Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-27@15:04:51 GMT

8 کابوس جاده ای در مناطق مختلف جهان! (+فیلم)

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۷۳۹۱۴

‍‍‍‍‍‍

عصر ایران - از آمریکا تا آسیا، جاده های شلوغ بسیاری وجود دارند که به واسطه پرتگاه های عمیق، مسیرهای ناهموار و شرایط آب و هوایی نامناسب گذر از آنها به واقع ترسناک است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در ادامه متن ویدئو بالا ارائه شده است:

چه در کنار پرتگاه هایی شیب‌دار ساخته شده باشند، مستعد مواجهه با بلایای طبیعی باشند، یا در یک لحظه ناپدید شوند، برخی جاده های جهان می توانند بسیار ترسناک باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آمریکای شمالی تا آسیا، شما می توانید جاده هایی را پیدا کنید که برای رانندگانی بی باک مناسب هستند. اینها هشت نمونه از خطرناک‌ترین جاده های جهان هستند.

گذرگاه زوجی لا

گذرگاه زوجی لا در هند مسیری در کوه های هیمالیاست که 11,575 فوت (3,528 متر) از سطح دریا ارتفاع دارد و فاقد آسفالت است. این جاده هیچ گاردریلی ندارد تا رانندگان را از لبه پرتگاه های عمودی محافظت کند. همچنین، زوجی لا شرایط آب و هوایی شدید را تجربه می کند. این شامل برف سنگین که می تواند 50 تا 80 فوت (15 تا 24 متر) عمق داشته باشد، می شود. بیش از 60 رانش زمین در این جاده گزارش شده است. در سال 2018، هند پروژه ساخت تونل زوجی لا را تصویب کرد. این پروژه شامل ساخت یک تونل 8.5 مایلی (13.67 کیلومتر) زیر این گذرگاه می شود که زمان عبور از زوجی لا را بیش از سه ساعت کاهش داده و به فقط 15 دقیقه می رساند.

جاده اقیانوس اطلس

نروژ یکی از امن‌ترین کشورها برای رانندگی است و فقط 20 تصادف مرگبار خودرو در هر یک میلیون نفر در این کشور رخ می دهد. اما این کشور میزبان یکی از خطرناک‌ترین گذرگاه های جهان یعنی جاده اقیانوس اطلس نیز است. این منطقه مستعد توفان های دریایی بزرگ است، از این رو، پل هایی که در این جاده قرار دارند برای رانندگان خطرناک می شوند. در شرایط آب و هوایی نامناسب، موج هایی عظیم به طور منظم روی آسفالت جاده فرود می آیند که با وزش باد شدید همراهی می شود. رانندگی بی احتیاط می تواند دستورالعملی برای فاجعه باشد. خوشبختانه، تعداد تصادفات جدی ثبت شده در این جاده به دلیل احتیاط رانندگان محلی و مقامات هنگام وقوع توفان ها بسیار کم است. با این وجود، تصاویر نشان می دهد که رانندگان تا چه اندازه می توانند با آب اقیانوس تماس نزدیک داشته و چرا باید سفر در این جاده را به یک روز آفتابی موکول کرد.

بزرگراه جیمز دالتون

بزرگراه جیمز دالتون که 414 مایل (666 کیلومتر) امتداد دارد، یکی از بی حاصل‌ترین نقاط آلاسکا است. در شرایطی که نقطه پایانی آن چند مایل با اقیانوس منجمد شمالی فاصله دارد، این یکی از معدود جاده هایی است که برای انتقال تجهیزات به برخی از شمالی‌ترین مناطق آلاسکا استفاده می شود. جیمز دالتون یک بزرگراه معمولی نیست. رانندگان با حرکت به سمت شمال، بیشتر و بیشتر از تمدن دور می شوند. برای 240 مایل (386 کیلومتر)، شما به هیچ پمپ بنزین، محل استراحت، یا حتی پوشش تلفن همراه دسترسی نخواهید داشت. مسافران باید به وسایل اضطراری و تجهیزات بقا مجهز باشند. یک خرابی ساده می تواند شما را برای روزها سرگردان کند. شرایط آب هوایی شدید قطب شمال موجب دید محدود، جاده های یخی، و چاله های عظیم می شود. در برخی مناطق، دمای هوا هنگام شب می تواند تا منفی 80 درجه فارنهایت (منفی 62 درجه سلسیوس) افت کند. وقتی جاده ای از 75 درصد گل و سنگریزه تشکیل شده است، این شرایط کمکی نمی کند. این بزرگراه بهتر است فقط برای کسانی که شغلشان ایجاب می کند، مورد استفاده قرار بگیرد.

بزرگراه کاراکورام

بزرگراه 800 مایلی (1,287 کیلومتر) کاراکورام جاده ای کوهستانی است که پاکستان را به چین متصل می کند. اما مرتفع‌ترین بزرگراه بین المللی آسفالت شده جهان یکی از خطرناک‌ترین مسیرهای جهان نیز است. مرتفع‌ترین قسمت بزرگراه در پاکستان 15,397 فوت (4,693 متر) بالاتر از سطح دریا قرار دارد، اما فاقد هرگونه گاردریل است و به اندازه عبور فقط یک خودرو پهنا دارد. افزون بر پیچ های تند که مشرف به پرتگاه های کوهستانی هستند، آب و هوا نیز ممکن است خطرناک‌ترین عامل جاده کاراکورام باشد. این بزرگراه به طور منظم با بارش سنگین برف و بادهای موسمی مواجه است که به سیل، رانش زمین و ریزش تخته سنگ منجر می شود. تصادفات مرگبار غیرمعمول نیستند. خوشبختانه، به عنوان بخشی از پروژه 46 میلیارد دلاری کریدور اقتصادی چین و پاکستان، بازسازی بخشی از بزرگراه که در پاکستان قرار دارد در حال انجام است.

جاده یونگاس

جاده 43 مایلی (69 کیلومتر) یونگاس در بولیوی که در جهان به عنوان "جاده مرگ" شناخته می شود، لاپاز، پایتخت کشور را به شهر کوریکو متصل می کند. این جاده که در حاشیه کوه های کوردیلرا اورینتال ساخته شده است دارای گاردریل های کمی است تا موتورسوران و دوچرخه سواران را از سقوط به پایین محافظت کند. بیشتر قسمت های جاده برای عبور یک خودرو مناسب است و از خاک و سنگریزه تشکیل شده است. باران شدید و مه، رانش زمین غیر قابل پیش بینی، و پرتگاه هایی 2,000 فوتی (610 متر) از خطرناک‌ترین ویژگی های این جاده هستند. تا سال 2006، جاده یونگاس تنها گزینه برای سفر از کوریکو به لاپاز بود. بنابر برآوردها، این سفر سالانه جان 200 تا 300 نفر را گرفته است. با این وجود، بسیاری از افراد محلی و گردشگران جسور همچنان از جاده مرگ برای سفر استفاده می کنند.

پاساژ دو گوآ

پاساژ دو گوآ نه تنها خطرناک است، بلکه یک پدیده طبیعی است. این جاده به طول سه مایل (5 کیلومتر) سرزمین اصلی فرانسه را به جزیره نوآرموتیه متصل می کند. به واسطه جزر و مد، این جاده دو بار در روز زیر اقیانوس ناپدید شده و کاملا با امواج آب پوشیده می شود. با توجه به طول جاده، اگر گرفتار سیل شوید، ممکن است پیش از آن که آب تا قفسه سینه شما بالا بیاید قادر به رسیدن به خشکی نباشید. به دلیل این خطرات است که تابلوهایی در فرانسه قرار دارند که مردم را از زمان هایی که جاده قابل استفاده است، آگاه می کنند. برج های نجات مرتفعی نیز در این جاده ساخته شده اند و به گردشگران توصیه می شود تا زمانی که ضرورتی ندارد از این جاده استفاده نکنند.

گذرگاه لوس کاراکولس

گذرگاه لوس کاراکولس در شیلی که از میان کوه های آند عبور می کند به نام "گذرگاه حلزونی" نیز شناخته می شود. این جاده که در مرز شیلی و آرژانتین قرار گرفته نام خود را از 29 پیچ تیز گرفته و تا 10,500 فوت (3,200 متر) بالاتر از سطح دریا صعود می کند. برای بدتر کردن شرایط، هیچ گاردریلی در این مسیر وجود ندارد. این جاده در بیشتر طول سال با برف پوشیده شده است که رانندگان را مجبور می کند تا احتیاط بیشتری داشته باشند. ترافیک شدید در این جاده کاروان هایی طولانی را ایجاد می کند که با نام آن همخوانی دارد.

بزرگراه میلیون دلاری

بزرگراه میلیون دلاری به طول 25 مایل (40 کیلومتر) در مسیر 550 کلرادو قرار دارد. به رغم آن که یک بزرگراه است، اما رانندگی در آن 42 دقیقه طول می کشد. این به دلیل محدودیت سرعت 25 مایل در ساعت در این مسیر است. این جاده در حاشیه کوه های سن خوان ساخته شده است و تا ارتفاع 11,018 فوتی (3,358 متر) بالا می رود. اما هیچ گاردریلی بین جاده و پرتگاه ها وجود ندارد. با افزایش ارتفاع، جاده باریک‌تر می شود و پیچ ها تندتر می شوند. شرایط آب و هوایی نیز بر این جاده تاثیرگذار است. توفان ها و بارش سنگین برف خطر لغزش تخته سنگ و بهمن را ایجاد می کنند. سوابق نشان می دهند که از سال 2005 تا 2015، تعداد 412 تصادف و هشت مورد فوتی گزارش شده اند که بیشترین آنها شامل تصادف یک وسیله نقلیه بوده اند.

از پرتگاه های بدون محافظ تا بلایای طبیعی، این جاده های ترسناک همگی خطرات خاص خود را دارند. به دلیل همین خطرات است که عبور از آنها به جرات و جسارت زیادی نیاز دارد.

---------------------------------------------------------------------------

بیشتر بخوانید: 

*کشف آتلانتیس ایتالیا پس از 70 سال (+عکس)

*استرالیا و جاذبه هایی به رنگ صورتی! (+عکس)

*آرایشگری که سر مشتریانش را با ساطور می‌زند! (فیلم)

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شرایط آب و هوایی خطرناک ترین پرتگاه ها ساخته شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۳۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به سلیقه مردم در امور مختلف

امام جمعه قزوین گفت: در ساخت خانه‌ها ملاحظه سلیقه مردم، فرهنگ مردم، خواسته مردم و امنیت محیط زیستی و زندگی مردم را داشته باشید و مشارکت مردم را بالا ببرید، این‌ها موفقیت و برکت را با خود به همراه دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی شامگاه چهارشنبه _پنجم فروردین+ در دیدار با سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان قزوین اظهار کرد: مسکن، تسهیل امر مسکن و مخصوصاً مشارکت مردم در این حوزه بسیار مهم است، هر کجا ما مردم را کنار بگذاریم همان جایی است که کار ما لنگ می‌شود.

وی افزود: در عرصه مسئولیتی شما هم همین‌طور است، تلاش کنید مردم شوق پیدا کنند و خودشان به میدان بیایند، شما هم برای آن‌ها احترام قائل باشید و حتی آن‌ها را سر پروژه‌ها ببرید و نظرات آن‌ها را جویا شوید.

در ساخت خانه‌ها ملاحظه سلیقه مردم شود

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین ادامه داد: در ساخت خانه‌ها ملاحظه سلیقه مردم، فرهنگ مردم، خواسته مردم و امنیت محیط زیستی و زندگی مردم را داشته باشید و مشارکت مردم را بالا ببرید، این‌ها موفقیت و برکت را با خود به همراه دارند.

آیت‌الله عابدینی تأکید کرد: رعایت حال زمین‌های حاصل‌خیز هم بسیار حائز اهمیت است، زمین‌های حاصل‌خیز چیزی نیست که ما آن‌ها را از دست بدهیم و بعد راحت بتوانیم آن‌ها را پیدا کنیم، ما می‌توانیم از زمین‌های درجه ۳ و زمین‌هایی که به درد کشاورزی و کشت و کار نمی‌خورند، برای مسکن استفاده کنیم، گاهی ممکن است این زمین درجه ۳ برای ساخت مسکن درجه یک باشد.

وی ادامه داد: هر روز که بگذرد ما بیشتر قدر زمین‌های حاصل‌خیز و مرغوب کشاورزی را می‌دانیم، بنابراین نباید به آن‌ها آسیب وارد کرد، ما انتظار داریم در حوزه کاری شما این مسائل رعایت شود. شما باید با دیانت و ایمان کار خود را پیش ببرید تا بلا بر سر زمین‌های مرغوب کشاورزی و زمین‌های حاصل‌خیز نیاید.

امام جمعه قزوین در بخش دیگری از صحبت‌هایش با بیان اینکه مدرسه، فضای بهداشتی و درمانی، پارک و فضای ورزشی جزو ضروریات زندگی امروز مردم است، گفت: بنابراین در ساخت شهرک‌ها و نواحی شهری منفصل باید این موضوع لحاظ شود.

آیت‌الله عابدینی با اشاره به اینکه بخشی از حوزه جوانی جمعیت به مسکن مربوط می‌شود، تصریح کرد: در فضای کاری شما باید این طور باشد که برای حوزه جوانی جمعیت بگویید ما به فلان تعداد خانواده روحیه داده‌ایم و گفته‌ایم غصه مسکن را نخورید، ما زمین و زمینه آن را فراهم می‌کنیم.

در باب سلامت اداری و نیروی انسانی دقت شود

وی افزود: در باب سلامت اداری و نیروی انسانی در مجموعه راه و شهرسازی دقت شود که آیا کارشناس ما دقیق کارشناسی می‌کند یا ناظر ما نظارتش را درست اعمال می‌کند یا خیر. در بحث نیروها باید به سلامت نیروی انسانی فکر کنیم، باید به سلامت کسانی که در نقاط کلیدی مجموعه هستند فکر کنیم، باید معلوم باشد این‌ها کارشان را درست انجام می‌دهند یا خیر.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین یادآور شد: البته اکثر نیروها سالم و مسئولیت‌پذیر هستند، تعهد را می‌فهمند و حلال و حرام سرشان می‌شود، اما همان تعداد اندکی که ممکن است مسئولیت‌پذیر و متعهد نباشند، کار دست مجموعه می‌دهند، این جاها بزنگاه‌های خوف و خطر است.

آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: خیلی‌ها آمده‌اند در زمین کسانی که قبلاً بوده‌اند و زمینه را خراب کرده‌اند، باندبازی کرده و لطمه خورده‌اند، اگر کسی متدین باشد و این گونه لطمه بخورد، خسرالدنیا و الاخره می‌شود، بنابراین لازم است همه ما در محیط کار خودمان به این مسئله دقت کنیم.

وی با یادآوری اینکه در یکی از جاده‌های فرعی بنده شاهدم هر یک یا دو سال تمام زیرساخت‌های آسفالت را فراهم می‌کنند و صاف می‌شود، گفت: اما در زمستان مجدداً این جاده به سرنوشت قبلی دچار می‌شود.

اسم پیمانکاران راهسازی حرام‌کننده سرمایه مردم در جاده‌ها نصب شود

امام جمعه قزوین تأکید کرد: مردم آن منطقه دائم سوال می‌کنند این مسئولینی که این بودجه را خرج می‌کنند و اینجا را برای آسفالت صاف می‌کنند، آیا نمی‌دانند این جاده بدون آسفالت مجدد در سال آینده به شکل سابق در می‌آید؟ وقتی قصد آسفالت ندارید چرا اینقدر هزینه می‌کنید؟ اگر زیرساخت را درست کرده‌اید، پس مرحله بعدی را هم انجام بدهید.

آیت‌الله عابدینی ادامه داد: کیفیت ساخت‌وساز راه و مسکن حائز اهمیت است، برخی جاده‌ها را می‌بینیم که هنوز عمر چندانی از ساخت آن‌ها نگذشته و از بین رفته‌اند، باید اسم چنین پیمانکاری را تابلو کنیم و ابتدای این جاده نصب کنیم تا مردم در جریان باشند، چه کسی سرمایه آن‌ها را حرام کرده است.

کد خبر 747681

دیگر خبرها

  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • ترافیک ورودی شهرستان جعفرآباد به‌زودی برطرف می‌شود
  • پیش بینی وزش باد در مناطق مختلف استان
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • سهم بخش‌های مختلف حمل و نقل در ترانزیت کالا و جابه‌جایی مسافر و بار
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • ۲۵ هزار نفر به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند
  • لزوم توجه به سلیقه مردم در امور مختلف
  • مراقب نیش ها باشید!