Web Analytics Made Easy - Statcounter

رقم کل بدهی خارجی کشور در پایان سال ۹۹ به ۹۱۴۲ میلیون دلار رسید که از این رقم ۱۹۶۶ میلیون دلار مربوط به بدهی کوتاه مدت و ۷۱۷۶ میلیون دلار مربوط به بدهی میان مدت و بلند مدت است.

خبرگزاری میزان - بررسی آمار منتشره از سوی بانک مرکزی نشان می‌دهد در ۱۲ ماهه سال ۹۹ بالغ بر ۳۳۷۳۶ هزار تن کالا به ارزش ۳۸۸۹۳ میلیون دلار وارد کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین میزان واردات در اردیبهشت ماه امسال با حجم ۳۸۷۹ هزار تن بوده، اما بیشترین ارزش واردات مربوط به اسفندماه با ۴۵۷۲ میلیون دلار بوده است.

کمترین میزان واردات نیز مربوط به مرداد ۹۹ به میزان ۲۰۴۱ هزار تن و ارزش ۲۷۸۵ میلیون دلار در آمار ماهانه صادرات واردات گمرکی به ثبت شده است.

بررسی روند صادرات کالا در سال ۹۹ نشان می‌دهد بالغ بر ۱۱۳۶۷۴ هزار تن کالا با ارزش ۳۴۹۹۸ میلیون دلار به کشور‌های مختلف صادرات صورت گرفته است.

در این بین بیشترین حجم صادرات در اسفند ۹۹ با مقدار ۱۰۵۸۴ هزار تن بوده است که ارزش آن بالغ بر ۳۸۰۰ میلیون دلار به ثبت رسیده است.

آمار‌های اعلامی از منابع مقدماتی گمرک استخراج شده و بدون احتساب میعانات گازی است.




رقم کل بدهی خارجی کشور در پایان اسفند ۹۹ براساس سررسید اولیه بدهی‌ها به ۹۱۴۲ میلیون دلار رسیده است که از این رقم ۱۹۶۶ میلیون دلار مربوط به بدهی کوتاه مدت و ۷۱۷۶ میلیون دلار مربوط به بدهی میان مدت و بلند مدت است.

میزان بدهی خارجی برحسب یورو نیز ۷۶۴۵ میلیون یورو بوده است که ۱۶۴۴ میلیون یورو کوتاه مدت و ۶۰۰۱ میلیون یورو میان مدت و بلند مدت بوده است.



متوسط ماهانه نرخ فروش دلار در بازار آزاد در اسفند ۹۹ رقم ۲۴ هزار و ۶۶۴ تومان بوده و نرخ در بازار بین بانکی ۴۲۰۰ تومان به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: حجم تجارت خارجی ایران و آمریکا در سال ۹۹ اعلام شد

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی تجارت خارجی بدهی خارجی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی تجارت خارجی بدهی خارجی میلیون دلار مربوط به بدهی بدهی خارجی هزار تن سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۰۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد

به گزارش خبرگزاری مهر، صمد حسن‌زاده در همایش تجاری ایران و چین که در حاشیه رویداد ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: چین با حجم تجارت دوجانبه بیش از ۳۰ میلیارد دلار، اختلاف زیادی نسبت به شرکای تجاری دیگر ایران دارد و شریک نخست تجاری کشور است. همچنین این ظرفیت وجود دارد که سقف تجاری دو کشور به ۵۰ میلیارد دلار ارتقاء یابد.

وی افزود: ایران در گذشته اولین شریک تجاری چین در خاورمیانه بود اما در حال حاضر رتبه ایران به بالاتر از پنج رسیده و بنابراین باید این رتبه را دوباره ارتقاء دهیم. امیدواریم دو کشور بتوانند از پتانسیل‌های بخش خصوصی برای توسعه روابط دو جانبه بهره‌برداری بیشتری کند.

حسن زاده ادامه داد: ظرفیت سرمایه گذاری خارجی برای چینی‌ها به ویژه در مناطق آزاد فراهم شده است. همچنین شرکت‌های چینی می‌توانند از طریق ایران به بازارهای منطقه‌ای دسترسی داشته باشند.

رییس اتاق ایران گفت: بخش خصوصی ایران در بیشتر زمینه‌های صنعتی، معدنی، تجاری از جمله در محصولات پزشکی، فولاد، مصالح ساختمانی، محصولات دانش بنیان، خدمات فنی و مهندسی، صنایع دستی، گردشگری و غیره آماده همکاری برای آشنایی بیشتر جوامع تجاری دو کشور است. اتاق بازرگانی ایران به عنوان بزرگترین تشکل اقتصادی و نماینده بخش خصوصی آماده همکاری در توسعه روابط است.

کد خبر 6093443 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • عبور از دژاووی بورسی
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور