Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران،  عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه نشست مشترک امروز ستاد انتخابات کشور و هیات اجرایی مرکزی انتخابات با حضور حجج اسلام محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور، سید محمود علوی وزیر اطلاعات و سایر اعضای حقوقی و حقیقی هیات اجرایی مرکزی انتخابات به صورت مشترک با اعضای ستاد انتخابات کشور، در محل وزارت کشور برگزار شد با بیان اینکه ستاد انتخابات کشور از نزدیک همه موضوعات مرتبط با انتخابات را رصد و کنترل می‌کند؛ گفت: در نشست امروز، موضوع اطلس امنیتی انتخابات؛ رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مساله مشارکت انتخاباتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور با بیان این موضوع که امنیت انتخابات از اولویت‌های بسیار مهم ستاد انتخابات کشور است؛ گفت: در جلسه امروز گزارش‌های مرتبط با انتخابات درحوزه امنیت انتخابات که از دی ماه سال گذشته با تشکیل ستاد امنیت انتخابات پیگیری شده، ارائه شد.

رحمانی فضلی با اشاره به گزارش‌های ارائه شده از سوی ستاد امنیت انتخابات کشور، گفت: در شرایط جاری مواجه با موضوع امنیتی خاصی در زمان انتخابات نخواهیم بود. البته مسائل مستحدثه قابل پیش بینی است که این مورد را کاملا رصد می‌کنیم و آمادگی پیشگیری در موارد احتمالی را داریم.

وزیر کشور درخصوص دیگر دستور کار جلسه امروز که به موضوع کرونا و مسائل بهداشتی لازم در زمان تبلیغات و روز رای گیری اختصاص داشت؛ گفت: در این خصوص هم تعداد شعبه‌ها و هم ساعات رای‌گیری افزایش یافته و همچنین تلاش بر این است که شرایط مطلوب بهداشتی در تمام شعبه‌ها محقق شود.

فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا تصریح کرد: در کنار تلاش برای رعایت حداکثری اصول‌ بهداشتی، با هماهنگی وزارت بهداشت و جمعیت هلال احمر، شاهد حضور ناظرین بهداشتی در شعبه‌ها خواهیم بود.

وزیر کشور با اظهار این موضوع که همه این اقدامات با هدف حفظ سلامتی و ایمنی مردم صورت می‌گیرد؛ گفت: امیدواریم با تمهیدات مختلف اندیشیده شده، حداکثر رعایت اصول بهداشتی را در انتخابات داشته باشیم.

رحمانی فضلی در بخش دیگری از صحبت هایش درخصوص برخی نگرانی‌های مطرح شده درخصوص روز رای گیری نظیر کمبود تعرفه و یا قطعی برق هم گفت: همه پیش بینی‌های لازم در این خصوص انجام گرفته و جای هیچ گونه نگرانی نیست.

وی با اشاره به اینکه به هر دو وزارتخانه نیرو و ارتباطات اعلام شده که در روز رای گیری نباید هیچ قطعی برق و ارتباطات در کل کشور اتفاق بیفتد؛ گفت: مسئولان این وزارتخانه‌ها قول داده اند قطعی صورت نخواهد گرفت.

وزیر کشور درخصوص موضوع تعرفه‌ها هم گفت: تعرفه‌ها به اندازه کافی بلکه ۱۰ درصد بیش از آن توزیع شده است و هیچ مشکلی وجود ندارد.

موضوع دستگاه‌های احراز هویت الکترونیک از دیگر محور‌های مورد اشاره وزیر کشور بود که در این خصوص گفت: همه این دستگاه‌ها مجهز به باتری و آفلاین هستند و برای همین نگرانی درخصوص هک این دستگاه‌ها مطلقا وجود ندارد.

رحمانی فضلی با تاکید بر اینکه ستاد انتخابات کشور تمام ابزار‌های لازم را برای برگزاری انتخاباتی کاملا سالم و بی عیب به کار خواهد گرفت؛ گفت: با قاطعیت و صراحت می‌گویم که در فرآیند رای‌گیری از ابتدای حضور مردم در شعبه‌ها، ثبت‌نام و رای گرفتن و رای دادن تا مرحله شمارش نهایی که شامل تجمیع نهایی هم خواهد شد، با اطمینان عرض می‌کنم که به هیچ وجه در این فرآیند امکان هیچگونه تخلف و تقلبی واقعا وجود ندارد.

وزیر کشور با اشاره به تجربه دوره قبل انتخابات گفت: در دوره قبل هم برخی شکایت‌ها از عوامل مطرح شد که همه این‌ها در قوه قضاییه رسیدگی شد و تقریباً بیش از ۹۰ درصد آن‌ها منجر به تبرئه شد و بقیه هم در فرآیند مرتبط با رای نبوده است و مثلا مربوط به جانبداری در قالب صحبت و کلام بوده است. این احکام هم که قوه قضائیه صادر کرد بحمدا... موجب روسفیدی همه عزیزانی شد که در مراحل مختلف به ما کمک می‌کنند.

بررسی شرایط مشارکت در انتخابات دیگر دستور کار جلسه امروز نشست مشترک عوامل هیات اجرایی مرکزی با ستاد انتخابات کشور بود و در این خصوص وزیر کشور خاطر نشان کرد: مشارکت موضوع مهمی است، اما در شرایط کرونایی فعلی کانون‌های مشارکت آفرین در کشور با کندی و عدم فعالیت مواجه هستند.

وزیر کشور با اشاره به مدارس و دانشگاه‌ها و مساجد که از مهم‌ترین کانون‌های مشارکت آفرین انتخابات در کشور طی دوره‌های گذشته انتخابات بوده اند؛ گفت: این مراکز اکنون به خاطر کرونا تعطیل هستند دانشگاه‌ها از نظر مشارکت سیاسی بسیار مهم هستند، اما اکنون تعطیل است؛ مساجد هم که محل برگزاری اجتماع و نماز هستند در حال حاضر با تعداد اندکی فقط در حد نماز فعال هستند.

رحمانی فضلی همچنین به فعال نبودن ستاد‌های نامزد‌ها در مراکز استان‌ها و شهرستان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر اکثر نامزد‌ها در شهرستان‌ها و استان‌ها هنوز ستادی ندارند و علی القاعده وقتی ستاد ندارند، فعالیتی هم ندارند.

وی در این خصوص گفت: ستاد انتخابات کشور برای برگزاری میتینگ‌ها با شرط امکان استفاده از ۳۰ درصد فضا مجور داده است، اما تا امروز میتینگی هم برگزار نشده است.

رحمانی فضلی در این راستا درخواست کرد: در شرایط کنونی بایستی همه دستگاه‌ها، مردم و کانون‌های سیاسی و اجتماعی که توان تأثیرگذاری دارند، فعال شوند و به پرشور شدن انتخابات کمک کنند.

وزیر کشور به آغاز تبلیغات انتخابات شورا‌های شهر و روستا به عنوان زمینه‌ای برای پرشور شدن فضای انتخابات در کشور اشاره کرد و گفت: امیدواریم با شروع تبلیغات انتخابات شورا‌های شهر، این تبلیغات در افزایش مشارکت و گرمی بازار تبلیغات موثر باشد.

رحمانی فضلی درخصوص مسائل مطرح شده در خصوص مناظرات و برنامه تبلیغاتی نامزد‌ها هم گفت: برخی اعضا درباره بهبود مناظره‌ها و برنامه‌های تبلیغاتی کاندیدا‌ها پیشنهاداتی داشتند که این پیشنهادات در جلسه فردای کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وزیر کشور در پایان خاطرنشان کرد: تمامی مقدمات، ظرفیت‌ها و امکانات برای برگزاری انتخابات سالم و قانونی در کشور فراهم است و انشاءا.. در روز ۲۸ خرداد ماه سال جاری شاهد حضور پرشور مردم و شرایط امن، سالم و قانونی برای انتخابات در کشور خواهیم بود.

پربیننده ترین سه وزیر زن در دولت خواهم داشت / میانگین سنی دولت ۴۵سال خواهد بود شکایت مجلس از روحانی به قوه قضائیه ارسال شد / نمایندگان مدعی نقض اصول ٧٧ و ١٢۵ قانون اساسی توسط دولت شدند تیتر یک سایت رهبر انقلاب +عکس هشدار روسیه به اعضای شورای حکام درباره برجام همتی: بودجه امسال وحشتناک است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری 1400 انتخابات ۱۴۰۰ ستاد انتخابات کشور امنیت انتخابات وزیر کشور وزیر کشور رحمانی فضلی وجود ندارد دستگاه ها رای گیری شعبه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۹۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است/ استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران

به گزارش قدس آنلاین «محسن اسلامی» با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها(مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستادهای انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزدها و سامانه شفافیت به نامزدها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از فردا دریافت می‌کنند

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از فردا دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است/ استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران