Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور سرپرست دفتر آمار و فناوری اطلاعات سازمان زندان ها، برای اولین بار سامانه هوشمند ثبت پرونده‌های مجرمان حرفه‌ای و سابقه دار در بازداشتگاه اوین راه اندازی و به بهره برداری رسید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با حضور سرپرست دفتر آمار و فناوری اطلاعات سازمان زندان ها، برای اولین بار سامانه هوشمند ثبت پرونده‌های مجرمان حرفه‌ای و سابقه دار در بازداشتگاه اوین راه اندازی و به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طی جلسه‌ای که با حضور سرپرست دفتر آمار و فناوری اطلاعات، مدیر کل ساماندهی مراکز نظام نیمه آزادی و نظارت الکترونیکی سازمان زندان ها، مدیر کل زندان‌های استان تهران و نمایندگان معاونت امور سامانه‌ها و هوش قضایی مرکز آمار و فناوری قوه قضائیه در بازداشتگاه اوین برگزار شد، ضمن معرفی سامانه جدید ثبت پرونده‌های مجرمان حرفه‌ای و سابقه دار راه‌های همکاری و دسترسی اطلاعات توسط مراجع قضایی بحث و بررسی شد.
سرپرست دفتر آمار و فناوری اطلاعات سازمان زندان‌ها در این جلسه با اشاره به برنامه‌های تحولی قوه قضائیه اظهار داشت: سیستم جدید مکاتبات قضایی موسوم به سمپ، برای سهولت دسترسی مراجع قضایی و مسئولان زندان‌ها جایگزین سیستم میروفایلر خواهد شد.
سیدرضا حسینی ادامه داد: امروز با راه اندازی سه سامانه مهم در بازداشتگاه اوین به عنوان یکی از مراکز بزرگ کشور، پرونده و اطلاعات زندانیان تجمیع و به راحتی در دسترس مراجع قضایی و مسئولان اجرای احکام خواهد بود و روند رسیدگی به پرونده‌ها سریع‌تر صورت می‌گیرد.
وی تصریح نمود: در این سیستم مکاتبات مراجع و زندان‌های استان به صورت مستقیم انجام و تا حد زیادی از اطاله دادرسی و روند نامه نگاری‌های اداری جلوگیری می‌شود که نتیجه آن تعیین تکلیف سریعتر زندانیان خواهد بود.
حسینی همچنین گفت: سامانه جدید پرونده‌های مجرمان حرفه‌ای و سابقه دار این امکان را فراهم می‌کند تا اطلاعات ثبت شده توسط نیروی انتظامی، مراجع قضایی و زندان یک جا متمرکز گردیده، به دفتر دادستانی استان ارسال شود و در صورت نیاز کاربران و مسئولان مشخص شده، به این اطلاعات دسترسی داشته باشند.
مدیر کل ساماندهی مراکز نظام نیمه آزادی و نظارت الکترونیکی سازمان زندان‌ها نیز در این جلسه گفت: قبلاً اطلاعات این قبیل زندانیان به صورت لوح فشرده به دفتر دادستانی ارسال می‌شد، ولی از امروز با راه اندازی سامانه جدید، اطلاعات به صورت آنلاین در شبکه موجود بوده، روند بررسی‌ها در کمترین زمان انجام می‌شود.
خرم آبادی افزود: این سامانه در دو بخش زندانیان سابقه دار و حرفه‌ای را تفکیک و تا اواسط تیرماه در کل کشور راه اندازی می‌گردد. از سوی دیگر جهت حفظ امنیت جامعه، همزمان با آزادی یا اعزام به مرخصی هریک از مجرمان حرفه‌ای به اطلاع نیروی انتظامی خواهد رسید، این اقدام نیز قبلاً به صورت نامه انجام می‌شد، ولی از امروز سیستمی و به روز خواهد بود.
همچنین در این جلسه، مدیر کل زندان‌های استان تهران با تقدیر از تلاش‌های معاونت امور سامانه‌ها و هوش قضایی مرکز آمار و فناوری قوه قضائیه و دفتر آمار و فناوری اطلاعات سازمان زندان‌ها تأکید کرد: راه اندازی سیستم‌های بروز در زندان ها، موجب کاهش اطاله دادرسی و در نتیجه جمعیت کیفری بوده، از سوی دیگر با افزایش بهره وری، دسترسی به فرآیند دادرسی و اطلاعات پرونده‌ها را نیز تسهیل می‌کند.
سیدحشمت اله حیات الغیب ادامه داد: استان تهران با توجه به وسعت استان و مهاجرپذیر بودن، بیشترین آمار جمعیت کیفری کشور را در زندان‌ها پذیرش نموده و ارتقای فعالیت‌های تربیتی، فرهنگی، رفاهی، بهداشت و درمان و اشتغال مددجویان اولویت اصلی اداره کل زندان‌های استان است و اجرای این امر تنها با صرف هزینه، وقت و استفاده از ابزار و دانش متخصصان، اقدامات تربیتی محقق خواهد شد.
وی همچنین گفت: معاونین قضایی، مسئولان اجرای احکام و دفتر فناوری اطلاعات زندان‌های استان تهران همگام با قوه قضائیه و سازمان جهت به روزرسانی اطلاعات زندانیان تلاش می‌کنند و امید است تا پایان ماه جاری به نتایج ارزشمندی نائل شویم.
بنا به این خبر، در ادامه سامانه جدید مکاتبات و ثبت پرونده‌های مجرمان حرفه‌ای و سابقه دار راه اندازی و به بهره برداری رسید و مقرر گردید با آموزش تیمی از کارکنان زندان ها، به زودی امور شناسایی مجرمان حرفه‌ای و سابقه دار انجام شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قوه زندان مجرم قوه قضائیه بازداشتگاه اوین زندان های استان استان تهران سامانه جدید مراجع قضایی راه اندازی قوه قضائیه مدیر کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۸۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • هری کین به آمار 400 گل در دوران حرفه ای خود رسید
  • هری کین به آمار 400 گل در دوران حرفه‌ای خود رسید
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • دستگیری عامل تیرندازی در منطقه فرحزاد تهران
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است