Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، حوزه زنان و خانواده در چند سال اخیر یکی از موضوعات چالش برانگیز کشور بوده است. این موضوع باعث شده تا کاندیداهای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری وعده و شعارهای انتخاباتی همچون به کارگیری زنان در کابینه بدهند. شاید بتوان گفت این وعده‌ها بیشتر با هدف جذب آرا از سوی جامعه زنان کشور باشد چراکه در انتخابات پیشین نیز از سوی نامزدها مطرح شد ولی به مرحله عمل نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهتاب مهوری در گفت‌وگو با ایسکانیوز درباره برنامه کاندیداهای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در حوزه زنان و خانواده بیان کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر و انتخابات گذشته شاهد بودیم که موضوعاتی در حوزه زنان و خانواده توسط کاندیداها مطرح می‌شود که دغدغه اصلی زنان جامعه نیست.

وی با بیان اینکه برخی از کاندیداها از موضوعات مرتبط با زنان در آستانه انتخابات، استفاده ابزاری و سیاسی  می‌کنند، گفت: برخی از نظام موضوعات و مسائلی که کاندیداها از آنها به عنوان مشکلات حوزه زنان یاد می‌کنند در واقعیت مشکلات اولویت پایین بانوان است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا(س)  ادامه داد: موضوع زنان یا حوزه «زن و خانواده» از موضوعاتی جذابی است که بیشتر کاندیداهای ریاست جمهوری قصد دارند از آن موج سواری رسانه‌ای یا سیاسی کنند.

وی یادآور شد: برخی از کاندیداها با وعده‌ها حقوق زنان و سخنرانی‌های پوپولیستی قصد دارند رای  مردم به ویژه زنان را جذب کنند؛ اما بانوان باید با آگاهی و شناخت مناسب مانع این کار شوند.

نگاه جنسیتی با شایسته سالاری در تعارض است

مهوری در پاسخ به این پرسش که کدام جریان سیاسی یا کاندیدای ریاست جمهوری برنامه مناسب‌تری برای حوزه زنان و خانواده دارد، گفت: کاندیداهایی که از موضوعات حوزه زنان صحبت می‌کردند تا کنون هیچ برنامه و طرح خاصی برای حل مشکلات بانوان یا تامین امنیت آنها ارائه ندادند. آنها با به وجود آوردن فضای احساسی در جامعه قصد دارند، از آرای زنان سوء استفاده کنند. 

این دانشجوی دانشگاه الزهرا با اشاره به وعده‌های کاندیداهای ریاست جمهوری مبنی بر استفاده تعدادی از زنان در کابینه‍‌های خود عنوان کرد: دولت‌هایی که تلاش دارند در حد و تراز انقلاب اسلامی باشند باید شایسته سالاری را در دستور کار خود قرار دهند. ممکن است در یک دولت تعداد خانم‌ها به عنوان وزیر، معاون یا مشاور بیشتر باشد و در دولت دیگر تعداد کمتر باشد. 

مهوری با تاکید بر اینکه به حضور زنان در کابینه دولت باید فارغ از بحث جنسیت، نگاه شود، گفت: تعداد و تعیین عدد و رقم استفاده از زنان در کابینه دولت نباید مطرح شود چراکه در شایسته سالاری اعداد و سهم‌خواهی جایگاهی ندارد.

کاندیداها در مناظرات پاسخگویی سوالات نیستند

این فعال دانشجویی با بیان اینکه مناظرات تلویزیونی بین کاندیداهای ریاست جمهوری یکی از بهترین بسترها برای شناخت افراد است، گفت:  کیفیت، شیوه برگزاری و نوع پرداخت به موضوعات مختلف در این مناظرات تلویزیونی در شناخت نامزدها توسط مردم اثرگذار است.

وی درباره اشکالات و ایرادات  مناظرات تلویزیونی کاندیداها مطرح کرد: متاسفانه در 2 دوره قبلی مناظرات شاهد بودیم که کاندیداها به سوالات پاسخ نمی‌دادند و بیشتر تلاش داشتند تا با یکدیگر وارد چالش‌هایی شوند که مد نظر خودشان بود.

مهوری ادامه داد: چالش و مناظره بین کاندیداها باعث ایجاد شور و نشاط سیاسی و انتخاباتی در جامعه خواهد شد؛ اما مردم انتظار دارند در کنار این چالش‌ها، کاندیداها برنامه‌ها و پاسخ سوالات را نیز به درستی پاسخ دهند.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1098521 برچسب‌ها دانشگاه الزهرا انتخابات ریاست جمهوری انتخابات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه الزهرا انتخابات ریاست جمهوری انتخابات حوزه زنان و خانواده زنان در کابینه ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۱۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟

در گزارشی جداول بودجه ۱۴۰۳ را مرور شده است.

به گزارش اعتماد، در بخش‌هایی از این گزارش بودجه نهادهای زیر نظر ریاست‌جمهوری مورد واکاوی قرار گرفته است که در ادامه می خوانید.

 

در بخش هزینه‌ها، طبق سنت، نخستین ردیف بودجه مربوط است به نهاد ریاست‌جمهوری؛ مجموعه‌ای که از دفتر رییس‌جمهوری گرفته تا معاونت‌ها ذیل نهاد ریاست‌جمهوری هستند. بودجه نهاد ریاست‌جمهوری طبق جدول شماره ۷ که اعتبارات دستگاه‌ها، مصوب ۱۴۰۲ و پیشنهادی ۱۴۰۳ را قید کرده، برای امسال ۶ هزار و ۱۱۷ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است؛ در حالی که طبق همین جدول، سال گذشته ۳ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان بودجه مصوب شده بود. به عبارت دیگر رقمی حدود ۲ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان یعنی حدود ۸۶درصد به بودجه ریاست‌جمهوری افزوده شده است.

عمده این افزایش بودجه مربوط می‌شود به «معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری»؛ درحالی که طبق همین جدول ۷، این معاونت سال گذشته ذیل نهاد، بودجه‌ای نداشته است، امسال بودجه‌ای معادل یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. این افزایش هنگفت و چشم‌گیر زمانی قابل تامل می‌شود که سال ۱۴۰۳ منتهی می‌شود به بهار ۱۴۰۴ که انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم برگزار می‌شود.

«شورای اطلاع‌رسانی دولت» که قاعدتا ذیل ردیف نهاد ریاست‌جمهوری دخل و خرج خود را دریافت می‌کند، در جدول ۹ که مربوط به ردیف‌های متفرقه (دایمی یا موقت) می‌شوند نیز جای گرفته است؛ رقم پیشنهادی دولت برای بازوی اصلی رسانه‌ای خود، که در ردیف‌های «متفرقه» آمده، ۲۰۰ میلیارد تومان است؛ این درحالی است که شورای اطلاع‌رسانی دولت به عنوان زیرمجموعه نهاد ریاست‌جمهوری بودجه‌اش از محل بودجه ریاست‌جمهوری پرداخت می‌شود.

دیگر خبرها

  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • سریال «حشاشین» در ایران ممنوع اعلام شد
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • پخش سریال «حشاشین» در ایران ممنوع شد
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری