Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از کسب مجوز نخستین پارک تخصصی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی در استان البرز با هدف تقویت شرکت های دانش بنیان، توسعه فناوری و تسهیل فرآیند تولید در این بخش خبر داد.
به گزارش سرویس اقتصادی آریا، کامبیز بازرگان گفت: با موفقیت در کسب مجوز نخستین پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی از سوی شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در فاز نخست نزدیک به 60 هکتار زمین در کرج به صورت اجاره با قیمت ارزان تر از قیمت کارشناسی در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی راه اندازی پارک تخصصی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی را گامی مهم در راستای  مانع زدایی در افزایش تولید، توسعه کشاورزی و مشارکت و اشتغالزایی فارغ التحصیلان کشاورزی عنوان کرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی، فرآیند کسب این مجوز را سخت و پیچیده خواند و افزود: با گذشت بیش از دو سال پی گیری و برگزاری جلسات مختلف در کمیته های تخصصی، سرانجام در 5 اردیبهشت امسال، درخواست سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برای اخذ مجوز پارک تخصصی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی در کرج مصوب و در 9 خرداد سال جاری، نامه این مجوز ابلاغ شد.
وی با این پیش بینی که در فاز دوم نیز نزدیک به 120 هکتار زمین در استان البرز به صورت اجاره در قالب پارک تخصصی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار می گیرد، اظهار داشت: این سازمان در همه استان های کشور دارای ایستگاه ها و مراکز تحقیقاتی و زمین است و در بند (4) این مجوز قید شده که 10 درصد از اراضی که در کشور در اختیار داریم باید به پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی اختصاص دهیم.
بازرگان ادامه داد: در کل کشور بیش از 50 هزار هکتار زمین در مراکز آموزشی داریم که می توان 10 درصد آن معادل 5 هزار هکتار را با تخفیف به صورت اجاره برای حداقل یکسال و حداکثر 10 سال در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار داد.
وی با بیان این که در بخش کشاورزی و منابع طبیعی تعداد شرکت های دانش بنیان نسبت به سایر بخش های اقتصادی، کم است، گفت:  یکی از دلایل کم توفیق بودن بخش کشاورزی در عرصه های فناوری، این است که تعداد این شرکت ها کم است و از این رو ما می خواهیم با تسهیل در شرایط و ایجاد فضای مناسب به تقویت و گسترش شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی کمک کنیم.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: بر اساس برنامه و نقشه ای که تهیه و ارایه داده ایم در نخستین پارک تخصصی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی، هم فضا برای استقرار شرکت های دانش بنیان و هم برای تاسیس سوله، کارگاه و زمین کشاورزی پیش بینی شده است.
وی تسهیل در صدور مجوزها را از مزیت های فعالیت در پارک های علم و فناوری عنوان کرد و گفت: کار در حوزه های فناوری بخش کشاورزی و عرضه محصولات نهایی در زمینه های مختلف همچون گلخانه، دام و بذر نیاز به مجوز دارد و با توجه به این که بخش اعظم این مجوز ها در وزارت جهاد کشاورزی متمرکز است، این موارد تسهیل خواهد شد.
بازرگان، مشوق های مالیاتی را از دیگر مزیت های فعالیت شرکت های دانش بنیان در قالب پارک های علم و فناوری دانست و  اذعان داشت: بر اساس قانون پارک علم و فناوری، شرکت های دانش بنیان از مشوق های مالیاتی برخوردار خواهند شد و با کسب مجوزهای صادراتی نیز می توانند محصولاتی را که تولید کرده اند، صادر کنند.
وی درباره اولویت های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در اجاره زمین های کشاورزی در قالب این پارک تخصصی نیز چنین توضیح داد: اولویت ما با شرکت های دانش بنیانی است که در حوزه های که وابستگی داریم مانند بذر، سموم کشاورزی، کود، نهاده های دامی و طیور، واکسن ها و  مکانیزاسیون فعالیت می کنند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: شرکت هایی که در زمینه فراوری و ایجاد ارزش افزوده در گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی، غنی سازی  و بسته بندی بذور، هوشمند سازی بخش کشاورزی از جمله در حوزه سنجش از راه دور، تجهیزات آبیاری و پرورش ماهی در قفس فعالیت می کنند در اولویت هستند.
وی در عین حال گفت: پارک تخصصی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی در استان البرز همکاری ویژه با پارک های علم و فناوری سایر استان های کشور خواهد داشت.


کدM-ch2531

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کسب مجوز پارک تخصصی علم و فناوری کشاورزی آموزش و ترویج کشاورزی شرکت های دانش بنیان سازمان تحقیقات بخش کشاورزی کسب مجوز شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۱۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان

رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی تاجیکستان در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران همزمان با برپایی نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با مدیران برخی شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، بازرگانان و فعالان بخش‌های تولیدی و تجاری تاجیکستان که برای بازدید از نمایشگاه ایران اکمسپو ۲۰۲۴ به محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آمده‌اند، در بازدید از غرفه‌های مختلف عرضه محصولات شرکت‌های دانش بنیان در آی‌هیت (خانه نوآوری و فناوری ایران) استقبال قابل توجهی از تولیدات این شرکت‌ها داشتند و اکثر بازدیدکنندگان تحت تاثیر دستاوردهای دانش‌بنیان بخش کشاورزی قرار گرفتند.

بیش از ۷۰ درصد جمعیت کار تاجیکستان در بخش کشاورزی کار می‌کنند و فرسوده بودن و کمبود ادوات کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در تاجیکستان میزان تولید را در این کشور که بخش عمده آن به کشاورزی مشغول است، بسیار کاهش داده است.

تاجیکستان بستر بسیار مناسب و آماده‌ای برای عرضه ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی ایران است و تاجیک‌ها نیز در این نمایشگاه نشان دادند که از محصولات ایران به دلیل کیفیت بالا و سازگاربودن با شرایط کشاورزی تاجیکستان به گرمی استقبال می‌کنند.

به گفته باراتو، رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی جمهوری تاجیکستان برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی تاثیر مستقیمی در روند افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور دارد.

باراتو با تاکید بر اینکه ما به دنبال تجارت و توسعه همکاری‌ها میان ایران و تاجیکستان هستیم، اظهار کرد: امیدوار هستیم بازدید امروز ما موجب آشنایی بیشتر تجار و بازرگانان تاجیک با دستاوردهای ایران و معرفی توانمندی‌های تولیدی و صنعتی ایرانیان شود.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، وی در ادامه به جذابیت شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در حوزه پرورش ماهی اشاره کرد و افزود: ما در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) با مدیرعامل یک شرکت پرورش ماهی که دارای بزرگترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در مناطق غیــرساحلی ایران است، مذاکراتی انجام دادیم. این شرکت با پیشرفتــه‌ترین تکنولوژی روز، سالانه ۱۲۰ تن گوشت و سه تن خاویار را به بازار عرضه می‌کند که این قابلیت و توانایی برای ما بسیار جذاب و کاربردی است. امیدوار هستیم در آینده نزدیک بتوانیم با این شرکت همکاری‌های خوبی را رقم بزنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • اجرای محله محوری مسجد بنیان در ۵۵ منطقه اراک
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد