Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، ایرج صفایی مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه گفت : با وجود نیاز به نقدینگی کشاورزان برای خرید نهاده و ماشین آلات مورد نیاز، اجرای کشت قراردادی تضمینی برای خرید محصول محسوب می‌شود.

او گفت : با اجرای کشت قراردادی کشاورزان متعهد می‌شوند که محصول تولیدی را خارج از قرارداد در جایی دیگر عرضه نکرده و از طرفی کارخانه‌ها و صنایع تبدیلی بر مبنای قیمت روز یا قیمت مناسب اقدام به خرید از کشاورزان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه افزود: با اجرای کشت قراردادی، کشاورزان با رغبت بیشتری به تولید ادامه می‌دهند، زیرا که درآمد خوبی از ناحیه فروش محصول کسب می‌شود.

صفایی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و افزایش قدرت خرید را از جمله مزایای کشت قراردادی برشمرد و افزود: با اجرای کشت قراردادی و ارتقای درآمد کشاورزان، قدرت آن‌ها برای خرید ماشین آلات کشاورزی افزایش می‌یابد، خریداران محصولات تولیدی از کشاورزان اعم از بخش دولتی، خصوصی یا شرکت‌های بزرگ این توانایی را دارند که ماشین آلات روز را در اختیار کشاورزان قرار دهند.

او با بیان اینکه کشت قراردادی سبب تأمین نهاده اعم از بذر، کود، سم و ماشین آلات توسط اتحادیه تعاونی‌های تولید و روستایی شده و به سهولت در اختیار کشاورز قرار می‌گیرد، ادامه داد: کشاورزان با استفاده از ماشین آلات روز در تمامی مراحل کاشت، داشت و برداشت می‌توانند ضایعات را کاهش داده و خسارت را به حداقل برسانند.

مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه گفت: با توجه به پتانسیل این استان و هم مرز بودن با کشور عراق و وجود چندین پایانه مرزی، وجود کشت قراردادی و به تبع آن افزایش کیفیت محصول کشاورزی می‌تواند سبب رشد و گسترش تولید در استان کرمانشاه شود، در این راستا شبکه تعاونی‌های روستایی و اتحادیه تعاونی‌های تولید این استان آماده هرگونه همکاری در این موضوع است.

صفایی افزود: در مرحله نخست بیش از یک صد و ۲۰ هکتار مزرعه ذرت در استان کرمانشاه زیر کشت قراردادی رفته که امید می‌رود این مقدار افزایش یابد .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعاون روستایی جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی محصول کشاورزی اجرای کشت قراردادی استان کرمانشاه ماشین آلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۸۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد حسنی عصر یکشنبه در جلسه بررسی پروژه‌های عمرانی بیجار اظهار کرد: شاخص راه روستایی در شهرستان بیجار از میانگین استانی پایین‌تر است و در خصوص افزایش این میزان تصمیماتی اتخاذ شده است.

وی گفت: بر اساس کارهایی که از قبل انجام شده است اکنون میزان ۳۰ کیلومتر جاده روستایی در سطح روستا آماده فعالیت است.

وی اضافه کرد: همچنین برای ادامه این پروژه بین ۱۵ تا ۱۶ کیلومتر پیمانکارانی انتخاب شده است.

حسنی افزود: در سال ۱۴۰۳ با تأمین اعتبار لازم در کمیته برنامه ریزی و با میزان قیری که دریافت می‌شود این پروژه انجام خواهد شد.

وی به ایمن سازی محورهای بیجار نیز اشاره و اعلام کرد: توافقاتی با فرمانداری در خصوص تأمین رنگ و تابلوهای علائم جاده‌ای انجام شده است و از توان ماشین آلات اداره کل راهداری استفاده خواهد شد تا بیشترین کارایی را در مسیرهای مواصلاتی بتوانیم داشته باشیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کردستان عنوان کرد: در خصوص تأمین و تجهیز ماشین آلات تازه در راهسازی و حمل و نقل در شهرستان بیجار تصمیماتی اتخاذ شده است و چون پیمانکار در حال تأمین و خرید ماشین آلات است پس از تأمین سهم بیجار از این ماشین آلات در اختیار شهرستان قرار خواهد گرفت.

وی همچنین به وضعیت کمربندی زاغه اشاره کرد و ابراز داشت: کمربندی زاغه بر اساس تفاهم نامه‌ای که بین سازمان راهداری، شهرداری و فرمانداری بیجار منعقد شده مطالعات اولیه آن انجام شده است و اسناد مناقصه آن بارگذاری شده و ۱۷ اردیبهشت بازگشایی اسناد را داریم.

حسنی تاکید کرد: پیش بینی می‌شود تا یک ماه آینده پیمانکار انتخاب شود و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

کد خبر 6091403

دیگر خبرها

  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • خرید تضمینی ۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان فارس
  • خرید تضمینی گندم در فارس به ۶۰ هزار تن رسید
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است