Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ وبسایت انگلیسی«کلینیکال ترایال آرنا» که به صورت تخصصی درباره مطالعات بالینی فرآورده های بیولوژیک اطلاع رسانی می‌کند، در تازه ترین گزارش خود نوشت:

«از ۹۶ کاندید واکسن covid۱۹ هشت واکسن داخل بینی اسپری می‌شوند. از این تعداد، دو مرکز پیشرو بوده و در مطالعه بالینی فاز II قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از آنها در کشور چین و با مشارکت بنیاد سِپی و مورد دیگر توسط موسسه تحقیقات واکسن و سرم رازی در ایران در حال ساخت است. واکسن نوترکیب پروتئین اسپایک کرونا ویروس با نام Razi Cov Pars در سه دوز تجویز می‌شود. دو دوز اول تزریقی است و دوز سوم از طریق اسپری بینی استنشاق می‌شود.

در این گزارش همچنین به سخنان دکتر «علی اسحاقی» رئیس موسسه رازی درباره مهمترین دلیل شیوع covid۱۹ که خبرگزاری ایران پرس آن را منتشر کرده، اشاره شده است: «گروهی از افراد آلوده که حامل ویروس بودند و هیچ علائمی از بیماری نشان نمی‌دادند منجر به انتشار گسترده ویروس شدند. بنابراین لازم است به نحوی سیستم تنفسی محافظت شود. دوز استنشاقی دو هفته پس از تجویز، ایمونوگلوبولین  IgAA دستگاه تنفسی فوقانی فعال می‌کند و انتظار می‌رود انتقال ویروس را به حداقل برساند. مرحله دوم واکسیناسیون استنشاقی اوایل ماه ژوئن بر روی ۵۰۰ داوطلب انجام و پس از دو ماه مرحله سوم آغاز می‌شود.»

واکسن رازی کووپارس، نخستین واکسن تزریقی- استنشاقی پروتئین نو ترکیب جهان است که به دست توانای محققان موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ساخته شد.

46

کد خبر 1523682

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۶۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • معلمان روشنی بخش تاریکی دنیا هستند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند