Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان خواستار تسریع در عملیات احداث پل جدید ترانزیتی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان شد.

شاهین مصطفی اف، در جریان سفر خود به بندر مرزی آستارا و بازدید از زیرساخت های حمل و نقل بین المللی در این شهرستان، اظهار کرد: اتوبان باکو به آستارا در خاک جمهوری آذربایجان احداث و به بهره برداری رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اتصال این اتوبان به آستارای جمهوری اسلامی ایران و سپس رشت - قزوین می تواند تسهیل کننده در جابجایی و ترانزیت کالا بین دو کشور باشد، ادامه داد: طرف ایرانی باید ۱۴۰۰ متر اتوبان را از نقطه صفر مرزی آستارا تا کمربندی آستارا – اردبیل احداث کند.

مصطفی اف، با تأکید بر اینکه زمان در اجرای این پروژه از الزامات است، خاطرنشان کرد: طرف ایرانی متعهد شده است تا این مسیر را تا ۱۲ ماه آینده تکمیل و به بهره برداری برساند.

وی اضافه کرد: زیرساخت های گمرک و پایانه باید در جوار پل جدید ترانزیتی در خاک ایران ایجاد شود تا بتوانیم ارائه خدمات را تسهیل کنیم.

به گزارش ایسنا، شامگاه گذشته "شاهین مصطفی اف"، معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان، جاوید قربان اف" مدیرعامل راه آهن جمهوری آذربایجان، "محمد اسلامی" وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران، "سعید رسولی" مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران، "محمد راستاد" رئیس سازمان بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی ایران و استانداران استان های شمال غرب کشور از زیرساخت های وزارت راه و شهرسازی در شهرستان مرزی بندر آستارا بازدید کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی آستارا راه آهن آستارا آستارا استانی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران جمهوری آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۰۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژانس انرژی اتمی باید بداند شرایط تغییر کرده و ایران به عقب باز نمی‌گردد

کارشناس مسائل بین‌الملل در رابطه با سفر مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران گفت: اگرچه آقای گروسی و تیم غربی همراه او تمایل دارند که سطح غنی سازی ایران را هرچه بیشتر کاهش بدهند و حتی به زیر ۶ درصد برسانند، اما باید بدانند که شرایط تغییر کرده است و جمهوری اسلامی حاضر به پذیرش شرایط قبلی نیست.

یاسر اردشادمنش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مورد سفر روز گذشته رافائل گروسی، مدیرکل آژانس انرژی اتمی به ایران اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه درهای دیپلماسی خود را برای مذاکره با آژانس نبسته است، این در حالی است که ایران علیرغم انجام دادن تعهدات خود، هنوز از امتیازهایی که قرار بوده است از ان پی تی به دست آورد منتفع نشده است.

وی با بیان اینکه شرایط از تیرماه سال ۱۳۹۴ و امضای برجام، بسیار تغییر کرده است گفت: شرایط کنونی جامعه جهانی بسیار ناامن شده است، جنگ روسیه و اوکراین، اقتصاد بد حاصل از کووید ۱۹، بالا رفتن قیمت نفت، فروش نفت جمهوری اسلامی ایران در حدود ۳ میلیون بشکه که رکورد بسیار بالایی حتی در مقایسه با در زمان پیش از تحریم‌ها است و گرفتن درآمد ارزی حاصل از آن، حمله رژیم صهیونیستی به غزه و بسیج شدن افکار عمومی علیه صهیونیست‌ها، دفاع مشروع ایران در عملیات وعده صادق و غافل گیر شدن تمام قدرت‌های جهانی از دیدن قدرت تدافعی ایران همگی مواردی هستند که سبب شده آقای گروسی با توجه به اینکه افکار عمومی نیز از بالا بردن درصد غنی سازی حمایت می‌کنند، این سفر را الزامی بداند تا متوجه شود نیت ایران برای ساخت یا نزدیک شدن به بمب اتم چگونه است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: اگرچه آقای گروسی آرژانتینی و همکاران و تیم غربی همراه او تمایل دارند که سطح غنی سازی جمهوری اسلامی ایران را هرچه بیشتر کاهش بدهند و حتی به زیر ۶ درصد برسانند، اما باید بدانند که شرایط تغییر کرده است و جمهوری اسلامی ایران حاضر به پذیرش شرایط قبلی نیست.

ارشاد منش تاکید کرد: در مجموع با توجه به اشتیاق آژانس و آقای گروسی به بازرسی‌های بیشتر از سایت‌های جمهوری اسلامی ایران مانند ورامین، تورقوزآباد و جابر ابن حیان، به نظر نمی‌رسد جمهوری اسلامی ایران اجازه بازرسی‌های بیشتر را به آژانس بدهد و عملاً توپ در زمین غرب و آژانس انرژی اتمی است؛ امروز شرایط به سود ایران است و ایران هرگز به عقب بر نخواهد گشت.

وی با اشاره به برگزاری نشست شورای حکام در ماه آینده گفت: به عقیده من، شورای حکام باتوجه به شرایط جدید جهانی و جایگاه ایران و تجربه آنها در تأمل و پاسخ ایران، بیانیه و موضع تندی نخواهد داشت.

کد خبر 751301

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق از یک جنگ خانمان سوز جلوگیری کرد
  • پیامدهای میان مدت پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • آژانس انرژی اتمی باید بداند شرایط تغییر کرده و ایران به عقب باز نمی‌گردد
  • رئیسی یک قانون جدید ابلاغ کرد
  • تسریع در اتمام پروژه آزاد راه ارومیه _تبریز در دستور کار قرار دارد
  • سفیر نیوزلند در ایران: از سفر به قزوین هیجان زده شده ام
  • ۱۷۳۴ کلاس درس در آذربایجان‌غربی در حال احداث است
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید