Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت‌ ورزش و جوانان گفت: راه‌اندازی آکادمی بین‌المللی IFBB یک اقدام مهم در ورزش ایران است که از خروج ارز از کشور جلوگیری خواهد کرد.

به گزارش برنا، مهدی علی‌نژاد در حاشیه مراسم افتتاحیه آکادمی بین‌المللی IFBB، اظهار داشت: گشایش این مرکز یکی از اتفاقات مبارک ورزش ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ورزش کشورمان با تعامل خوب توانست مرکز بین‌المللی آموزش فیتنس و پرورش‌اندام را راه‌اندازی کرده و بدون شک این اقدام ارزشمند و من از رییس فدراسیون بدنسازی تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد:‌ یکی از مهمترین دلایل افتتاح این مرکز دیپلماسی خوب و فعال ورزشایران در سطح بین الملل است. حضور رافائل رییس فدراسیون جهانی پرورش اندام درایران بسیار مؤثر بود و او از نزدیک این امکانات را دید. به نظرم این مرکز می‌تواند زمینه‌ای شود تا ما امکان جذب توریست ورزشی را از کشورهای همسایه و حتی کشورهای شرق دور داشته باشیم.

معاون وزیر ورزش و جوانان با اشاره به کسب مجوز برای فعالیت مربیان ایرانی در این مرکز گفت: این نشان‌دهنده سطح بالای دانش مربیان ایرانی است. با این اقدام ما می‌توانیم از خروج ارز جلوگیری کنیم چون دیگر نیاز نیست مربیان ایرانی به بیرون از کشور بروند. ما تعداد کمی آکادمی بین‌المللی در سطح ایران داریم و من فکر می‌کنم بعد از تکواندو این مرکز دومین مجموعه بین‌المللی ما خواهد بود.

وی درباره موفقیت‌های اخیر تیم‌های ملی والیبال و فوتبال عنوان کرد: خوشبختانه با برنامه‌ریزی خوبی که توسط فدراسیون والیبال و فوتبال انجام شد، توفیقات خوبی هم در این دو رشته به دست آمد. البته موفقیت ما تنها در این ۲ رشته نیست بلکه توانستیم ۶۱ سهمیه برای حضور در المپیک توکیو کسب کنیم و شمار این سهمیه‌ها نیز بیشتر خواهد شد و رکورد می‌شکند. این موفقیت ها راحت به دست نیامد بلکه در شرایط تحریم و مشکلات اقتصادی با یک برنامه‌ریزی صحیح و مستمر شکل گرفت.

وی در مورد وعده سیدرضا صالحی‌امیری رئیس کمیته ملی المپیک در مورد تصویب پاداش برای «ذبیح‌الله پورشیب» کاپیتان تیم ملی کاراته، گفت: رییس کمیته ملی المپیک اعلام کرده که این پیشنهاد در ستاد عالی بازی‌های المپیک مطرح می‌شود که هنوز این ستاد تشکیل نشده است. باید این موضوع آنجا مطرح و بررسی شود و در نهایت تصمیم‌گیری صورت گیرد.

در این مراسم عبدالمهدی نصیرزاده رییس فدراسیون بدنسازی گفت:‌ فدراسیون بین‌المللی برای ایجاد آکادمی در هر کشوری یکسری شاخص‌ها مدنظرش است. از زمانی که با رای مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون را بر عهده گرفتم، تمام دغدغه من استفاده از علم ایرانی برای ایجاد ثروت‌آفرینی در ورزش ایران بود. متاسفانه علی‌رغم وجود بیش از ۲۳ هزار باشگاه بدنسازی در کشور، یکی از فقیرترین فدراسیون‌های ورزشی هستیم و ما یک متر مربع سرانه ورزشی برای خودمان نداریم.

رییس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام خاطرنشان کرد: با دعوت رافائل رییس فدراسیون جهانی به ایران و دیدن زیر ساخت‌ها باشگاه‌های شاهین توانستیم برای افتتاح این مرکز مجوز دریافت کنیم.

وی این را هم گفت: دومین عامل موثر حضور رافائل در ایران و مهمان‌نوازی سید رضا صالحی‌امیری و مسعود سلطانی‌فر و استفاده از تجربه مهدی علی‌نژاد در مسیر بین‌المللی بود تا این فرصت در اختیار کشور قرار بگیرد.

رافائل رییس فدراسیون بین‌المللی بدنسازی و پرورش اندام نیز در افتتاح مرکز بین‌المللی IFBB در ارتباط تصویری آنلاین عنوان کرد: افتخار بزرگی است که با ایران در ارتباط هستم و خاطرات خوشی از سفرهای خود به ایران دارم. ایران کشوری است که ورزش را دوست دارد و ورزش نیز ایران را دوست دارد. خیلی خوب است ایران بتوانند در زمینه‌های علمی فعالیت‌های بزرگتر و محصولی برای آینده ورزشیداشته باشد.

رییس فدراسیون بین‌المللی بدنسازی افزود:‌در ورزش پرورش اندام علاوه بر رویکرد قهرمانی و حرفه‌ای به دنبال سلامت برای جامعه هستیم و نیازمند آموزش است. ورزش پرورش اندام به عنوان ورزش پایه حتی می‌تواند به سایر رشته‌ها در زمینه قدرتی کمک کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ارز تکواندو والیبال فوتبال المپیک مشکلات اقتصادی تیم ملی سلامت جامعه مهدی علی نژاد آکادمی بین المللی رییس فدراسیون پرورش اندام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۷۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر این موزه که در محوطه‌ی طبقه هم‌کف دانشگاه افتتاح شد، شامل گنجینه‌ای ارزشمند از آثار، قطعات، ابزارآلات، تصاویر و سایر اقلام مرتبط با فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشگاه که جنبه تاریخی و هویتی دارد، در معرض دید دانشگاهیان قرار گرفته است.

علاوه بر افتتاح موزه و بازدید معاون رییس جمهور و هیات همراه از دانشگاه، طی نشستی یک توافق نامه همکاری نیز به امضای طرفین رسید.

در آیین امضای توافق‌نامه همکاری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر و افتتاح موزه این دانشگاه، روح االه دهقانی معاون علمی رییس جمهور با تاکید بر حمایت از استادان محور و الگو در تربیت دانشجویان توانمند، نوآور و اثرگذار گفت: یکی از حلقه‌های مفقوده در دانشگاه‌ها که به واسطه اشتغال استادان دانشگاه به آموزش، فعالیت های فناورانه و تولید علم تا حدی به فراموشی سپرده شده، موضوع شاگردپروری است. بیشتر استادان دانشگاه‌های مطرح و فنی کشور، غالبا سرگرم تولید علم و توسعه فناوری بوده و کمتر روی پرورش، تربیت و بالندگی شخصیت و هویت دانشجویان تمرکز داشته‌اند.

وی افزود: این در حالی است که استادانی داریم که از توانمندی و ظرفیت بسیار بالایی در تربیت و رشد دهی دانشجویانی که آینده‌ساز کشور شوند، برخوردارند.

رییس بنیاد ملی نخبگان افزود: معاونت علمی ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان از استادانی که در کنار کار علمی خود، شاگردپروری می کنند و برای دانشجویان وقت می گذارند، حمایت می‌کند.

دهقانی فیروزآبادی با تاکید بر اینکه نیاز مبرم امروز عرصه آموزش عالی کشور وجود استادان الگو و محور است، افزود: استادان الگو و پرورش دهنده، می‌توانند هویت‌بخش دانشجوی ما باشند و اتصال تاریخی دانشجویان با ظرفیت‌ها و هویتشان را برقرار کنند. این جنس استادان می‌توانند آگاهی لازم را درمورد گذشته، پیشینه و وضعیت کشور به دانشجویان بدهند و به واسطه این پرورش و آگاهی بخشی، امید و انگیزه را در نیروی انسانی دانش آموخته گسترش و تسری بدهند.

وی تصریح کرد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همین رویکرد و در قالب یک طرح غیر فراخوانی که از ۶ ماه قبل آغاز شد، روند شناسایی ۱۱۰ استاد شاگردپرور را در قالب کمیته‌های نخبه محور که بیشتر متشکل از دانشجویانی هستند که با بنیاد ملی نخبگان در ارتباط هستند و شناخت خوبی روی این جنس استادان دارند، آغاز کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور به تقدیر از استادان برگزیده همزمان با سالروز گرامیداشت معلم اشاره کرد و افزود: این ۱۱۰ استاد شناسایی شده اند که همزمان با روز گرامیداشت معلم (دوازدهم اردیبهشت ماه)، طی مراسمی تقدیر می شوند و یک جایزه پژوهشی ۱۰ میلیارد ریالی شامل هدیه نقدی تا اعتبار استفاده از خدمات به شکل دلخواه به ایشان اعطا می شود و از استادان برگزیده، ثبت تجربه و خاطره نگاری می شود.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه این طرح به صورت سالیانه اجرا می شود و از این تعداد، ۱۰ استاد برتر از گرنت تشویقی برخوردار می شوند، افزود: امیدواریم اجرای این طرح به ایجاد انگیزه در استادانی که به موضوع شاگردپروری اهمیت می‌دهند کمک کند و زمینه برای تربیت نخبگان و افراد توانمند که در توسعه علمی و فناورانه مجدانه کار می کنند اثرگذار باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش راهبردی و دستاوردهای ارزنده دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ابتدای تاسیس تاکنون اشاره کرد و گفت: این دانشگاه در مقاطع گوناگون کشور افتخار آفرین بوده و چه قبل از انقلاب و چه در دوران پیروزی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و پس از آن نقش مهمی در سازندگی و توسعه امروز کشور ایفا کرده است.

کد خبر 6092341

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • جام بین‌المللی یا آبروریزی ملی! چرا جام تختی با این شکل برگزار می‌شود؟/ شعار بیلبوردهای شهردار را باور کنیم یا میزبانی درجه۳ دبیر را ؟
  • تماس‌های بی‌وقفه نتانیاهو با بایدن برای جلوگیری از صدور قرار دستگیری برای نتانیاهو
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • وعده رییس فدراسیون والیبال به ساحلی‌بازان برای صعود به المپیک
  • انتقال میزبانی مچ‌اندازی آسیا از کیش به تاشکند!
  • پنج راه برای تکمیل «چرخه استرس» و جلوگیری از فرسودگی یا افسردگی
  • احضار ۶ نفر به کمیته انضباطی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
  • حالت تهوع بعد از ورزش چه دلایلی دارد ؟
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی مصلایی پور را از المپیک‌ کنار گذاشت؟