نخواهد داشت.

از سوی دیگر، مغالطه‌ای به نام «تعامل با جهان» را مطرح می‌کنند، گویی که طرفداران گفتمان انقلاب، معتقد به قفل کردن در‌ها و بستن مرز‌ها هستند! از نگاه جریان انقلابی، ایجاد ارتباطات و مناسبات بین‌المللی، در ارتباط گرفتن ملتمسانه با چند کشور غربی خلاصه نمی‌شود و کشور‌های منطقه و همسایه در اولویت تعامل هستند. ثانیاً، گره زدن اقتصاد به سیاست خارجی به روشی که در چند سال گذشته رخ داد، بزرگ‌ترین اشتباه و گرا دادن به حریف بود و باعث نشد دل دشمنان قسم خورده به رحم آید. بلکه ناجوانمردانه همه تعهداتشان را زیر پا گذاشتند و افزون بر اعمال شدیدترین تحریم‌ها، طلبکارانه‌تر و گستاخانه‌تر سخن گفتند.

همه این مصائب از زمانی کلید خورد که برخی کارگزاران کشور، به‌جای برنامه‌ریزی و اعتماد به نیرو‌های داخلی، چشم به خارج از کشور دوختند و به دلیل وامداری به بعضی جریان‌های غرب‌گرا، نخواستند و یا در خوش‌بینانه‌ترین حالت، نتوانستند معبری از ظرفیت‌های مغفول مانده به سمت مشکلات باز کنند.

بنابراین، اگر قرار باشد ضلع سوم مثلث حاکمیت در قوه مجریه، هم پای دو قوه دیگر، مقوم اسلامیت و جمهوریت باشد و اتفاق ملموسی را در بهبود اوضاع کشور شاهد باشیم، تنها مردم هستند که از چنین توانی برخوردار هستند. دولت عدالت‌خواه، مؤمن و انقلابی در صورت آرای عمومی به قدرت می‌رسد و زمانی که با پشتوانه حداکثری کار خود را آغاز کند، شتاب بیشتری برای پیشبرد امور هم خواهد داشت.

به عبارت روشن‌تر، قدرتمند شدن و باز شدن گره‌های اقتصادی و غیراقتصادی، در گرو خواست عمومی است. مطالبه‌ای که اگر از دل آن، دولتی کارآمد، منظم، مؤمن، با برنامه و سخت‌کوش بیرون بیاید، افتخار ایران در داخل و خارج خواهد شد. انتخاب سرنوشت‌ساز پیش رو، آینده ما و فرزندانمان را خواهد ساخت، به شرطی که با شناخت درست و دقیق همراه باشد و پس از بررسی گفتمان‌ها و عملکرد‌ها صورت بگیرد. چنانچه این گفتمان، برآمده از نگاه «ما می‌توانیم» باشد و کارنامه افراد نیز آن را تأیید کند، انتخاب درست انجام‌شده و امید می‌رود که آینده‌ای روشن از این رهگذر در انتظار کشور باشد.

بیشتر بخوانید: هوشیاری در میدان انتخابات انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: انتخابات جمهوری اسلامی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انتخابات جمهوری اسلامی دولت جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۹۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلجی: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند

ایسنا/ایلام رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند و  بیش از گذشته به روابط‌عمومی‌ها توجه شود.

«سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه و فعالین مجازی استان اظهار کرد: وسیله آموزش بسیار مهم است، ظرف چند روز آینده فراخوانی با همکاری سازمان امور اداری و  استخدامی خواهیم داشت برای دعوت به همکاری از افراد توانمند برای کمک به آموزش روابط عمومی‌ها، که این یک نهضت بزرگ برای حوزه اطلاع‌رسانی کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است و بیشترین حجم پروژه‌های کلان و مهم در استان‌ها به سرانجام می‌رسد و این نشان می‌دهد که دولت سیزدهم به همه استان‌ها توجه دارد.

خلجی ادامه داد: همه باید کمک کنیم ایلام پیشرفت کند و هر کس دوست‌دار ایلام است  باید یک گام در جهت توسعه و پیشرفت ایلام بردارد.

وی خاطرنشان کرد: برای پیشرفت استان دو وظیفه مطالبه‌گری پیشرفت استان و تبیین و روشنگری دقیق است که باید با تمام توان برای این دو مهم تلاش کنیم.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اضافه کرد: ایلام نقش مهمی در طول دوران انقلاب، دفاع مقدس و مرزبانی از کشور دارد و سه هزار شهید والامقام سند افتخاری برای ولایت‌مداری مردم ایلام است.

وی تاکید کرد: قرارگاه رسانه‌ای اربعین استان به عنوان یکی از ضرورت‌ها در مرکز پیگیری می‌شود.  

خلجی اضافه کرد: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند و  بیش از گذشته به روابط‌عمومی‌ها توجه شود.

وی اضافه کرد: بخش استان‌های پایگاه اطلاع‌رسانی دولت از سال گذشته تقویت شده است و ما تلاش داریم ضعف روابط‌عمومی‌ها به تدریج برطرف شود.

خلجی عنوان کرد: با توجه این‌که رسانه‌های رسمی هر استان نمی‌توانند تمام ابعاد و  وقایع استان را پوشش دهند، استفاده از ظرفیت رسانه‌های محلی برای تقویت اطلاع‌رسانی مهم و اساسی است.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت یادآور شد: منابع لازم برای حوزه اطلاع‌رسانی باید تامین شود و هر پروژه و طرح باید پیوست رسانه‌ای داشته باشد.

وی تصریح کرد: مبارزه با فساد یکی از شعارهای دولت سیزدهم است که اطلاع‌رسانی دقیق و مسنجم در این حوزه بسیار مهم است.

«حسن بهرام‌نیا» استاندار ایلام نیز در این نشست اظهار کرد: با پشتیبانی ریاست محترم جمهور و هم‌صدایی رسانه‌های استان، پرونده مالیاتی نفت و گاز استان پس از ۴۳ سال به استان منتقل شد.

وی با قدردانی از تلاش اصحاب رسانه و فعالین فضای مجازی استان افزود: رسانه‌ها همواره یار و همراه ما در تحقق برنامه‌های استان بودند. از  همه رسانه‌های استان با هر نوع نگاه و سلیقه‌ای تشکر می‌کنیم.

نماینده عالی دولت در استان ایلام گفت: گفتمان دولت سیزدهم، گفتمان مردمی ایران قوی است و از همه رسانه‌هایی که در انعکاس خدمات دولت تلاش کردند به‌صورت ویژه قدردانی می‌شود.

بهرام‌نیا با اشاره به مشارکت بالای مردم استان در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، یادآورشد: رسانه‌ها در مشارکت ۵۳.۲۹ درصدی مردم در انتخابات نقش‌آفرین بودند و در کنار صدا و سیما، سپاه، بسیج و دیگر عوامل موجب شدند که استان ایلام جزو ۴ استان برتر در بحث مشارکت مردم در انتخابات قرار گیرد.

در این نشست تعدادی از اصحاب رسانه استان دغدغه‌های خود را از جمله  مشکلات معیشتی خبرنگاران، ضرورت تخصص گرایی، آموزش خبرنگاران، نگاه ویژه به روابط عمومی‌ها و ارتقا نوع نگاه آنان و ایجاد قرارگاه رسانه‌ای اربعین حسینی در ایلام بیان کردند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • قضات در راستای کاهش اطاله دادرسی، صدور آرای متقن، دعوت به سازش تلاش کنند
  • خلجی: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند
  • عملکرد مطلوب و رو به رشد محاکم عمومی و انقلاب کرمانشاه
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • وقتی مصاف حق و باطل ملاک تنفر و محبوبیت در جهان می‌شود
  • دولت با ایده‌هایی عملگرایانه سیاست‌های جمعیتی را تقویت کند
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود