Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید جلیلی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شامگاه امروز با حضور در مسجد فیروزآبادی شهرری در جمع مردم این شهرستان اظهار کرد: حرف هایی که در فضای انتخابات گفته می شود باید به آن عمل شود.

وی گفت: خداوند به مومنان می‌فرماید؛ اگر حرفی می‌زنید باید به آن عمل کنید چراکه این خیلی سنگین است که حرف های بی پشتوانه بزنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در فضای انتخاباتی ممکن است نامزدها حرف هایی بزنند که بدون پشتوانه باشد و نتوانند عمل کنند افزود: رهبر معظم انقلاب چند روز پیش هشدار دادند که سعی کنید حرف هایی بزنید که دقیق باشد و اگر قولی می‌دهید باید بتوانید آن را محقق کنید.

جلیلی ادامه داد: اگر بخواهیم کشور در ۴ سال آینده تغییر کند و از رنج‌های ۸ سال گذشته متفاوت باشد، لازمه‌اش این است که صحبت‌ها نشان از واقعیت باشد.

وی با بیان اینکه نمی‌شود کشور را با نمایش و همایش اداره کرد، بیان کرد: کار نمایشی یعنی اینکه وقتی کاری انجام نشده است، با نمایش به مردم بگویند که چنین کاری انجام شده است لذا نباید اجازه دهیم کارها بدون پشتوانه و نمایش باشند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید براینکه آزادی باید واقعی باشد نه نمایشی، تصریح کرد: مردم از موضوعات اقتصادی در رنج و سختی هستند، ده‌ها میلیون ایرانی را بی‌تدبیری و بی اعتنایی در فشار اقتصادی حبس می‌کنند و شعار آزادی می‌دهند.

دیپلماسی نمایشی جای دیپلماسی واقعی را گرفته است
جلیلی با بیان اینکه دیپلماسی نمایشی جای دیپلماسی واقعی را گرفته است افزود: دیپلماسی نمایشی کشور را با همه امکانات و توانمندی معطل آمریکا و چند کشور اروپا می‌کنند.

وی اضافه کرد: این تعاملات پس از هشت سال چه نتیجه ای داشته است؟ نتیجه اش این بود که برای راه آهن از اطریش آشپز آوردند. در حالی که جوانان کشورمان با همه توانمندی در مرزهای دانش آمادگی های لازم را دارند با تعاملات نمایشی خود آشپز اطریشی می آورند و به آن افتخار می‌کنند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه بیان کرد: صحبت از عقلانیت می کردند و دم از عقل و واقع بینی می زدند و هر کسی از کارشان ایراد گرفت به توهم متهم می‌کنند اما خودشان توافقی می‌کنند که در ان هیچ عقلانیتی نیست.

جلیلی تاکید کرد: اگر در انتخابات توجه لازم را نداشته باشیم ممکن است کشور در مسیری قرار بگیرد که طی هشت سال آینده نتواند تعالی ملت ایران را رقم بزند.

وی با اشاره به مشکلات مسکن مردم گفت: عده‌ای گفتند مسکن مهر مرخرف است اما هیچ طرحی جایگزین نکردند و ساخت ۷۵۰ هزار مسکن در در سال را به ۳۵۰ هزار مسکن کاهش دادند که همین افراد پنج بار از مجلس رای اعتماد گرفتند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: در هشت سال گذشته روندی طی شد که امروز آثارش را دیدیم لذا برای اینکه از این هشت سال عبور کنیم باید تعارفات را کنار بگذاریم زیرا نمی‌توان نسبت به حقوق و منافع مردم تعارف داشت.

جلیلی با بیان اینکه تمام برنامه‌های ما قابل دفاع است و اگر کسی نقدی دارد حاضر به مناظره هستیم، افزود: تمام برنامه‌هایی که با کمک کارشناسان در دولت سایه تهیه کرده‌ایم با مطالعه و برنامه ریزی دقیق است و هر کاندیدایی بخواهد مناظره اختصاصی با وی انجام می‌دهم.

کشور باید جهشی اداره شود
وی با بیان اینکه در طول هشت سال گذشته سایه به سایه تحولات و مشکلات کشور را با حضور جوانان نخبه و اساتید دانشگاه زیر نظر داشته‌ایم، افزود: برای حل مشکلات در چهار سال آینده نمی‌شود مملکت را به صورت روزمرگی و اکتفا کردن به حداقل‌ها اداره کرد، برای حل مشکلات نیازمند یک جهاد کلی در میان مردم و مسؤولان هستیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه به راحتی می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق از مشکلات کشور عبور کرد افزود: کشور در چهار سال آینده نیازمند یک جهش است و برای ایجاد آن باید بدون تعارف و با برنامه عمل کرد، به هر میزان که مسؤولان زیر بار مسؤولیت بروند به همان میزان مشکلات گرانی، تورم، مسکن و بیکاری جوانان از روی دوش مردم برداشته خواهد شد.

جلیلی تاکید کرد: امروز کشور فرصت‌های زیادی در حوزه‌های مختلف کشاورزی، شیلات، صنعت، گردشگری و سایر رشته ها دارد که باید دولت آینده بتواند از آنها استفاده کند.

مناظره تلویزیونی نامزدها شبیه مسابقه هوش است
وی در ادامه با اشاره به مناظره تلویزیونی نامزدهای ریاست جمهوری گفت: مناظره‌ها شبیه مسابقه هوش است، یک سوال به نامزدها می‌دهند باید در چهار دقیقه جواب کاملی بدهد در اینجا نیز کاندیداها با تعارف جواب می‌دهند، در مناظرات باید به گونه‌ای باشد که نامزدها راه حل عملی را بیان کنند نه به شکل نظری و با تعارف موضوعی را جواب دهند.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مردم باید با یکدیگر در خصوص برنامه‌های نامزدها صحبت کنند، عنوان کرد: امروز وظیفه همه ما است که در این چند روز مانده به انتخابات آگاهانه همه مردم را بر سر صندوق‌های رای بیاوریم و انتخاب درستی انجام دهیم.

جلیلی خاطرنشان کرد: تجربه ۴۰ سال گذشته نشان داده است که هر جا ملت پا به عرصه گذاشته‌اند شاهد تحولات عظیم مانند هشت سال جنگ تحمیلی بوده‌ایم و هر جا مردم پای کار نبودند شرایط خوبی رقم نخورده است.

وی تاکید کرد: دولت آینده ایران باید بداند که نمی‌شود کشور را با مدیران کل و معاونان اداره کرد بلکه باید شرایطی فراهم شود که مردم پای کار بیایند و مسؤولان نیز بدون تعارف پاسخگوی عملکردشان به مردم باشند.

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دیپلماسی نمایشی سال گذشته سال آینده هشت سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۷۹۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ فروش نفت و گاز در شرایط تحریمی اقتضاهای خاص خودش را دارد. در شرایطی که فروش این منابع توسط کشور با محدودیت روبروست و تحریم کنندگان تلاش خود را در راستای فلج کردن اقتصاد کشور به کار گرفته اند، چاره اندیشی برای فروش نفت و گاز کشور ضروری است.

در همین راستا، وزارت نفت به اجرای سیاست هایی به منظور حل مشکلات کشور در شرایط تحریمی پرداخت. به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال و هوشمندانه در ارتباط با همسایگان از جمله سیاست هایی بود که دولت سیزدهم در پیش گرفت. در اثر این سیاست ها، بهبود روابط با پاکستان، ترکمنستان، عراق و ترکیه در دستور کار قرار گرفت و بسترسازی برای از سر گیری خط لوله صلح، آغاز دوباره سوآپ گاز از ترکمنستان و ادامه فروش گاز به ترکیه و عراق تحقق یافت.

سیاست دیگری که وزارت نفت دنبال کرد، صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای دیگر و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی بود. در شرایطی که به لحاظ مالی در مضیقه هستیم، تلاش کردیم از طریق ارائه خدمات به سایر کشورها و فروش نفت به آن ها به همکاری در پالایشگاه هایشان بپردازیم.

نظرات محمدحسن دیده ور، عضو اتاق بازرگانی ایران را در خصوص دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم و مزیت هایی که برای کشور داشته است، در ادامه می خوانید.

دیده ور در گفتگو با تابناک اقتصادی در خصوص دیپلماسی انرژی فعال دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: دیپلماسی اقتصادی فعال در حوزه انرژی و سیاست گذاری کلان در توسعه تجارت انرژی کشور دو بال سیاست خارجی ایران بوده است که به موازات یکدیگر پیش رفتند و توانستند کمک زیادی به رشد فروش نفت ایران داشته باشند.

خوشبختانه شاهد هستیم که روابط کشورمان نیز با همسایگان در حال بهبود است. به طور مثال، تنش زدایی ای که از روابط خود با عربستان کردیم، بسیار به جا و مناسب بود. بهبود روابط با هند، ترکمستان و عراق نیز اقدام خوبی در جهت توسعه تجارت انرژی کشور بوده است.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی خاطرنشان کرد: بخش زیادی از این موضوع که امور کشور در حال پیشرفت است، به موضوع بهبود روابط با دیگر کشورها برمی گردد. در حوزه های مختلف شاهد هستیم که سیاستمداران کشور در حال تنش زدایی و احیای روابط هستند که بسیار کمک کننده است.

دیده ور گفت: اشتیاق زیادی از سوی فعالان اقتصادی دیگر کشورها برای همکاری با ایران و فعالیت در فضای کشور ما وجود دارد. حتی فعالان اقتصادی کشورهای اروپایی به حضور در فضای اقتصادی ایران تمایل دارند. می توانیم از این فرصت ها به نحو احسن در راستای رشد اقتصادی کشور بهره ببریم.

وی ادامه داد: وزارت نفت اقدامات خوبی را در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها به اجرا گذاشت. به ویژه در ونزوئلا فعالیت های خوبی داشتیم. ارائه خدمات به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی را سیاست درستی می دانم. از این طریق به بازارسازی تضمینی برای نفت کشور می پردازیم و نوعی اشتغالزایی برای متخصصان داخلی کشور رقم می زنیم.

دیده ور گفت: قرار بود همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی در چند کشور دیگر نظیر سودان نیز پیگیری شود. به طور کلی صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی را مثبت ارزیابی می کنم.

وی ادامه داد: شرکت های واسطه ای در صنایع نفت و گاز سودهای سرشاری کسب می کنند. از طریق همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی و تبدیل نفت و گاز به فرآورده، می توانیم خودمان از این مزیت ها بهره مند شویم.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: لازم است دولت پیگیری ای در مورد تحریم ها در مجامع بین المللی داشته باشد. برخی از اقلامی که مورد نیاز صنایع است، اصلاً تحت تحریم نیستند، اما متاسفانه مانند اقلام تحریمی با آن ها برخورد می شود و برایمان مشکل ساز شده است. دولت ایران می تواند این موضوع را در مجامع بین المللی پیگیری کند که همه اقلام مورد نیاز در صنایع تحریم نیستند.

 

دیگر خبرها

  • ۱۲۰۰ شعبه اخذ رای در مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات فعال می‌شوند
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • قانون جامعی در مورد حقوق عامه و آزادی‌های مشروع وجود ندارد
  • دیپلماسی اقتصادی، برگ برنده همسایگی
  • نصرت‌الله میرزایی درگذشت
  • وحشت ایالات‌متحده از شعار آزادی فلسطین در آمریکا
  • گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی
  • تعزیه‌خوان باسابقه خمین درگذشت/ پیام تسلیت مدیرکل هنرهای نمایشی
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت است/ توفیق دیپلماسی اقتصادی