Web Analytics Made Easy - Statcounter

حامد شهسواری روز پنجشنبه به مناسبت روز جهانی صنایع دستی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: یکی از عمده مشکلات صنعتگران هنرهای دستی واردات یا قاچاق محصولات بی‌کیفیت و کپی کاری شده چینی به بازار به شکل فله‌ای و چمدانی است که با توجه به قیمت پایین آنها، محصولات ایرانی قادر به رقابت با آنها نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هنرمند صنایع دستی که موفق به دریافت هفت نشان ملی مرغوبیت هنرهای دستی شده است، تاکید کرد: برگزاری نمایشگاه‌های داخلی و خارجی برای معرفی و شناساندن آثار هنرمندان تاثیر زیادی در رونق و بازاریابی صنایع دستی به همراه داشته که در این خصوص جای کار زیادی وجود دارد و البته کرونا نیز موجب شده تا همان نمایشگاه‌های محدود نیز فعلا برگزار نشود.

عضو انجمن صنایع دستی قزوین با بیان اینکه صنایع دستی در صورت برنامه‌ریزی دولت می‌تواند ارزآوری بسیار خوبی را برای کشور به همراه داشته باشد، افزود: دولت باید از هنرمندان شاخص صنایع دستی حمایت کند تا آنها بتوانند در قالب گروهی امکان برگزاری نمایشگاه‌های مختلف در خارج از کشور را داشته باشند.

این کارشناس صنایع دستی با تاکید بر اینکه باید جلوی خام فروشی مواد اولیه صنایع دستی کشور گرفته شود، افزود: معادن سنگ‌های جواهری زیادی در کشور وجود دارد که هر قیراط تراش خورده آن چندین هزار دلار در اروپا و آمریکا به فروش می‌رود اما آنها را به صورت خام و فله‌ای صادرات می‌کنیم و فرآوری آنها در اروپا انجام می‌شود و با قیمت چند ده برابر بیشتر به فروش می‌رسد.

وی اضافه کرد: در کل جهان حدود ۳۸۰ نوع صنایع دستی شناسایی شده که حدود ۳۰۰ مورد آنها در کشور ما وجود دارد و ساخته می‌شود بنابراین ظرفیت، استعداد و غنای زیادی در این بخش داریم و اگر حمایت‌های دولت از فعالان صنایع دستی بیشتر شود می‌توان درآمد زایی و اشتغالزایی قابل توجهی را از این حوزه داشت.

شهسواری که ۱۵ سال است به تولید و خلق آثار صنایع دستی می‌پردازد با بیان اینکه شیوع کرونا بیشترین تاثیر منفی را بر حوزه کسب و کارهای گردشگری و صنایع دستی برجای گذاشته، تصریح کرد: محصولات ما شامل زیورآلات و جواهرآلات سنگی و طلا بود که فروش آنها به دلیل نبود مسافر و کاهش درآمد مردم به واسطه کرونا و همچنین نوسانات نرخ ارز و طلا نزدیک به ۷۰ درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته شده برای حمایت از صنعتگران هنرهای دستی، گفت: ارایه این تسهیلات باید هدفمند باشد که چنین چیزی را شاهد نبوده‌ایم تا جایی که به عنوان مثال برای هر استان یک سهم اختصاص می‌یابد که آن را بین هنرمندان تقسیم می‌کنند که در نهایت رقم ناچیزی می‌شود.

شهسواری افزود: تسهیلات صنایع دستی باید به هنرمندانی اختصاص داده شود که بتوانند آثار را در سطح کشور و بین الملل معرفی و مطرح کنند و منابع مالی اختصاص داده شده را در راستای تقویت هنرهای دستی هزینه کنند.

۲۰ ژوئن مصادف با ۲۰ خرداد به عنوان روز جهانی صنایع دستی نام گذاری شده است.

برچسب‌ها صنایع دستی واردات هنرمندان استان قزوین کالای قاچاق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنایع دستی واردات هنرمندان صنایع دستی واردات هنرمندان استان قزوین کالای قاچاق هنرهای دستی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۳۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیر کلالی اظهار کرد: در راستای تکالیف مأموریتی و ایجاد انگیزه و حمایت از هنرمندان صنایع دستی مشهد مقدس، با پیگیری صورت پذیرفته و تنظیم لیست متقاضیان جدید بیمه تأمین اجتماعی در حوزه صنایع دستی، تعداد ۱۰۹ نفر متقاضی جدید از هنرمندان فعال صنایع دستی مشهد مقدس به افراد تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی اضافه شده و در مجموع بیش از ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی در مشهد از بیمه تأمین اجتماعی برخوردار شدند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مشهد ادامه داد: نظر به ابلاغ دستورالعمل وزارتخانه در سال ۱۴۰۲ و با عنایت به دستور ریاست جمهوری و موافقت سازمان برنامه و بودجه در خصوص بیمه کردن افراد جدید از شاغلان صنایع دستی شناسه دار و در اجرای قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی مصوب ۹۶/۱۱/۱۸، تعداد ۲۸۶ نفر متقاضی جدید در استان خراسان رضوی مورد تأیید وزارتخانه و سازمان تأمین اجتماعی قرار گرفتند که از این تعداد ۱۰۹ نفر از هنرمندان مشهد مقدس هستند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با پیگیری و اطلاع رسانی خوبی که در مشهد مقدس انجام شد، شاهد افزایش تعداد هنرمندان بیمه شده در سطح شهرستان بودیم.

امیرکلالی یادآور شد: متقاضیان معرفی شده پس از تکمیل مدارک از جمله ارائه کارت مهارت فنی و حرفه‌ای، معتبر بودن پروانه فعالیت و سایر شرایط ابلاغ شده قانونی می‌توانند تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی در قالب بیمه قالیبافان و شاغلان صنایع دستی قرار گیرند.

کد خبر 6098187

دیگر خبرها

  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • ۵.۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود