Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اگر گفته شود استقلال روزهای بحرانی را سپری می‌کند، حرف کاملاً درستی است و اگر بیان شود این بحرانی‌ترین روزهای استقلال در یک دهه اخیر است، شاید باز هم سخنی به گزاف نباشد.

رییس هیات مدیره این باشگاه که با انتخاب مستقیم وزارت ورزش از محیطی خارج از ورزش به این مسئولیت بزرگ و خطیر رسید، حالا با انبوهی از اتهامات مالی در زندان است و به تازگی از این سمت کنار رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکیب هیات مدیره ناقص است، بین هیات مدیره و مدیرعامل اختلاف آنقدر فاحش و عمیق است که اعضای هیات مدیره اقدام به استعفای دسته جمعی می‌کنند، کفگیر به ته دیگ رسیده است، کارگزار حاضر به کمک‌های مالی بیشتر نیست، صورت‌های مالی شفافیت لازم را ندارند، حکم توقیف اموال باشگاه توسط طلبکاران گرفته شده و اینها گوشه‌ای از مشکلات ریز و درشتی است که پیرامون این باشگاه را گرفته و باعث خشم هواداران و پیشکسوتان این باشگاه شده است.

اعضای هیات مدیره استقلال در واکنش به اعتراض نسبت به مدیریت احمد مددی و عدم اجرای مصوبات هیات مدیره، چندی پیش اقدام به استعفای دسته جمعی کردند که این استعفا ابتدا با مخالفت وزیر ورزش همراه بود و سپس وزارت ورزش در تدبیری تکراری، اعضای هیات مدیره و مدیرعامل را در جلسه‌ای مشترک رو در روی هم قرار داد تا اختلافات به حداقل برسد؛ و خروجی این جلسه تنها به برکناری ناصر فریاد شیران از مدیریت آکادمی باشگاه انجامید.

گرچه در این نشست مقرر شد مددی طی یک هفته با تهیه منابع مالی مورد نیاز به شرایط مالی باشگاه سر و سامان داده و حداقل مذاکره با بازیکنان و تمدید با آنها را استارت بزند، اما با گذشت بیش از یک هفته از این نشست، هنوز اتفاق تازه‌ای در مجموعه باشگاه استقلال نیفتاده است؛ و یا بهتر است گفته شود اتفاق مثبتی نیفتاده، چون شرایط این باشگاه بدتر از یک هفته گذشته شده است.

بعد از نشستی که وزارت ورزش ترتیب آن را داد، گرچه ناصر فریاد شیران از آکادمی برکنار شد، اما نه تنها منابع مالی مورد نیاز و مورد تاکید هیات مدیره به باشگاه تزریق نشد، بلکه با استناد به بیانیه فرهاد مجیدی، مدیرعامل بیان داشته که برای استخدام دستیار خارجی و خرید بازیکن، پولی در بساط نیست.

به نظر می‌رسد بعد از اتمام مهلتی که هیات مدیره به مدیرعامل داده بود، مشکلات و در راس آن مشکلات مالی افزایش یافته و حالا فرهاد مجیدی هم رسماً و علناً به صف مخالفان مددی پیوسته است؛ و باید دید واکنش وزارت ورزش که اصلی ترین (بخوانید تنها ترین) مرجع تصمیم‌گیری در باشگاه استقلال است نسبت به این اتفاقات چیست و آیا مددی همچنان به عنوان مدیرعامل در این باشگاه به کارش ادامه خواهد داد، یا تصمیمات جدیدی در انتظار این باشگاه است.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: هیات مدیره استقلال فرهاد مجیدی تیم فوتبال استقلال تهران فرهاد مجیدی فوتبال هیات مدیره استقلال وزارت ورزش و جوانان هیات مدیره وزارت ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۱۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که در هفته های گذشته کار واگذاری استقلال و پرسپولیس به کنسرسیوم هایی متشکل از زیرمجموعه های هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و 6 بانک کشور انجام شده بود، اما همچنان در سامانه سازمان بورس و اوراق بهادار، این تغییرات صورت نگرفته است.

در واقع پس از واگذاری 85 درصد از سهام پرسپولیس به بانک های: بانک شهر (30 درصد)، تجارت و ملت (هر کدام 20 درصد) و رفاه، اقتصاد نوین و صادرات (هر کدام 5 درصد) و واگذاری 85 درصد از سهام استقلال به: شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (۵ درصد)، شرکت های پتروشیمی بندرامام خمینی (ره)، شهید تندگویان، بوعلی و پارس (هر کدام 20 درصد)، این دو باشگاه از زیر سایه وزارت ورزش و جوانان خارج شدند.

با این حال، همچنان در سایت رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار و مقابل نام سهامداران دو باشگاه، تغییری دیده نمی شود. با مراجعه به سایت مذکور و جستجوی نام استقلال و پرسپولیس، مشاهده می شود که از وزارت ورزش و جوانان به عنوان سهامدار اصلی سرخابی ها با 90 درصد سهام نام برده شده است.

ضمن اینکه از زمان واگذاری سرخابی ها، هنوز این دو باشگاه هیچ اطلاعیه رسمی مبنی بر واگذاری را در سامانه کدال منتشر نکرده اند.

دیگر خبرها

  • سمیعی با تیپ مدیرعاملی در آزادی (عکس)
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال؛ پای معاون سابق در میان است!
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال
  • عضو سابق هیات مدیره استقلال افشاگری کرد؛ از حواله خودروها تا مشاوران 400 میلیونی!
  • تکذیب فروش امتیاز باشگاه هوادار از سوی مدیرعامل
  • شما مدیرعامل استقلال نخواهی شد! | تصمیم مالک جدید برای آبی ها در پایان فصل
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است