Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون برخورداری از نظام برنامه ریزی کارآمد را در دستیابی به اهداف توسعه ای و راهبردی مهم عنوان نمود.

به گزارش ایران اکونومیست-امیر هوشنگ عصارزاده عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در جلسه بررسی بازخوردهای واحدهای اجرایی در بانک افزود: بانک توسعه تعاون در جهت تحقق تکالیف توسعه‌ای و حمایت از تعاونگران و کارآفرینان، نیازمند سیستم بانکداری توسعه ای بوده است که عملیات بانکداری را در تجهیز و تخصیص منابع و ارائه خدمات تخصصی به نحو مناسبی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: هدف ستاد بانک در سطح راهبری و صف بانک در مرحله اجرا، همواره بر این بوده است تا شاخص‌های مالی در همه شعب در سطح مساعد و رو به رشد قرار گیرد، تا امکان عملیات بانکداری توسعه‌ای با قوت و در سطح گسترده فراهم آید.
عصارزاده گفت: این بانک طی سال‌های اخیر در ابعاد گوناگون عملکردی و شاخص‌های مختلف، رشد یافته است و انتظارات برای انجام عملیات توسعه ای بانک در میان دستگاههای اجرایی در سطح ملی و استانها بالا رفته است.
عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون با اشاره به این که روند مستمر و فزاینده برای رشد و توسعه فعالیت‌ها و فراهم‌سازی ابزارهای مورد نیاز، نیازمند سیستم برنامه‌ریزی کارآمد و اثربخش است گفت: نظام برنامه‌ریزی در صورتی به اثربخشی واقعی دست خواهد یافت که همفکری و تعامل میان سطح برنامه‌ریزی و سطح اجرا وجود داشته باشد.
عصارزاده گفت: کلیه استانها و شعب به عنوان واحدهای اجرایی بانک از اهداف کمی مشخص شده مطلع هستند و با ابزارها و امکانات در اختیار برای تحقق اهداف در زمینه های تجهیز منابع، اعطای تسهیلات، کنترل هزینه‌های عملیاتی و غیر عملیاتی، صدور ضمانت نامه ، کسب درآمدهای مشاع و غیر مشاع تلاش می‌نمایند.
وی در تبیین ابزارهای در اختیار گفت: سیاست‌های اعتباری، سوق دهی مشتریان به استفاده از طرحهای ملی و تسهیلات توسعه ای، بهره مندی از ظرفیت محصولات و خدمات بانکی و انعقاد تفاهم‌نامه‌ها از جمله مواردی است که مدیران استانی و روسای شعب می‌توانند در تعامل با مشتریان به ویژه تعاونی‌ها از آنها بهره‌جویی نمایند.
عصارزاده گفت: مدیران استانی با آگاهی از اهداف کلان بانک و اهداف راهبردی و برنامه های عملباتی کلان و نیز با شناخت کامل از وضعیت کنونی شعب ، نقش موثری در ارائه بازخوردهای برنامه ها و سیاست های ابلاغی و ارائه پیشنهاد برای بهبود نظام برنامه‌ریزی بانک دارند.
سعید معادی معاون استانها و بازاریابی بانک توسعه تعاون گفت: همه استانها در تلاش هستند تا با حرکت جمعی، سطح مناسبی از عملکرد را در شاخص های گوناگون محقق سازند، تا برآیند عملیات بانکی در استانها منجر به عملکرد شایسته بانک در سطح ملی و دستیابی به اهداف ابلاغی مندرج در طرحهای ملی و تحقق صد در صدی سهمیه بانک در اجرای طرحها گردد.
ایرج شیخ زاده معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون گفت: نظام برنامه ریزی بانک، نظامی پویا و فعال است که در تدوین برنامه‌ها، هدفگذاری و تحلیل وضعیت موجود همواره با واحدهای اجرایی همفکری و تعامل مناسبی برقرار می‌نماید.
در این جلسه احمد محمدی مدیر امور استانها و شعب، امیر میرشفیعی رئیس اداره کل برنامه ریزی و مدیریت عملکرد، یونس کلانتری رئیس اداره کل امور مشتریان و توسعه بازار، هادی بخت یار رئیس اداره کل راهبری و پشتیبانی استان ها و شعب به تبیین برنامه های ابلاغی پرداختند و محمد شیخ حسینی مدیر شعب استان تهران، محمدعلی محترم مدیر شعب استان سیستان و بلوچستان، علیرضا اکبری مدیر شعب استان سمنان، رئوف احمدی مدیر شعب استان مازندران، فرهاد شیراوند مدیر شعب استان همدان برخی پیشنهادها و راهکارها را برای پیشبرد بهتر عملیات بانک مطابق اهداف و برنامه ها بیان نمودند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون نظام برنامه ریزی مدیر شعب استان عملیات بانک برنامه ها توسعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۸۳۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات

رحمان فیض قربانی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات را در برنامه استان داریم، گفت : هزار هکتار به توسعه باغات آبی و ۶۰۰ هکتار دیگر به توسعه باغات دیم اختصاص خواهد داشت.

فیض قربانی افزود: پیش‌بینی می‌شود با این سطح از توسعه در مجموع ۱۶ هزار تن محصول باغی به مجموع تولیدات باغی استان کرمانشاه اضافه شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: توسعه باغات دیم شامل باغات بادام، انگور، پسته و توسعه باغات آبی نیز شامل توسعه نخیلات، باغات مدرن و باغات کلاسیک خواهد بود.

وی سرمایه‌گذاری در زمینه توسعه باغات را در استان دارای توجیه اقتصادی عنوان کرد و افزود: استان کرمانشاه به دلیل برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب و طبیعت چهار فصل مستعد توسعه باغات بوده، ضمن اینکه همجواری با کشور عراق فرصت خوبی را برای صادرات محصولات باغی در اختیار استان قرار خواهد داد.

فیض‌قربانی با دعوت از سرمایه گذاران برای ورود در زمینه توسعه باغات در استان، تاکید کرد: سرمایه گذاری روی توسعه باغات می‌تواند ارز آوری بالایی برای استان کرمانشاه از قِبَل صادرات محصولات باغی به همراه داشته باشد.

وی اضافه کرد: از سرمایه گذارانی که بخواهند در زمینه توسعه باغات کار کنند، هم در زمینه تسهیل صدور مجوز‌ها و هم در حوزه معرفی به بانک برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت حمایت خواهد شد.

وی گفت: سال گذشته در مجموع ۹۰۰ هکتار - شامل ۳۷۶ هکتار باغ دیم و مابقی باغات آبی - به سطح باغات استان اضافه شد.

فیض‌قربانی با بیان اینکه استان کرمانشاه هم اکنون ۴۵ هزار هکتار باغ دارد، گفت: سالانه ۳۴۰ هزار تن محصولات باغی در استان کرمانشاه تولید می‌شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید