Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@01:27:09 GMT

جوجه یکروزه مجدد گران شد

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۷۸۰۸۹

جوجه یکروزه مجدد گران شد

حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  تصریح کرد: قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه به ۶ تا ۷ هزار تومان رسیده است که امیدواریم مجدد افزایش نیابد.

وی افزود: گرچه مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه ها جوجه با نرخ ۷ تا ۸ هزار تومان را قبول ندارند و اذعان می کنند که عرضه با این نرخ ها بازار گرمی است، اما بیان چنین اظهاراتی فرار روبه جلو و شانه خالی کردن از مسئولیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسداله نژاد ادامه داد: مسئولان ذی ربط با عوامل افزایش قیمت جوجه یکروزه نمی خواهند برخورد قانونی داشته باشند و به عبارت دیگر مسئولان نمی خواهند بپذیرند که قیمت تمام شده برای مرغدار افزایش یافته است، درحالیکه افزایش قیمت مولفه های تولید نظیر ریز مغذی، جوجه یکروزه، کنجاله سویا و حمل و نقل حداقل ۱۵ درصد بر نرخ تمام شده تولید اثر گذار است.

این مقام مسئول در واکنش به عرضه مرغ گرم بالاتر از نرخ مصوب بیان کرد: علی رغم افزایش هزینه های تولید، مرغداران مرغ تولیدی با نرخ مصوب عرضه می کنند که با این وجود مغازه داران مکلف به عرضه مرغ با نرخ ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان هستند.

به گفته وی، با وجود افزایش هزینه های تولید انتظار می رود که قیمت مصوب مرغ اصلاح شود تا واحدهای مرغداری متحمل زیان نشوند، در غیر این صورت جوجه ریزی کاهش می یابد.

اسداله نژاد با بیان اینکه تامین نهاده همانند قبل در حال انجام است، گفت: گرچه در شرایط فعلی ۱۰۰ درصد نهاده مورد نیاز از سامانه بازارگاه تامین می شود، اما همچنان با تاخیر به مرغداران عرضه می شود که با این وجود باید منتظر ماند و دید که دولت بعد در ارتباط با تامین نهاده چه تصمیمی اتخاذ می کند و آیا راهکاری برای اصلاح سیستم وجود دارد یا خیر؟

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ به بازار وجود ندارد، بیان کرد: در حال حاضر مرغ در تمامی فروشگاه ها و مغازه های پروتئینی وجود دارد، اینکه برخی واحدها به تخلف با نرخ مصوب عرضه نمی کنند، هیچ ارتباطی به میزان تولید ندارد.

این مقام‌مسئول با اشاره به میزان جوجه ریزی واحدهای مرغداری در خرداد گفت: با توجه به واردات بخشی از جوجه مورد نیاز از طریق واردات و کاهش عطش بازار برای جوجه ریزی مازاد بر ظرفیت پیش بینی می شود که ۱۲۰ میلیون قطعه تا پایان این ماه جوجه ریزی صورت گیرد که این میزان جوابگوی نیاز داخل است اما به اعتقاد بنده این آمارها نیاز به راست آزمایی دارد.

به گفته وی، در فصول گرم سال، میزان جوجه ریزی واحدهای مرغداری همانند ماه های خنک سال نیست به طوریکه مرغداران تقاضایی مبنی بر مازاد جوجه ریزی از مجوز خود را ندارند که این امر منجر به کاهش عطش بازار شده است.

قطعی برق تلفاتی در واحدهای مرغداری نداشته است

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی درباره تاثیر قطعی برق اخیر بر میزان تلفات مرغ بیان کرد: با توجه به حساسیت کار، واحدهای مرغداری ژنراتور خوبی دارند که به دلیل آمادگی واحدها، خسارتی از این حیث به مرغداران وارد نشده است.

وی در پایان تصریح کرد: گرچه خسارتی ناشی از قطع برق حذف گله واحدها نداشتیم، اما به طور طبیعی در فصل گرما، تنش گرمایی علاوه بر افزایش ۲ برابری تلفات، تولید را تحت تاثیر قرار می دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت جوجه نهاده دامی کنجاله سویا واحدهای مرغداری جوجه یکروزه جوجه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۸۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است

ایسنا/ایلام معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان ایلام گفت: دریافت نکردن گواهی سلامت از سوی واحدهای مرغداری به معنی جوجه ریزی غیرمجاز است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

 «الهام جم‌زاده» به ایسنا اظهار کرد: مرغداران برای جوجه ریزی در واحدهای خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی، ضدعفونی سالنهای پرورش را بایستی زیر نظر و با تایید کارشناسان دامپزشکی انجام دهند و در نهایت در صورت داشتن شرایط مناسب گواهی جوجه ریزی آنها مورد تأیید دامپزشکی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: واحدهایی که گواهی بهداشتی دامپزشکی برای جوجه‌ریزی کسب نکنند به عنوان جوجه‌ریزی غیرمجاز و تخلف شناخته می‌شود و جوجه‌ریزی غیرمجاز بعنوان تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب شده و سبب به خطر افتادن جمعیت طیور استان شده و ممکن است باعث افزایش خطر بیماری‌های واگیر طیور شوند، پس هرگونه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری برای رعایت مسائل بهداشتی باید تحت نظر دامپزشکی استان صورت گیرد.‌

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: هم اکنون نظارت کامل دامپزشکی ایلام بر جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری استان وجود دارد، هر واحدی هم اگر جوجه ریزی غیرمجاز داشته باشد، چون بازدیدهای کارشناسان دامپزشکی استان سرزده و مستمر هستند، در سریع‌ترین زمان شناسای و واحدهای متخلف بدون هیچ گونه اغماضی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

وی گفت: عدم کسب گواهی بهداشتی از سوی مرغداری‌ها باعث به خطر افتادن سلامت جامعه و باعث اختلال در بازار نیز می‌شود، بنابراین مسئله نظارت بر جوجه ریزی های مرغداری جزء اولویت‌های اساسی دامپزشکی استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود!
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • ثبت رکورد ۱۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در مازندران برای اولین بار در کشور
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی