Web Analytics Made Easy - Statcounter

 با وجود کمبود امکانات آموزشی عمادآور، چرا تنها مدرسه روستا متروکه است؟
 زمین این مدرسه را دهه ۶۰ یکی از خیّران روستا اهدا کرده، اما به دلیل کم بودن و به حد نصاب نرسیدن تعداد دانش‌آموزان، مدرسه غیرفعال شد و دانش‌آموزان در مدارس شهرری و روستاهای همجوار تحصیل می‌کنند.


 به دلیل کم بودن تعداد دانش‌آموزان، ساختمان مدرسه متروکه و بدون استفاده رها شد؟
ساختمان مدرسه چندسال در اختیار یک خیریه بود که کودکان‌کار و اتباع افغانستانی را اسکان می‌دادند و شرایط تحصیل آنها را فراهم می‌کردند، اما با شیوع کرونا، مدرسه تخلیه شده و آموزش و پرورش اجازه نمی‌دهد دهیاری از مدرسه به‌عنوان یک مجموعه فرهنگی و آموزشی و کارآفرینی به نفع اهالی استفاده کند و این موضوع یکی از دغدغه‌های دهیاری و شورای روستاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمادآور به مدرسه، خانه بهداشت و مرکز آموزشی و کارآفرینی نیاز دارد، اما درحالی که این زمین سال‌ها قبل برای منفعت اهالی وقف شده، آموزش وپرورش خود را متولی مدرسه می‌داند و فعلاً متروکه رها شده است.


 دانش‌آموزان برای مراجعه به مدارس روستاهای همجوار با مشکل روبه‌رو هستند و امکانات حمل‌ونقل روستا مناسب نیست. برای بهبود این امکانات چه برنامه‌ای دارید؟
برای استقرار ایستگاه اتوبوس با مسئولان اتوبوسرانی شهرستان ری چندین بار مذاکره و جلسه برگزار شده که مسیر یک خط شهرری تغییر و از ابتدای روستا عبور کند و دهیاری هم ایستگاه را بسازد، اتوبوسرانی هم موافقت کرده و طرحش را به شهرداری منطقه ۲۰ ارائه کردیم، اما معاونت حمل‌ونقل شهرداری منطقه ۲۰ به دلایل ترافیکی مجوز ساخت ایستگاه را نمی‌دهد و ساخت ایستگاه اتوبوس در مسیر بزرگراه را غیرقانونی می‌داند. در حالی که ایستگاه مقابل فروشگاه شهروند هم که سال‌ها پیش‌ساخته شده، در مسیر بزرگراه است و به این ایستگاه مجوز ساخت داده شده است. برای راه‌اندازی ایستگاه تاکسی هم اقدامات لازم انجام شده و حتی مدتی هم ایستگاه مستقر شد، ولی به دلیل کم بودن تعداد مسافران ایستگاه تاکسی تعطیل شد.


 اهالی از ناامنی روستا گلایه دارند. برای افزایش امنیت عمادآور چه پیگیری‌هایی انجام شده است؟
در گذشته نیروی انتظامی در روستاهای بزرگ که جمعیت و میزان‌ تردد بالایی داشتند کانکس انتظامی نصب می‌کرد، ولی با تغییر رویکرد نیروی انتظامی این امکان وجود ندارد و کانکس‌هایی هم که در روستاها نصب شده بود، جمع‌آوری شد. دهیاری برای افزایش امنیت عمادآور در نقاط مختلف روستا دوربین نصب کرده که در کاهش میزان سرقت و پرسه معتادان و اراذل و اوباش در معابر عمادآور نقش زیادی داشته است. دهیاری با نیروی انتظامی کلانتری ۱۷۲ شهر ری همکاری مناسبی دارد و حضور مستمر و گشتزنی مرتب آنها در روستا آمار سرقت را کاهش داده است. تأمین روشنایی معابر هم اقدام دیگری بوده که در این زمینه انجام شده و اکنون هیچ‌یک از معابر عمادآور مشکل کمبود روشنایی ندارند.

موانع اجرایی طرح هادی روستایی

دهیار روستاهای عمادآور، نسوز و هفت‌دستگاه بخش مرکزی شهرستان ری تأسیس نشدن دهیاری را دلیل تأخیر در اجرای طرح هادی روستای عمادآور عنوان می‌کند. «انسیه اسماعیلی» می‌گوید: «سال ۱۳۹۳ طرح هادی روستای عمادآور تدوین و ابلاغ شد، اما چون فقط شورای روستا تشکیل و دهیاری عمادآور تأسیس نشده بود، نهادی اجازه صدور مجوز ساخت نداشت. پس از تأسیس دهیاری در سال ۱۳۹۷ مجوز ساخت قانونی صادر می‌شود واهالی اجازه ساخت‌وساز دارند.» اسماعیلی معتقد است کم بودن مساحت پلاک‌های مسکونی روستای عمادآور مهم‌ترین مانع در اجرای طرح هادی روستایی است. او می‌گوید: «بیشتر ساکنان روستا به دلیل کم بودن مساحت ملک‌شان تمایلی به تخریب و نوسازی ندارند. برای نوسازی املاک طرح‌های تشویقی در نظر گرفته شده، ولی اهالی استقبال نمی‌کنند و بافت مسکونی روستا فرسوده باقی مانده است.»

بادگیر ۴۰۰ ساله، ثبت میراث فرهنگی

بادگیر روستای عمادآور تنها بادگیر تاریخی استان تهران است که قدمت آن را تا حدود ۴۰۰ سال تخمین زده‌اند. این بادگیر بخشی از عمارت اربابی عمادآور است که بعد از گذشت سال‌ها هنوز پابرجا مانده و توسط بازماندگان مالکان عمارت حفظ و نگهداری می‌شود. عمارت بادگیر سال ۱۳۸۶ به‌عنوان میراث فرهنگی کشور به ثبت رسیده است. وجود این اثر تاریخی سبب شده اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان ری، روستای عمادآور را «نگین ری» بنامد، اما به همین نامگذاری قناعت کرده و برای تبدیل روستای عمادآور به مکانی گردشگری تلاشی نکرده است.

کد خبر 606170 برچسب‌ها كروناويروس همشهری محله مدرسه و مدارس دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس همشهری محله مدرسه و مدارس دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۲۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی شهر جدید سهند به عنوان اولین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی دولتی‌ساز در سطح استان آذربایجان شرقی شناخته می‌شود که افتتاح این مجموعه آموزشی در خدمت‌رسانی به شهر جدید سهند، شهرستان اسکو، آذرشهر و سایر شهر‌های اطراف موثر خواهد بود.

این مدرسه هوشمند با مساحت بیش از ۱۸۰۰ متر مربع و محوطه ۱۱۰۰ متر مربع، دارای آسانسور ۲۰ نفره و برانکاردبر بوده و امکانات ویژه‌ای چون آزمایشگاه، سالن چندمنظوره، ۴ کارگاه و ۲۰ فضای آموزشی ، سالن ورزشی و... را داراست که با هزینه کرد ۳۵۰ میلیارد ریال توسط شرکت عمران شهر جدید سهند احداث و هوشمندسازی شده است.

با افتتاح و بهره‌برداری از این مدرسه سرانه آموزشی کودکان استثنایی در سطح شهرستان افزایش بیش از دوبرابری خواهد یافت. 

آیتم‌های هوشمندسازی مدرسه شامل موارد زیر است:

کنترل هوشمند سیستم سرمایشی و گرمایشی تمامی فضا‌ها با قابلیت تعریف زمان بندی در راستای مدیریت مصرف انرژی، کنترل و مونیتورینگ از راه دور و اجرای سناریو‌های متفاوت برای فصل مختلف سال

نصب دوربین‌های هوشمند برای کنترل تردد در کریدورها، فضا‌های آموزشی و محوطه بیرونی 

نصب دوربین هوشمند با قابلیت ضبط برنامه‌های کلاس‌ها به منظور تولید محتوای آموزشی

نصب سنسور‌های حرکتی هوشمند برای کنترل سیستم امنیتی تردد‌ها و اتوماتیک سازی روشنایی فضا‌های آموزشی

نصب رله‌های کنترلی برای هوشمندسازی پرده‌های اتاق‌های مدیریت، معاونت و سالن همایش

نصب کلید‌های فول هوشمند در اتاق‌های مدیریت، معاونت‌ها و سالن‌ها

نصب آیفون تصویری هوشمند با قابلیت کنترل از اتاق مدیریت و اتاق معاونت ورودی و همچنین از راه دور توسط گوشی موبایل

نصب دو عدد تاچ پنل لمسی در اتاق مدیریت و اتاق معاونت ورودی جهت مونیتورینگ و کنترل کلیه سیستم‌های هوشمند

پیاده سازی سیستم صوتی حرفه‌ای برای سالن همایش و سالن ورزشی

کنترل ورود و خروج سالن‌های همایش و ورزشی با امکان تعریف رمز، کارت و اثرانگشت جهت ایجاد دسترسی‌های متفاوت برای افراد مختلف.

دیگر خبرها

  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • علت اصلی ساخت و ساز غیرمجاز در مازندران چیست؟
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • تقدیر از ۱۲۰ فعال نماز بخش جرقویه علیا
  • افتتاح مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند 
  • پیگیری و اجرای پروژه‌های شهرستان خلخال در اولویت مدیران باشد
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • کلنگ زنی دو طرح در روستا‌های کم برخوردار سیلاب کلوار
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل