Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسف عینی‌زاده رئیس ائتلاف جاهد و ستاد مستقل اصولگرایی کشور و فعال اصولگرا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره کناره‎‌گیری نامزد‌های جریان انقلاب به نفع یک نامزد نهایی، اظهار کرد: کاندیدا‌هایی که نمایندگان جریان انقلاب هستند بر حسب وظیفه آمده‌اند و رهبری در منویات خودشان بار‌ها تاکید بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات داشته‌اند و فرموده‌اند در انتخابات حضور حداکثری مردم اصل و انتخاب افراد فرع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات بسیار اهمیت دارد، گفت: نمایندگان جریان انقلاب برای شور و شوق بخشیدن به فضای انتخابات آمده‌اند و طبیعی است اگر احساس کنند فردی اصلح‌تر وجود دارد و کناره گیری آن‌ها شور و شوق انتخابات را کم نمی‌کند کناره‌گیری خواهند کرد، اما اگر فکر کنند کناره گیری‌شان به فضای انتخابات لطمه وارد می‌کند قطعا در صحنه خواهند ماند.

این فعال اصولگرا تصریح کرد: هر چه جلوتر می‌رویم وضعیت انتخابات مشخص می‌شود که لایه‌های مختلف جامعه به سمت کدام نامزد گرایش دارند و اگر گرایش اکثر مردم به فردی باشد که اصلح‌تر است نیرو‌های جریان انقلاب نیز کناره‌گیری خواهند کرد، البته همه چیز بستگی به فضای جامعه دارد که این کناره گیری به مشارکت مردم ضربه وارد نکند، امکان هم دارد که نیروهای جریان انقلاب کناره‌گیری نکنند.

بیشتر بخوانید

۹۰ درصد احتمال می‌دهم که رئیسی پیروز انتخابات ۱۴۰۰ شود/ انتخابات به دور دوم نمی‌کشد

عینی زاده درباره میزان مشارکت مردم در انتخابات ۱۴۰۰، بیان کرد: مشارکت مردم در این دوره از انتخابات ربطی به این دوره ندارد و به ۸ سال گذشته مربوط است ، ۸ سال است که مردم را ناامید و از اصول انقلاب عبور کرده‌اند و عزت مردم را در داخل و خارج لکه دار کردند و ارزش ایرانی را زیر سوال برده‌اند.

وی ادامه داد: دغدغه اصلی مردم معیشت است و همین مسئله باعث شده مردم در این ۸ سال دلسرد شوند، حتی گاهی هم با برنامه این دلسردی را در مردم ایجاد کردند. قطعا این ناامیدی که توسط دولت در جامعه ایجاد شده است بر میزان مشارکت مردم در انتخابات تاثیرگذار خوااهد بود، همچنین کرونا هم عاملی شده تا میزان مشارکت کم شود چراکه شرایط رای‌گیری در منزل برای افرادی که امکان حضور میدانی برای رای دادن را ندارند نیست.

این فعال سیاسی اصولگراخاطرنشان کرد: مردم ایران مردم غیوری هستند و همیشه حضور خودشان را در صحنه داشته‌اند، امیدوارم آن اندازه که در شان انقلاب و کشور است انتخابات برگزار شود و مردم پای کار باشند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400 مردم در انتخابات مشارکت مردم حداکثری مردم جریان انقلاب کناره گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۰۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماد‌های عجیب در انتخابات هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، کتری"، " لیوان"، "دمپایی"، جارو، " فیل"، " دسته گل"، کتاب، "عینک"، " دوچرخه" و هزاران نماد دیگر این روز‌ها در تبلیغات نامزد‌ها و احزاب در سطح خیابان‌ها و کوچه‌های شهر‌های مختلف هند دیده می‌شود.
در هند طبق قانون هر حزب و نامزدی باید در انتخابات ملی، ایالتی و محلی باید یک نشان تصویری داشته باشد.
تاریخچه اجبار داشتن نماد به سال‌های اول استقلال هند برمی‌گردد، زمانی که کمتر از ۲۰ درصد مردم هند با سواد بودند و رای دهندگان باید نامزد‌های منتخب خود را از روی نماد‌ها و نشان‌های تصویری انتخاب می‌کردند نه نام هایشان.
در زمان کنونی نیز که گفته می‌شود بیش از سه چهارم هندیان باسواد تلقی می‌شوند، اما همچنان این نشانه‌های تصویری حرف اول را در هنگام انتخابات می‌زنند.
از اولین انتخابات در سال ۱۹۵۱ میلادی زمانی که دست‌کم ۵۳ حزب برای حدود ۴۵۰۰ صندلی مجلس ملی و مجالس ایالتی با هم رقابت کردند کمیسیون انتخابات نماد‌هایی را به احزاب اختصاص داد و هر نامزدی می‌توانست با این نماد در انتخابات شرکت کند.
فرمان نماد‌های انتخاباتی در سال ۱۹۶۸ میلادی به همه احزاب در سطح ملی، ایالتی، محلی و همچنین نامزد‌های مستقل داده شد.
اولین نماد انتخاباتی در هند متعلق به کنگره بود حزبی که در مبارزات آزادی بخش و جنبش استقلال طلبی هند نقش فراوانی داشت.
نخستین نماد انتخاباتی حزب کنگره "یک جفت گاو نر" بود. پس از انفکاک در آن، نماد حزب به "گاوی که به گوساله خود شیر می‌دهد" تغییر کرد.
از سال ۱۹۷۹ "دست " نماد حزب کنگره شد.
حزب حاکم بی جی پی در سال ۱۹۸۰ تشکیل شد. این حزب نماد انتخاباتی خود را "نیلوفرآبی" برگزید. بنیانگذاران آن اعلام کردند تاریکی جای خود را به نور خورشید خواهد داد و نیلوفر آبی شکوفا می‌شود.
حزب عام آدمی یا عامه مردم که سال ۲۰۱۱ در دهلی تشکیل شد نماد خود را "جارو" انتخاب کرد.
حزب ملی مردم هند "کتاب" را بعنوان نماد خود انتخاب کرد. در هنگام برپایی جشن انتخاب این نماد اعلام شد که تنها سواد و تحصیل می‌تواند اقشار ضعیف را توانمند کند
هدف از این انتخاب اعتراض به فساد و نشان دهنده امید حزب برای پاک کردن کثیفی‌ها و فساد‌های نفوذ یافته در دولت و مجلس بود.
"
نماد‌ها و نشانه‌های تصویری، ساختار، عملکرد‌ها و اهداف سیاسی احزاب و افراد را ساده و خلاصه بیان می‌کنند.
نماد‌ها باید آشنا و به راحتی قابل تشخیص باشند و هیچ پیوند مذهبی یا احساسی با اعتقادات مردم مانند گاو، معبد، پرچم ملی، چرخ نخ ریسی و ... نداشته باشد.
نماد‌های انتخاباتی هند پیام‌های بی صدایی هستند که نقش بزرگی در هنگام انتخابات در هند ایفا می‌کنند.
این صحنه ها، ارتباطات تصویری بشر در ماقبل اختراع الفبا را به یاد می‌آورد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
کیشو دیو: نامزد مستقل انتخابات مجلس هند

دیگر خبرها

  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • جوکار: مردم اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس کنند
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • جزئیات دستگیری دو عامل ربایش یسنا کوچولو | دختربچه 4 ساله 5 روز اسیر آدم‌ربایان بود
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!