Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@19:31:11 GMT

اعلام حمایت ۵۵ هزار نفر از کادر پرستاری از رئیسی

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۸۲۸۸۸

اعلام حمایت ۵۵ هزار نفر از کادر پرستاری از رئیسی

55 هزار نفر از کادر پرستاری مدافع سلامت با صدور بیانیه‌ای اعلام حمایت خود را از آیت‌الله رئیسی اعلام کردند.

به گزارش مشرق، ۵۵ هزار نفر از کادر پرستاری مدافع سلامت با صدور بیانیه‌ای اعلام حمایت خود را از  آیت‌الله  رئیسی اعلام کردند.

در این بیانیه آمده است: انتخابات در ایران اسلامی همواره به‌مثابه طلیعه و افقی نو در افزایش امید به حکمرانی تغییریافته بوده و فرصتی است که قوس صعود یا نزول آن با نوع انتخاب‌های مردم در ادوار گذشته رابطه‌ای مستقیم داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان‌گونه که در منویات اخیر امام جامعه اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله‌العالی، مردم‌سالاری دینی به‌درستی بازتعریف و باز تبیین شد، این نوع مردم‌سالاری، بر اساس تفکرات و پایه‌ریزی معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره) در کشور ما باعث شده، هرچند وقت فرصت‌های بی‌بدیلی در اختیار آحاد مردم عزیز قرار گیرد تا بتوانند در سرنوشت خود تجدیدنظر داشته باشند؛ و خود را از بحران‌ها نجات دهند.

بنا به اذعان بسیاری از کارشناسان و صاحب‌نظران عرصه سیاست و اقتصاد، ۸ سال گذشته با ترکیبی از دشمنی‌های استکباری و بی‌برنامگی‌های مدیریت داخلی توسط قوه مجریه، فشارهای روحی و روانی، اقتصادی، معیشتی، فرهنگی و اجتماعی زیادی به مردم عزیزمان وارد آمد.

از نداشتن ابتکارات لازم در قبال حیله‌گری‌های برجامی دشمنان گرفته تا عدم تسلط بر ترازهای اقتصادی، بانکی، صادرات و واردات، تولید ملی، اشتغال جوانان، تولید و عرضه مسکن، تورم، رکود، کاهش مداوم و بی‌رویه ارزش پول ملی، نداشتن حرمت پاسپورتی، سر به فلک گذاشتن قیمت ارز، طلا، مسکن، خودرو، تقویت تعارض منافع در نظام سلامت، از بین رفتن عدالت در سلامت، بحران مدیریتی در کرونا به‌ویژه در پیک‌های چندگانه، افرایش مجدد هزینه‌های سلامت از جیب مردم، تفکر طبقاتی در بین اعضای نظام سلامت و... باعث شد تا مردم عزیز ایران اسلامی به‌ویژه در این اواخر، ناکارآمدی دولتمردان را بیشتر از پیش با تمام وجود لمس و احساس کنند. خود دست‌به‌کار شوند و دنبال کسی باشند که آن‌ها را از این وضع بن‌بست گونه نجات دهد.

اما در این میان و هم‌زمان با فرصت انتخابات پیش رو، حضور آیت‌الله دکتر رئیسی بر اساس درخواست‌های زیاد مردم و اقشار مختلف در عرصه انتخابات، با عنایت به شخصیت، سوابق، عملکرد و کارنامه درخشان ایشان در عرصه‌های مدیریتی مختلف، به‌ویژه نگاه عادلانه ایشان، فضای امید به ایجاد تحول اساسی و واقعی در نظام مدیریتی کشور را بیش‌ازپیش در ذهن آحاد مردم به‌ویژه محرومان و مستضعفان جامعه احیا نمود و امید آن است که آحاد مردم عزیز با تمام توان خود جهت حمایت از ایشان و به دست گرفتن سرنوشت خود در ۸ سال آتی، بیش از این به پا خیزند.
بنابراین با درخواست ده‌ها هزار نفره کادر پرستاری فعال در نظام سلامت کشور و با اتکا به تجربه و دانش ده‌ها هزار کادر پرستاری مدافع سلامت، هزاران نفر از دانشجویان عزیز مقاطع و سطوح مختلف تحصیلی پرستاری، صدها تن از اساتید و اعضا هیات های علمی دانشکده‌های پرستاری، فعالین صنفی، اعضا هیات مدیره های سازمان نظام پرستاری، همکاران اورژانس‌های پیش بیمارستانی، کارشناسان و تکنسین‌های زبده اتاق عمل و هوشبری کمیته پرستاری ستاد انتخاباتی آیت‌الله  رئیسی تشکیل و با حمایت قاطع از ریاست جمهوری حضرت آیت‌الله دکتر رئیسی؛ فرصت را مغتنم شمرده؛ در راستای شکل‌گیری نظام سلامت مقتدر و فاقد طبقات فرادست و فرودست، کارآمد، ورزیده و پاسخگو، به‌ویژه در حوزه "خدمات و مراقبت‌های پرستاری" و البته در تعاملی نزدیک با "کمیته پزشکان " حامی ایشان، برنامه‌ای جامع، نتیجه مدار و منطبق بر نیازهای آحاد مردم و جامعه، فناوری‌های نوین، اسناد و قوانین بالادستی سلامت تدوین نموده و همراه و متحد با سایر اقشار جامعه برای پیروزی ایشان تلاش و دعا می‌کند.

در این مجال اهم محورهای آن به شرح ذیل اعلام می‌شود:
1. تدوین سند استاندارد منابع انسانی در حوزه مراقبت‌های پرستاری به‌ویژه با رویکرد پسا کرونا و تأثیرات کرونا و سایر پاندمی‌ها بر سلامت آحاد جامعه به‌صورت نسبت پرستاران به جمعیت کشور؛ و تبیین راهکارهای عملی تحقق آن.
2. تکمیل زنجیره خدمات و مراقبت‌های پرستاری در خارج از بیمارستان با رویکردهای مبتنی بر بیماری‌های مزمن، سالمندی، بیماری‌های نوپدید و باز پدید و...
3. تدوین سند مراقبت‌های جامع پسا کرونا بر اساس درخواست آحاد مردم و با استفاده از پلتفرم مجازی و الکترونیک، اکوسیستم نوین سلامت؛ و ارائه خدمت به‌صورت فعال و نه منفعلانه
4. استقرار ساختارهای شفاف و مبارزه با تضاد و تعارض منافع به‌عنوان یکی از کلیدی‌ترین ریشه‌های گسترش فساد در جامعه بخصوص نظام سلامت
5. ایجاد نظام عادلانه در سیاست‌گذاری و مدیریت نظام سلامت و لزوم توجه به سخت و زیان آور بودن حرفه پرستاری و اجرای صحصح قوانین مربوطه با توجه به مفهوم عدالت که یکی از شعارهای اصلی و محوری آیت‌الله رئیسی است.
6. تجدیدنظر بنیادین در برنامه ضعیف و شکست‌خورده مهار کرونا به‌صورت "مدیریت و کنترل پاندمی‌ها به‌ویژه پاندمی کرونا با محوریت و مشارکت آحاد مردم و تمامی اعضای نظام سلامت" چراکه در طی 15 ماه گذشته از شیوع بیماری کرونا در کشور، اگر نبود مجاهدت‌ها، فداکاری‌های و جان‌فشانی کادر بهداشت و درمان به‌ویژه پرستاران خدوم و مظلوم؛ قطعاً آمارهای دلهره‌آور این بیماری منحوس، نقطه بحران را بیشتر از این‌ها نشان می‌داد و متأسفانه اقدامات نادرست و قابل نقد وزارت بهداشت و ستاد کرونا ازجمله: دامن زدن به گسترش ابتلائات با رویکرد توسعه ایمنی گله‌ای، روند کند تأمین و تدارکات اصلاح حفاظت فردی و سپس نحوه توزیع محدود واکسن، فقدان برنامه منظم برای بیماریابی سریع و قرنطینه هوشمند بیماران و نحوه بررسی برخی مداخلات درمانی همچون داروهای مورد نیاز بیماران، ازجمله ضعف‌های خطرناک است که منجر به خسارات جبران‌ناپذیر شد و از ریشه و اساس باید تغییر کند.
7. تغییر رویکرد و عملکرد مدیریت منابع در نظام سلامت. از یک‌جانبه گرایی به چندجانبه گرایی و مشارکت و حضور همه ذینفعان نظام سلامت در مدیریت و عملیات، و در صف و ستاد.
8. تعرفه گذاری خدمات اعضای نظام سلامت باهدف کاهش پرداخت از جیب مردم؛ که مبتنی بر قانون و تأکیدات مقام معظم رهبری هم می‌باشد. بی‌شک با استفاده از ظرفیت بزرگ پرستاران و تمام کادر سلامت در عرصه ارائه خدمات و تعرفه گذاری متناسب هر خدمت به نام گروه ارائه‌دهنده، باید هزینه‌های تشخیصی درمانی، و بازتوانی یا همان پرداخت از جیب مردم کاهش یابد.

قانون برنامه‌های سوم، چهارم و پنجم همگی به سهم سی‌درصدی مردم و هفتاد درصدی دولت تأکید دارد. درحالی‌ که این نسبت در حال حاضر برعکس است.
همچنین پرستاران حامی آیت‌الله دکتر رئیسی معتقدند با اتخاذ رویکرد سلامت همه‌جانبه و با توجه به تعریف انسان سالم در همه ابعاد جسمی و روحی و معنوی، و با تمرکز بر اولویت پیشگیری با نقطه کانونی انسان سالم و با ساختار "خانواده محور" و "جامعه نگر" و با توجه جدی و متوازن به ابعاد سلامت جسمی، معنوی و روحی و کاهش مخاطرات و آلودگی‌های تهدیدکننده اکوسیستم و تهیه پیوست‌های سلامت همه‌جانبه برای تمامی طرح‌های کلان توسعه‌ای می‌توان به‌طورجدی به شاخص‌های آبرومندانه سلامت در کشور و سطح منطقه و بین‌الملل دست‌یافت.

و به‌آسانی به ‌صرفه‌جویی در هزینه‌های سلامت که در هشت سال گذشته بیش از دوازده برابر افزایش داشته و به همان نسبت به بی‌عدالتی و نارضایتی در بین مدافعان سلامت و پرستاران، پیراپزشکان و پزشکان عمومی دامن زده‌شده دست یافت و بی‌شک باید با بستن چاه‌های ویل در نظام سلامت به رنج‌های متعدد مردم در هنگام بیماری پایان داد.

در این رویکرد، توسعه و گسترش خدمات غیر بیمارستانی و ازجمله حمایت و پوشش بیمه‌ای طرح‌هایی نظیر home care و ... می‌تواند هزینه‌های هنگفتی که بابت توسعه بی‌رویه تخت‌های بیمارستانی، توسعه خدمات القایی، هزینه‌های کمرشکن خانواده‌ها و گرفتار کننده در تله فقر و افزایش سرسام‌آور بدهی سازمان‌های بیمه‌گر می‌شود را به شکل مؤثری کاهش داد .

جامعه بزرگ پرستاران کشور با ایمانی راسخ به تعهد، توان و وفاداری به عهد و مظلوم مداری و عدالت محوری حضرت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ایشان را کاندیدای اصلح "می‌داند. " و به خاطر سابقه عملی و تلاش‌های مؤثر و نتیجه‌بخش ایشان در نمونه‌هایی چون: نشست با نمایندگان قانونی پرستاران و پیگیری وضعیت پرستاران در بحران کرونا و همین‌طور پیگیری مصرانه مطالبات و قوانین بر زمین‌مانده پرستاران در یک سال گذشته ونیز اعتقاد ایشان به مواردی نظیر اجرای "قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری"، "استخدام پرستاران، تغییر وضعیت نیروهای شرکتی " و ... رفتار عادلانه و اخلاق‌مدارانه از ایشان حمایت کرده و از همه همکاران خدوم و پرتلاش و مظلوم خود در حوزه سلامت و عموم ملت عزیز ایران اسلامی می‌خواهد با انگیزه‌ای مضاعف و امید به فردایی بهتر در انتخابات ریاست جمهوری حضور یافته و با رأی قاطع به آیت‌الله دکتر "سید ابراهیم رئیسی " زمینه تشکیل دولتی مقتدر و مردمی را فراهم آورند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین پرستاران حمایت آیت الله رئیسی انتخابات ریاست جمهوری اخبار داغ آیت الله دکتر نظام سلامت کادر پرستاری آحاد مردم مردم عزیز هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۲۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • حمله راکتی حزب‌الله به مقر تیپ «حرمون» ارتش اسرائیل
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • پتروشیمی‌ها از ورزش استان بوشهر نیز حمایت کنند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • آیت الله رئیسی از طرح توسعه بیمارستان شهدای یافت‌آباد بازدید کرد
  • دهیاران بخش سعد آباد کمک به خانه‌های بهداشت را در اولویت قراردهند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا