Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - عضو هیئت علمی بنیاد مدیریت کیفیت اروپا، رشد و توسعه صنعت پتروشیمی در ایران را قابل توجه دانست و گفت: شرکت‌های پتروشیمی ایران بسیار مبتکر و خلاق هستند و پذیرش مطلوبی در برابر ایده‌های نو دارند.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، هانس اشنایدر امروز (چهارشنبه، 19 خردادماه) در حاشیه نشست تخصصی تعالی سازمانی در صنعت پتروشیمی اظهار کرد: الگوی EFQM بهترین الگوی مدیریتی در دنیاست و به‌صورت ویژه برای رویارویی با چالش‌های پیش‌رو در آینده تبیین و روزآمد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: هیچ الگوی دیگری در دنیا وجود ندارد که به سازمان‌ها از هر نوع، کمک کند تا به‌وسیله خود ارزیابی (Self-assessment) و ارزیابی بیرونی (External assessment) بتواند هدف درست را برای مقابله با چالش‌ها در آینده پیدا کند.
عضو هیئت علمی بنیاد مدیریت کیفیت اروپا ادامه داد: این الگو نه تنها به صنعت پتروشیمی بلکه به هر صنعتی کمک می‌کند به شرط آنکه به اندازه کافی پذیرای آن باشید؛ بنابراین پرسش این است که مدیریت چه مقدار به این الگو پایبند است.
اشنایدر تصریح کرد: نخستین قدم این است که خود ارزیابی انجام شود تا بتوان فهمید که آیا هر سازمانی در بازار اکوسیستم خود به درستی قرار گرفته است یا خیر و چرا اجرای این الگو برای صنایع پتروشیمی مهم است؟ زیرا با همه اهداف در زمینه توسعه پایدار و نجات کره زمین، این صنعت باید به سمت و سوی شیوه‌های نو گام بردارد.
رئیس هیئت مدیره موسسه خدمات مدیریت کیفیت آلمان گفت: ایران به لحاظ علمی و سطح تحصیلات جایگاهی مطلوب و دانشمندان و مهندسان توانمندی دارد بنابراین مطلوب است که صنعت پتروشیمی به توسعه و ایجاد انقلابی موثر بیاندیشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صنعت پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۷۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد

چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه جلسه کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان با موضوع حذف رشته‌های کم تقاضا در بنگاه‌های اقتصادی و معرفی رشته‌هایی که در بازار کار تقاضا دارند به ریاست استاندار کرمان و با حضور روسای دانشگاه‌ها و دیگر اعضای کارگروه در محل سالن پیامبر اعظم (ص) برگزار شد. 

محمدمهدی فداکار استاندار کرمان با تبریک ۱۲ اردیبهشت، قدرشناسی، احترام و حفظ حرمت جایگاه معلم را مورد تاکید قرار داد و در خصوص مجوز پذیرش دانشجو به صورت مجازی در دانشگاه شهید باهنر با همکاری مراکز آموزشی پیام‌نور گفت: لازم است یک قاعده کلی برای درخواست مجوز با مصوبه کارگروه تهیه شود که بعضی از دانشگاه‌های استان در رشته‌های خاص بنا به اقتضای جغرافیایی منطقه با پیام‌نور توافق کنند. 

وی در ادامه گفت: شهرستان بردسیر با راه‌اندازی مجدد فولاد مشیز نیازمند نیروی انسانی متخصص خواهد بود؛ بنابراین رشته‌های مورد نیاز معادن صنعتی باید در این منطقه تعریف شود و سرمایه‌گذاری آموزشی در این منطقه در آینده نه چندان دور موثر خواهد بود. 

استاندار کرمان بیان کرد: نیاز‌های منطقه شناسایی شود و نیاز‌ها با الزامات و تعداد نیروی کار مشخص مستند شود و به نوعی این کار تقویت آموزش برای اشتغال خواهد بود. 

در این نشست در خصوص پیوست اشتغال و مستندات مربوط به ابقای رشته‌های کارشناسی کم تقاضا در استان، درخواست مجوز پذیرش دانشجو در پردیس‌های دایر در دانشگاه باهنر کرمان، درخواست مجوز پذیرش دانشجو به صورت مجازی در دانشگاه شهید باهنر با همکاری مراکز آموزشی پیام‌نور در شهرستان‌های راور و بردسیر و درخواست‌های گشایش رشته‌های جدید میان رشته‌ای در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان بحث و گفتگو شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • گشتی در اقتصاد ایران ؛ تلاش برای رفع ناترازی انرژی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • قراردادهای مهمی در صنعت نفت ایران در راه است
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد