Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، سیروس شهبازی مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه گفت : درحال حاضر ۹۹ درصد خانوار‌های شهری با گازرسانی به ۲۹ شهر و ۸۲ درصد خانوار‌های روستایی با گازرسانی به یک‌هزار و ۶۸۰ روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند.

او گفت :گازرسانی به ۳۵۲ روستا به علاوه شهر‌های نوسود، ریجاب و شبکه داخلی ازگله با مجموع اعتبار ۵۰۰ میلیارد تومان در دست اجرا است که با اتمام آن‌ها درصد نفوذ گازرسانی به روستا‌ها به ۹۴ درصد و درصد نفوذ کل استان به بیش از ۹۸ درصد خواهد رسید و با گازرسانی به روستا‌های واجد شرایط (بند ق) ضریب گازرسانی روستایی به ۱۰۰درصد ارتقاء خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه افزود: از سال ۹۲ تا پایان سال ۹۹ بیش از ۵ هزار و ۵۷۳ کیلومتر شبکه‌گذاری، ۸۴ هزار و ۷۳۳ عدد نصب انشعاب، ۲۳۵ هزار و ۷۲۶ اشتراک‌پذیری در استان انجام شده است.

او افزود: در این راستا طی مدت مذکور تعداد هفت شهر، یک‌هزار و ۴۳۰ روستا و یک‌هزار و ۱۶۹ واحد صنعتی و ۱۴ جایگاه CNG گازرسانی شده که دربخش گازرسانی به روستا‌ها رشد ۷۰۰ درصدی در بخش شبکه‌گذاری در استان رشد بیش از ۱۰۸ درصدی و در بخش صنایع رشد ۸۸ درصدی و در بخش اشتراک‌پذیری رشد ۵۵ درصد را داشته است .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت گاز گاز طبیعی گاز مایع گازرسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۶۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • وجود ۲۰۳ هزار و ۴۲۴ علمک گاز در چهارمحال و بختیاری
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • امسال همه شهر‌ها و روستا‌های لرستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • پخش سریال حشاشین در ایران ممنوع شد
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان