Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه گفت: تفاهم نامه صورت گرفته بین ایران و آذربایجان زیرساخت‌های ریلی و جاده‌ای دو کشور در حوزه حمل و نقل و کریدورهای شمال به جنوب و شرق به غرب را تقویت و توسعه خواهد داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و شاهین مصطفی آف معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان عصر چهارشنبه از بارانداز ریلی آستارا - آستارا، پل ریلی راه‌آهن، پایانه مرزی و همچنین مجتمع بندری آستارا بازدید کرده و از نزدیک با زیرساخت‌های اقتصادی و مرزی شهرستان آستارای ایران در شمال غربی استان گیلان آشنا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد اسلامی در حاشیه بازدید در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تفاهم نامه ساخت پل جاده‌ای بر روی رودخانه مرزی آستارا چای به امضا رسید، اظهار کرد: بر اساس این تفاهم نامه امضا شده، طرح ۴.۷ میلیون یورویی ساخت پل جاده‌ای بر روی رود آستاراچای با سهم هزینه ۵۰ درصد هر یکی از طرفین به صورت مشترک و به مدت ۱۲ ماه اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تعاملات و همکاری‌های دو کشور ایران و آذربایجان در حوزه‌های اقتصادی مختلف در حال گسترش است، افزود: افزایش حجم گردش تجاری و حمل و نقل و ترانزیت میان دو کشور ایجاب می‌کند که ما ظرفیت پایانه‌های حمل و نقل خود را گسترش دهیم.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در کنار پروژه ریلی آستارا - آستارا که در حال احداث و بهره برداری است، نیازمند ایجاد پایانه خودرویی برای مسافرت و تجارت میان دو کشور بودیم که اتوبان باکو - آستارا را به اتوبان آستارا - اردبیل متصل کند.

وی، گفت: با احداث این پل خودرویی بر روی رود آستاراچای با هزینه مشترک ۵۰ درصد از هر یک طرفین و با توجه به افزایش ظرفیت‌های حمل و نقل و ترانزیت در پایانه آستارا، شرایط خوبی برای تجار و فعالان اقتصادی فراهم می‌شود.

اسلامی هدف از سفر به نخجوان را بازدید از زیربنای حمل و نقل برای توسعه و تبادلات ترانزیتی عنوان کرد. اسلامی، ادامه داد: همچنین هدف از این دیدار پیگیری پیشنهادات وزیر امور خارجه ایران در دیدار اخیر با رئیس جمهوری آذربایجان شامل کریدور مورد نظر و پیگیری جمهوری آذربایجان و عبور بخشی از این کریدور در داخل ایران بوده است و به همین دلیل مسیر حدود ۸۰ کیلومتری را در امتداد رود ارس را به اتفاق هیأت آذربایجانی بازدید کردیم.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اهمیت کریدورهای غرب و شرق و شمال و جنوب، اظهار کرد: در تلاش هستیم تا اتوبان رشت - آستارا به سمت باکو تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد و با افتتاح این اتوبان مسیر آستارا به باکو به دو و نیم ساعت کاهش می‌یابد.

وی، ادامه داد: احداث پایانه ریلی در پارس آباد شهرستان اردبیل دو ماه پیش در هیأت دولت مورد تصویب قرار گرفت که امیدواریم با اجرای این مصوبه پایانه ریلی جدیدی در شهرستان پارس آباد راه اندازی شود.

اسلامی، گفت: در قالب این مصوبه و با سرمایه گذاری بخش خصوصی قرار است پنج کیلومتر ریل جدید در این شهرستان احداث و هفت کیلومتر ریل قدیمی مورد بازسازی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی محمد اسلامی آستارا حمل و نقل جاده ای جمهوری آذربایجان حمل و نقل وزیر راه دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۰۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت از اعلام آمادگی وزارت بهداشت ایران برای همکاری در زمینه تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران-آفریقا با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد ۱۶ هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با ۶۰۰ هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری ۳۰ میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه در نشست گامبیا
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا